Şimdi Ara

Radyo, Televizyon ve Sinema

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum. Ben şuan Kavram Myo Bankacılık ve Sigortacılık bölümünde okuyorum. Bu bölümü isteyerek seçmedim. 2013 de sınava girdiğimde düzgün çalışmamıştım 320 gibi bir puan yaptım sırf zaman kaybetmiyim diye hiç istemediğim bir bölümü yazdım. Ama sonra bin pişman oldum tabi. Neyse benim asıl istediğim bölüm radyo, televizyon ve sinema bölümüydü. Çok araştırma yaptım bu bölüm hakkında çoğu kişi Türkiye'de çok rağbet görmediğini dile getiriyor. Tanıdık yoksa zor diyor. Bende bu bölümü okuyan arkadaşlara bir sormak istedim. Gerçekten öyle mi? Yani ben bu yıl kazanmak için elimden geleni yapıcam bu bölümü. Çokta istiyorum ama tabi insanın kafası karışıyor. Ben tanıdık olmadan iş bulamazsın düşüncesini pek inandırıcı bulmuyorum açıkcası. Çünkü bu meslekte gerekirse az parayla işe başlayıp çok iyi yerlere gelebileceğine inanıyorum bir insanın. Gece gündüz çalışmak istiyorum gerekirse dizi veya film setlerinde. Çok az para alıyim ama istediğim bir sektörde oluyim diyorum. Siz neler düşünüyorsunuz? Gidip bir film veya dizi sektörüne ben burda birşeyler öğrenmek istiyorum gerekirse para vermeyin ama öğreniyim denilse herhalde adamlar geri çevirmez. :) İşte bu bölümü okuyan arkadaşlar bu sektörde ne yapmak gerekir. Bu bölümü kazanmak isteyenler nasıl çalışmalı sınava vs. bilgi verebilirse çok sevinirim. Ben şuan okuduğum bankacılık ve sigortacılık seneye biteceği için ikinci bir üniversite gibi okuyacağım. Obp vs kesilir mi birde onu biliyor musunuz? Kesilmez diyorlar gerçi sonuçta bir daha üniversite okumak için sınava giriyorsun kazanamayıp tekrar sınava girmiyorsun. Neyse bilgilendirirseniz sevinirim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.