Şimdi Ara

RAF Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler yeni başlayacak arkadaşlar raf "Recruit a Friend" almak isteyenler varsa bu konu altında toplanabilirler isteyenlere raf atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Cobain* -- 17 Ocak 2014; 16:30:47 >

• Bir kaç gün ilgilenip, gametime, mount vs. hediyeleri aldıktan sonra, yüzümüze bile bakmayacağını nerden bilebiliriz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

Bir kaç gün ilgilenip, gametime, mount vs. hediyeleri aldıktan sonra, yüzümüze bile bakmayacağını nerden bilebiliriz?

Pug raid e girip loot kurallarini sormadiginda adamin item i ninjalamayacagini biliyor musun? Tanimadigin adamdan adi ustunde "Arkadas" a yollanmasi beklenen daveti kabul ediyorsan bunu zaten kabul etmissin demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

quote:

Bir kaç gün ilgilenip, gametime, mount vs. hediyeleri aldıktan sonra, yüzümüze bile bakmayacağını nerden bilebiliriz?

Pug raid e girip loot kurallarini sormadiginda adamin item i ninjalamayacagini biliyor musun? Tanimadigin adamdan adi ustunde "Arkadas" a yollanmasi beklenen daveti kabul ediyorsan bunu zaten kabul etmissin demektir.

Bir iki kere başıma geldi ifşa ettim adamı aldım itemi. Soo başında siegecrafterdan mastery trinket düşmüştü. Bu arada 2 hafta sonra bende yeni bir raf slotu açılacak, attığım arkadaşlar nasıl yardımcı olduğumu bilir. Tabiki sıfırdan başlayanlara atmıyorum.

• quote:

Emin olamıyorsan gelme dostum ben sana kalkıp zorla gel demiyorum ki
  • Arkadaşlar bu RAF hediyeleri, summon vb. özellikler ne zaman ekleniyor accountlara?

Dün nişanlıma bir RAF attım, starter edition accountunu açtık o link üzerinden. Oynadı vs.

Bugün cd keyleri aldım ve girdim. Hala bulamadım şu summon olayını? Blizzin kendi sitesinde de yeterli anlatım yok.

İnanın hala anlamadım ve yeterli bir kaynak bulamadım. Genel kaynak hep nasıl yapılır üzerine. Yaptık ama ya gerisi? Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.
  • Parti içerisindeyken arkadaşının karakter çerçevesine sağ tıklayıp 'Summon Friend' diyorsun. Bunun da sınırlamaları var elbet; Goblinleri Kezan'ı terkedene kadar summonlamak mümkün değil gibi.

Summon özelliği RaF alan kişi karakter oluşturup oyuna girdiği anda geçerli oluyor. Hediyeler de parasını verip oyun süresi aldığı zaman geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IKEA'da ki kitaplıklar hakkında?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RaF bendede mevcut ilgilenenler pm den ulaşabilir.
  • Twinsting nether horde raf yapacaklar pm atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperchondriac -- 29 Ocak 2014; 13:07:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.