Oyunu yeni başlayacaklar için raf linkim ; https://us.battle.net/recruit/BJPVB8CZ6M Oyunla alakalı bilmediğiniz konularda yardımcı olabilirim ek olarak raf ile geldiğinizde sanırım ekstradan çanta slotuda veriyormuş. |
RAF Talepleriniz ve Sorularınız (10. sayfa)
-
-
Oyuna başlamayı düşünen ya da 2 yıl aradan sonra geri dönmeyi düşünen arkadaşlara RAF daveti atabilirim karşılığında
Discord üzerinden sınırsız WoW desteği
Gold
Çanta desteğim olacaktır.
Forum üzerinden Özel Mesaj atabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 13 Eylül 2024; 13:11:10 > -
Oyuna yeni başlayacak var ise RaF Daveti atabilirim.
Aylık oyun ücreti ödemesini ben yapacağım.
-
Oyuna başlamayı düşünen ya da 2 yıl aradan sonra geri dönmeyi düşünen arkadaşlara RAF daveti atabilirim karşılığında
Discord üzerinden sınırsız WoW desteği
Gold
Çanta desteğim olacaktır.
-
Arkadaşlar RAF için özel mesaj atabilirsiniz aylık oyun ücretinizi karşılıyorum gold vs desteği sağlıyorum ayrıca Steam üzerinden farklı oyunlarda oynuyoruz isterseniz grubumuza dahil olabilirsiniz herkese iyi oyunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grakul -- 21 Kasım 2024; 22:33:19 > -
Steam üzerinden sınırsız sesli chat ile WoW desteği (discord banlı olduğu için).
Gold ve Çanta desteğim olacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X