Şimdi Ara

Radyodan Ses kayıt yapmak mümkünmüdür.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir Radyo kanalında tam isteyecegim türden müzikler paylaşıyorlar bende istedigim muzikleri kayıt etmek istiyorum boyle bir program varmıdır?

• radyoskop.net in kullandıgı program

http://www.radyoskop.net/index.php?option=com_content&task=view&id=2442&Itemid=93#jc_allComments
    bunun dışında farklı programlarla da kayıt yabilirsin.cool record edit deluxe ve goldwawe programını tavsiye ederim.tabi bu programların amacı radyodan kayıt yapmak değil.dijital ortamdaki bilgisayardaki sesleri kayıt edebilirsin.kayıt anında msn den dırırıdt şeklinde sesler gelirse onları kaydeder bu programlar.ona göre önlemini alıp bi tarafta exa radyo tarzında programlarla radyoyu açıp diğer taraftan kayıt yapabilirsin

• sanırım CastRipper idi.. winampta radyoda dinlediğim şarkıları isimleriyle kaydediyordu... emin değilim yalnız başka bir program da olabilir... ama bu program da radyodaki şarkıları kaydedeniliyor...
  • alternatif olarak radyo dinleyebileceğin programlarıda yazayım

Online Radio Tuner diye bi program buldum.kayıtta yapıyor sanırım.record yazdıgına göre
     Radyodan Ses kayıt yapmak mümkünmüdür.
  • Tşkkürler denicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

radyoskop.net in kullandıgı program

http://www.radyoskop.net/index.php?option=com_content&task=view&id=2442&Itemid=93#jc_allComments
    bunun dışında farklı programlarla da kayıt yabilirsin.cool record edit deluxe ve goldwawe programını tavsiye ederim.tabi bu programların amacı radyodan kayıt yapmak değil.dijital ortamdaki bilgisayardaki sesleri kayıt edebilirsin.kayıt anında msn den dırırıdt şeklinde sesler gelirse onları kaydeder bu programlar.ona göre önlemini alıp bi tarafta exa radyo tarzında programlarla radyoyu açıp diğer taraftan kayıt yapabilirsin

teşekkürler bende böyle bi program arıyodum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.