Şimdi Ara

Ragnarok Online 2 Legend of the Second (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
2
Favori
25.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Warior mu Mage mi daha keyiflidir sizce ?
    Artıları ve eksileri konusunda bilgi verebilir misiniz ?
  • Up....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bossa

Warior mu Mage mi daha keyiflidir sizce ?
    Artıları ve eksileri konusunda bilgi verebilir misiniz ?

MMORPG'lerin ana yapısı classlar üzerinde denge kurabilmektir. Tersi bir durumda o oyun çöpe gider. Zaten siz de hangisi daha güçlüdür diye değil hangisi keyiflidir diye sormuşsunuz ama aklınızdan az da olsa böyle birşey geçiyorsa diyerek yaptım ben açıklamayı. Bunun dışında Warrior bilindiği üzere yakın dövüş uzmanıdır ve combatlarda tank görevi üstlenir. Mage ise gerektiği noktada support gerektiği noktada dps görevi üstlenir. Mage karakterlerle oynaması genellikle zevklidir. Çünkü skill buildleri olsun, combat içerisindeki ani buff, debuff, freeze vs gibi önemli skilleri olsun her anı stratejik zeka ister. Bence youtube üzerinden gameplay videolarını izleyerek bir nevi eğlence konusunda fikir edinebilirsiniz.

• Oyunda açıkçası yeni başladım diyebilirim. Öncesinde Ragnarok bilgim bir nebze olsun mevcuttu fakat ileri seviyeye hiç taşımadım. Şuan bakıyorum da kimseye denk gelemedim oyunda ve bu da beni üzdü açıkçası...

Guild ya da pt kurmak için Türk kimse yok
  • Oyunda genel olarak player sayısında azalma mevcut, ilk başladığında tüm serverların tüm kanalları sonuna kadar doluydu, şuan sanırım en fazla 1 kanal o kadar doluyor.
    3-4 gün önce girdim 2-3 aydır ilk defa, towna gitmeye bile üşendim hemen çıktım sen düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Oyunda genel olarak player sayısında azalma mevcut, ilk başladığında tüm serverların tüm kanalları sonuna kadar doluydu, şuan sanırım en fazla 1 kanal o kadar doluyor.
    3-4 gün önce girdim 2-3 aydır ilk defa, towna gitmeye bile üşendim hemen çıktım sen düşün.

oyunu asiasoft un sunmasıyla alakalı kore serverında 3 dakikada ressurect atabiliyorlar bosslar aynı güçte burayla ve çok daha fazla şey var buraya daha yeni gelen yaratık çağırma onu kasma v.b vb fakat burda sadece gelen hep kostüm ve parayla satılıp bir stat fazla konması veya %10 hp mp +5 al stats premium buff zaten moblardan para düşmüyo biz zevk için oynuyoruz artık her akşam raidleri yapıp pvp ye giriyoruz zaten end game de bu olur en fazla onun dışında blade and soul un çıkmasını bekliyoruz ona geçicez guild ce

• Selamlar, birkaç sorum vardı;

• Siteden Link 1-2-3... seçeneklerinden birini indirmiştim. Yanda Vietnam yazıyor olması, tüm dünya oyuncularını kapsamadığını mı gösteriyor?

• Ayrıca bu Open-Beta'da yarattığımız karakterler ve edindiğimiz ekipmanlar daha sonrasında silinecek mi? Silinecekse niye insanlar asdasfas diye karakterler açıp hediye paketlerden değerli eşyalar çıkartmaya çalışıyorlar?

• Son olarak 1.serverın 1.kanalında oynayanlar var mı? Varsa irtibat kullanıcı adları alabilir miyim?

Teşekkürler...
  • Merhaba, SAE server ında oynuyorduk küçük de bir guildimiz vardı fakat serverdaki lag, insanların ingilizce bilmemeleri ve benzeri sebeplerden dolayı oyunu bırakmıştık. 18 Nisan'da WarpPortal aracılığıyla yeni bir server açılacağının haberini aldık, burada oynamaya karar verdik. Bu serverda oynamak isteyenler olursa bize facebook grubumuzdan ulaşabilirlerhttps://www.facebook.com/RO2TRCommunity Buda ilgili serverın adresi:https://www.warpportal.com/landing/ragnarok2/index.aspx

• Oyunda lag olmadan oynayabileceğimiz bi server var mı? Birde client indirmeye çalıştığımda hata veriyor.Avrupa için server yok sanırım singapur malezya vietnam var sadece.
  • Avrupa server ı da yakın zamanda açılacakmış, e-posta göndermişler 25 Nisan'ı bekleyin diye...
    https://store.donanimhaber.com/16/ba/83/16ba83f6f983841edb0021ccd49c39da.jpg
     Ragnarok Online 2 Legend of the Second

• Türkçe mi olacak acaba bana yolladıkları mailde Be Ready For April 25th ! diyor
  • Oyunumuz amerika serverinda open betaya geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

Oyunumuz amerika serverinda open betaya geçti.

Hocam denediniz mi ? Önceki gibi lag yoksa i n d irelim

edit: sansürledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 21 Nisan 2013; 23:31:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

Oyunumuz amerika serverinda open betaya geçti.

Hocam denediniz mi ? Önceki gibi lag yoksa i n d irelim

edit: sansürledi

Açıkçası Avrupayı bekliyorum oynamakta istiyorum ancak iş güç ancak takipte kalabiliyorum şu an : ) Asya da oynadıgımız kadar problemli olacagını sanmam.
  • Şansıma gördüm 1 mayıs ta steam e gelcekmiş
  • 2 saat sonra steam e gelcek
  • Steame geldi. varmı deneyen lag falan ?
  • kullanıcı adı kabul etmiyor?.
  • Steam'in kayıt ekranında problem var oyunu launcherından çalıştırıp warpportalın sitesinden üye olarak girebilirsiniz steamden oynanmıyor şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablomania

Steam'in kayıt ekranında problem var oyunu launcherından çalıştırıp warpportalın sitesinden üye olarak girebilirsiniz steamden oynanmıyor şu an.

Boşuna mı indirdik 4gb.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.