Arkadaşlar bildiginiz gibi bu oyun paralı o yüzden private serverlardan oynamak istiyorum ve nasıl oynicam normal oyunu ve son sürümü sitesinden indirdim ve bir kaç private server buldum ancak giremedim aranızda private server kurulum hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim Saygılar...
Lütfen yardım edinnn!
o sitelerde genelde bi full client birde elinde client olanlar için mini updateler vardır
sen mini updateyi bir dene olmaz ise o sitenin kendi clientini indir.
Tek siteninkini indirdim ama hata verdi
Private serverlar ragnarok online kore versiyonuna uyumlu kurulur. Elinde yoksa oynayacağın serverdan full client çekmelisin.
Tüh ya 3 tane private denedim hepsinde hata verdi yeniden indircez napalım ilgilendiginiz için teşekkür ederim.
Seneler önce oynadığım için tam hatırlamasam da private serverda oynamak için euro-ro daki değil iro'ydu sanırım onun clientini indirmen gerekir
iRo değil kRo olcak, oyunda buglarla karşılaşmaman için sakray clientinide kurmanı tavsiye ederim. Serverlar birçok custom item yaptığı için gerekli oluyor.
Ya 40 level oldum hala job level 10 bunu nasıl düzeltcem bi yardım edermisiniz?
Yardım edebilecek kimse yokmu arkadaşlar???
meslek seçeceksin :) sonra jop lvl sıfırlanıyor tekrar atlıyorsun
Selam arkadaşlar ben yeni başlamayı düşünüyorum swordman olmayı düşünüyorum bana yardimci olurmusunuz pek bilgim yok oyun nasıldır türkler çok warmi oyun türkçemi bide bi chat odası yokmu oyunun acaba oynuyanlar varsa yardim bekliyorum
rebirth ro die bi yere başladım arkadaşlarda pek anladım 85 level asassinim var 99 olunca assasin cross olcak ama mvp için ne kasabilirim ne önerirsiniz ?
ragnarok valkyrie vardı galiba,bedava server,private değil diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: KuroSakiIcHiGo
Offical serverlar dışındaki tüm serverlar private olur.
quote:
Orijinalden alıntı: kene.
quote:
Orijinalden alıntı: KuroSakiIcHiGo
Offical serverlar dışındaki tüm serverlar private olur.
offical siteden yönlendiriyordu.
Sorumu cevaplıyacak bi arkadaş yokmu acaba?
Hight Wizard MvPlerde iyi gider herzaman tabi tam bilmiyorum ama Qro kapandığından beri oynamıyorum :D Yeni Classlar gelmiş baya değişmiş çöldeki şehir yıkılmış falan ne günlerdi 10 15 türk pazar akşamı WoE lerde kaleden kaleye koşardık :D :D bu arada iro offical server ve BEDAVA üye olup başlayabilirsin F4P ye dönmüşler sanırım türkçe RO halen paralı ama çok ucuzlamış oda d&r dan bulabilirsin
Hmm yardımların için saolasın. Bir tane daha sorum olucak 85 level assasinim var ve nerde en iyi kasabilirim yerleri bilmiyorum ve hic bi canavardan exp gelmiyo nerde kasabilirim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme