Şimdi Ara

Ragnarok Online 2 Legend of the Second (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
2
Favori
25.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bossa

quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

quote:

Orijinalden alıntı: Bossa

quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

Maalesef Aynı sorun bende de var. Oyunu sildim, bugün tekrar indirip deneyeceğim.

Sendeki sorun hala devam ediyor mu ?

Bölge ve dil ayarları sayfasında "Biçim" bölümünü İngilizce(Singapur) yapınca sorun düzeldi.

Bölge ayarında nasıl İngilizce(Singapur) seçiyorsunuz peki ? Benim bilmediğim bir yeri mi var bu işin?

Denetim Masası > Saat, Dil ve Bölge > Bölge ve Dil

Buradan da resimdeki gibi İngilizce (Singapur) seçtiğimde sorun düzeldi.

Ragnarok Online 2 Legend of the Second

• Lag var mı arkadaşlar hala. Tatilde oynamak istiyorum
  • Az önce girdim felaket bir lag var, geçen hafta neredeyse hiç yoktu 4-5 gün girmedim tekrar başlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Az önce girdim felaket bir lag var, geçen hafta neredeyse hiç yoktu 4-5 gün girmedim tekrar başlamış.

Ben oyunu kurup en alttaki serverı seçtim. Lag yok denecek kadar azdı. Oyun güzelmiş gerçekten. Healer açtım ama sanırım silip başka bir karakter açacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Génésis

quote:

Az önce girdim felaket bir lag var, geçen hafta neredeyse hiç yoktu 4-5 gün girmedim tekrar başlamış.

Ben oyunu kurup en alttaki serverı seçtim. Lag yok denecek kadar azdı. Oyun güzelmiş gerçekten. Healer açtım ama sanırım silip başka bir karakter açacağım.

Bu saatlerde girdin mi? En alttaki server hangisi gördüğüm kadarıyla sıraları değişiyor, frejya ve enhanjer var bizim girdiğimiz diğeri sanırım koreydi, hangisindesin?
  • quote:

quote:

quote:

Bu saatlerde girdin mi? En alttaki server hangisi gördüğüm kadarıyla sıraları değişiyor, frejya ve enhanjer var bizim girdiğimiz diğeri sanırım koreydi, hangisindesin?

İlk alıntıladığım mesajının saatlerinde oynuyordum. Server Jormungand

• Arkadaşlar flood olacak ama oyunda benden düşük adamların nickinin yanında titlelar var. Nasıl title seçiyoruz?
  • quote:

Arkadaşlar flood olacak ama oyunda benden düşük adamların nickinin yanında titlelar var. Nasıl title seçiyoruz?

Khara dan yapılıyor, O tuşuna basarsan title görevleri olduğunu göreceksin.
  • Benim de bir sorum olacaktı, card album ve içine koyduğumuz kartlar ne işe yarıyor? Bugün card albümüm bitiyor, içindekileri ne yapmalıyım?
  • Bir sorum daha var. 10 level oldum Swordman'im var. Mobları keserken resmen PvP yapıyor gibi hissediyorum. 1k lık canavarları keserken 3-4 pot kullanıyorum. Sorun bende mi?
  • quote:

Bir sorum daha var. 10 level oldum Swordman'im var. Mobları keserken resmen PvP yapıyor gibi hissediyorum. 1k lık canavarları keserken 3-4 pot kullanıyorum. Sorun bende mi?

Statları full str verdiysen biraz da vit versen iyi olur, itemlerin de seviyene uygunsa normaldir grup bosslarında pot kullanman.
  • 12 levelde dungeon falan yapınca oyun çok daha zevkli hale gelmeye başladı. Jormungand serverında Türklerin de olduğu bir guild var mı?
  • CBTden beri takip edenler vardı forumda ama sanırım bıraktılar, uzun süredir ses yok arkadaşlardan.
  • Enhanjerda hala oynayan varsa temas kuralım guild falan kurabiliriz...
  • Oyunun gereğinden fazla zor olduğunu düşündüğüm için oynamaya ara verdim. Questler çok uzun sürüyor.
  • quote:

Oyunun gereğinden fazla zor olduğunu düşündüğüm için oynamaya ara verdim. Questler çok uzun sürüyor.

Kaç lvldeydin? 21 oldum ve questler güzel şimdilik.
  • quote:

quote:

Oyunun gereğinden fazla zor olduğunu düşündüğüm için oynamaya ara verdim. Questler çok uzun sürüyor.

Kaç lvldeydin? 21 oldum ve questler güzel şimdilik.

13 leveldim. Questleri yaparken mobları kesmek çok uzun sürüyordu. Önceden oynadığım diğer MMORPG'lerde böyle bir sorunla karşılaşmadığım için canım sıkılmaya başladı. Tatilde adam gibi bir MMORPG oynayamayacağım bu gidişle.
  • O kadar para kasmaya uğraştım, 1k gold (z deniyor sanırım) yaptım ama lagdan oynayamıyorum :) İşin ilginç tarafı map lagı diye birşey var, bir yerde lag olurken diğerinde olmayabiliyor dungeonda hiç yok mesela :)
  • Merhaba arkadaşlar,şuan oyunu indiriyorum client'ı Other seçtim oyun inince Türklerin toplanmış olduğu bir server varmı ve manuel patch,bilgisayar dili değiştirme olayları dönüyor onları yapmama gerek varmı,şimdiden teşekkür ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vovien

Merhaba arkadaşlar,şuan oyunu indiriyorum client'ı Other seçtim oyun inince Türklerin toplanmış olduğu bir server varmı ve manuel patch,bilgisayar dili değiştirme olayları dönüyor onları yapmama gerek varmı,şimdiden teşekkür ediyorum

Sitede hala patch varsa onu kur ve pc dilini ingilizce(singapur) yap.İlk açıldığı zamanlarda buradan baya oynayan vardı ama hatalardan dolayı bıraktılar sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.