karakter açtım archer pve klas olarak heralde bundada beast mastery ama bunda pve ne derece zevkli bilmiyorum frejya serverındayım nick: BlueOysterCult
quote:
Orijinalden alıntı: enchanted
quote:
Orijinalden alıntı: dogii
Oyunu açamıyorum ya karakter seçtikten sonra loading ekranında hata raporu veriyo oyundan atıyo ne yapmam lazım ? Giriş dilini çince yaptım işe yaramadı
Edit : Çözüldü.
nasıl ??? karakter ekranından sonra hack programı hata verip kapanıyor.
Dedikleri gibi denetim masasindan dili degistirdim duzeldi.bi onceki deneyisimde yanlis yapiyomusum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Lag yüzünden onlarca kez öldüğüm, başlar başlamaz storede inanılmaz itemler satılmaya başlanan ve buna rağmen delay olayına hiçbir çözüm bulunmayan bir oyunu neden hala silmiyorum anlamış değilim.Belki de uzun süredir mmorpg oynamadığımdandır.
valla ben 33 LvL beastmaster kastım sevmedım :( simdi warrior arıyorum takas edıcek +25 LvL üstü. Karakterimde mor item mevcuttur
quote:
Orijinalden alıntı: 13_Iskender
valla ben 33 LvL beastmaster kastım sevmedım :( simdi warrior arıyorum takas edıcek +25 LvL üstü. Karakterimde mor item mevcuttur
Ben herhangi bossa saldırınca ölüyorum, sende lag yok mu acaba nasıl o kadar kasabiliyorsun?
Ekran hatalarından ötürü bende oynayamadım belki herşey oturduktan sonra EU versiyounu açılır o zaman deneyebiliriz.
bende pek lag olmuyor eğer warrior takas edıcek bırısını bulamazsam birde warrior kasıcam galiba offtank oynamak bana gore degılmıs dps lazım bana :D
Bende girişte sorun yaşıyorum. Konum ve Dil değişikliklerini gerçekleştirdim fakat HackShild'i geçiyorum, ana ekran geliyor fakat klik dedikten sonra bir anda oyun kapanıyor. Herhangi bir şey mi atlıyorum acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: Bossa
Bende girişte sorun yaşıyorum. Konum ve Dil değişikliklerini gerçekleştirdim fakat HackShild'i geçiyorum, ana ekran geliyor fakat klik dedikten sonra bir anda oyun kapanıyor. Herhangi bir şey mi atlıyorum acaba ?
Sitedeki patchi indirip kurduysan ve denetim masasından dil ayarını ingilizce(singapur) yaptıysan girmesi lazım.Girmiyorsa donanımdan kaynaklanabilir.
Sanırım sitedeki patch'i indirmedim ama donanımdan olacağını sanmıyorum. Şimdi bir deniyim,
quote:
Orijinalden alıntı: RolePlayGamer
quote:
Orijinalden alıntı: Bossa
Sitedeki patchi indirip kurduysan ve denetim masasından dil ayarını ingilizce(singapur) yaptıysan girmesi lazım.Girmiyorsa donanımdan kaynaklanabilir.
Sanırım server'ların açılacağı kısımda hata veriyor ve direk oyunu kapatıyor. Pff...
Sabahtan beri incelemediğim yer kalmadı. Aşağıdaki ekrandan ilerisine geçemedim. Bir fikri olan var mı ?
Oyuna Update gelmiş. Onu bir kontrol ediyim de, olmazsa tekrar fotoyu gönderirim.
genelde hatasız oyun kapanma sorunu dil ile alakalı oluyor bizde oyuna girmek için bir soru sorunla uğraşmıştık ilk mesaja sorunların çözümü yazılsa fena olmaz aslında.
Bende eski ragnarok oyuncusu olarak 2.sinin cıkmasına sevindim.Oyunu dün yükledim ve başladım suan 17lvlim.frej. serverindayım türk guildi varsa katılmak isterim.Oyunda gercekten party şart bazı görevler cok zor.Mesela tek basına miniboss kesmen gerekiyor.Örneğin GTB :) party yoksa cok zorlanıyorsun pot sıkıntısı var bilmiyorum bugdan dolayımı pot icerken bazen skill doesnt exits gibi bisey diyor canın dolmuyor ama pot gidiyor.Bu yüzden cok ölümden döndüm diyebilirim. Stat skill sistemi ve itemler hosuma gitti.Avrupa serveri cıktıgı zaman daha iyi olacagına inanıyorum.Herkese iyi oyunlar :)
quote:
Orijinalden alıntı: Fieste
Bende eski ragnarok oyuncusu olarak 2.sinin cıkmasına sevindim.Oyunu dün yükledim ve başladım suan 17lvlim.frej. serverindayım türk guildi varsa katılmak isterim.Oyunda gercekten party şart bazı görevler cok zor.Mesela tek basına miniboss kesmen gerekiyor.Örneğin GTB :) party yoksa cok zorlanıyorsun pot sıkıntısı var bilmiyorum bugdan dolayımı pot icerken bazen skill doesnt exits gibi bisey diyor canın dolmuyor ama pot gidiyor.Bu yüzden cok ölümden döndüm diyebilirim. Stat skill sistemi ve itemler hosuma gitti.Avrupa serveri cıktıgı zaman daha iyi olacagına inanıyorum.Herkese iyi oyunlar :)
bende bu gün başlamayı düşünüyorum.Etraftaki partyleri görünce flyff gibi party gerektiğini bende hemen anladım.şuan bi karakter açmadım.açtığımda beraber takılabiliriz guild bulana kadar
Pot yapan alchemist seçmenizi tavsiye ederim, potlar çok pahalı.Ben de oynuyordum bir görev bugda kalmış ilerleyemiyorum
Gerçekten nasiplisiniz arkadaşlar. 3gündür uğraşıyorum, sağdan soldan forum yazılarına bakıyorum genel bir hata var orası kesin; dil gibi ama ben hala benim sorunum neyden kaynaklandığını bulabilmiş değilim Avrupa server'ı açıldığı zaman sanırım herkes sıfırdan kasacak... Böyle giderse ben ona kalacağım gibi