Şimdi Ara

Radyo istediği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir şey isticegim artık konu dışımı konu içimi bilemem ben sizden dinlemek için radyo frekansı istiyorum ancak pop felan deil belki bilirsiniz karşınızada çıkmıştır böyle güzel şiir ler okunulan nostalji yaşatılan bi radyo Ceyhun yılmaz gibi şiir okuyan gibi bazı hikayelerden bahseden Şarkılar eskilerden kurtuluş istanbul sokakları tarzında :) anlamışsıızdır umarım teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazan ates

Arkadaşlar merhaba bir şey isticegim artık konu dışımı konu içimi bilemem ben sizden dinlemek için radyo frekansı istiyorum ancak pop felan deil belki bilirsiniz karşınızada çıkmıştır böyle güzel şiir ler okunulan nostalji yaşatılan bi radyo Ceyhun yılmaz gibi şiir okuyan gibi bazı hikayelerden bahseden Şarkılar eskilerden kurtuluş istanbul sokakları tarzında :) anlamışsıızdır umarım teşekkür ederim...

Ceyhun Yilmaz demisken onla Serdar Gökalp'e ne oldu Serdar sanirsam sabahlari veya öglenleri cikiyordu ama geceleri tekrarlari vardi Ceyhun'u ne oldu bilmiyorum gerci ligtvde program yapiyor radyodan ayrildi mi tamamiyle senin soruna cevabim yok zira gecen bende ayni senin dedigin kriterleri konu disina yazdim power love radyosunu önerdiler ama sohbet yok günün akisina göre mesela geceleri sakin müzikler caliyor ve bir Türk bir yabanci parcalar caliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

quote:

Arkadaşlar merhaba bir şey isticegim artık konu dışımı konu içimi bilemem ben sizden dinlemek için radyo frekansı istiyorum ancak pop felan deil belki bilirsiniz karşınızada çıkmıştır böyle güzel şiir ler okunulan nostalji yaşatılan bi radyo Ceyhun yılmaz gibi şiir okuyan gibi bazı hikayelerden bahseden Şarkılar eskilerden kurtuluş istanbul sokakları tarzında :) anlamışsıızdır umarım teşekkür ederim...

Ceyhun Yilmaz demisken onla Serdar Gökalp'e ne oldu Serdar sanirsam sabahlari veya öglenleri cikiyordu ama geceleri tekrarlari vardi Ceyhun'u ne oldu bilmiyorum gerci ligtvde program yapiyor radyodan ayrildi mi tamamiyle senin soruna cevabim yok zira gecen bende ayni senin dedigin kriterleri konu disina yazdim power love radyosunu önerdiler ama sohbet yok günün akisina göre mesela geceleri sakin müzikler caliyor ve bir Türk bir yabanci parcalar caliyor

Ceyhun 18.00 - 20.30 arasında Best fm de çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratonline

quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

quote:

Ceyhun 18.00 - 20.30 arasında Best fm de çıkıyor.

eyvallah ama o vakitte pek radyo dinlemem geceleri tekrari kacta oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.