Şimdi Ara

Ragnarok Online 2 Legend of the Second (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
2
Favori
25.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

64 bit windows da sorunlumu oyun?
    başlıyorum yükleme ekranı dolunca direk kapanıyor

Denetim masası / bölge ve dil / ilk secenekten türkçe yi İngilizce (singapur ) yap uygula.

saol dostum hallettim ama genel bir lag sorunu var sanırım
  • En zevk aldığım en çok eğlendiğim boss bu oldu darısı başınıza oyuna başlarsanız tabiki :)
     Ragnarok Online 2 Legend of the Second

Ragnarok Online 2 Legend of the Second

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13_Iskender -- 10 Ocak 2013; 4:46:05 >

• Bişi sorucam ben bide :S taktiğımız kartları nasıl çıkarıcaz yada çıkaramıyoz mu bilen var mı acaba :S

Edit:Ögrendim sadece üstüne yenisini takabiliyormuşuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fault -- 10 Ocak 2013; 13:46:04 >
  • Hangı serverdasınız arkadaslar ?
  • Beyler Start game diyorum oyun baslamıyor kendı kendıne kapanıyor..Ne ses var ne baska bırsey sorun nedır bılen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeMTR

Beyler Start game diyorum oyun baslamıyor kendı kendıne kapanıyor..Ne ses var ne baska bırsey sorun nedır bılen varmı?

Denetim masası>Saat dil ve bölge>Bölge ve dil>Biçimlerden, biçimi çince basitlestirilmiş singapur>konumdan da konumu çin yapınca girmesi lasım
  • Tesekkur ederım.. Oyuna gırdım ama bu lag herkezde mı var yoksa sadece bende mı oynanmıyor resmen...
  • Frej de oynuyoruz Felx pm atın
  • Ulan sansa bak ben dıgerı full dıye orda acmısım...
  • quote:

Ulan sansa bak ben dıgerı full dıye orda acmısım...

Einherjar'da da guild var orda da devam edebilirsin istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abasgun

quote:

Ulan sansa bak ben dıgerı full dıye orda acmısım...

Einherjar'da da guild var orda da devam edebilirsin istersen.

valla farketmez ıkısınde de actım sonucta dostluk onemlı olan benım aynı serverda olan varsa Pm atsın bana Majezik
  • arkadaşlar oyunu indirdim bir kaç kez oyuna girme şansımda oldu ama her açtığımda update yapıyor bu doğalmıdır. ve bir updatesi 30 dakka sonra hata diyip kapatıyor.
    tabi şanslı olduğum zamanlar girebiliyorum.
  • dostum bende de aynı sıkıntı olmustu istersen bi arastır bır daha sılıp yenıden yukledım manaul patch yap birde...

Ayrıca oyunda cok deli lag var oynanmıyor...
  • Oyunu açıyorum ragnorak online 2 yazısı cıkıyor sonra kara ekran çözümü?
  • beyler oyun yeni indi hangi serverda ne oynayayım yardımcı olacak varmı ?
  • Frejya geçerek guildi birleştirdik arkadaslarla yeni başlayacak arkadaslarda frejyada başlayarak raidcall adresinden guild için ulaşsınlar 5096707.
  • Frejya oynuyoruz raidcalldan yada oyunda nick Felx bundan ulaşın
  • la siyah ekran var çaresi yok mu bunun
  • oyun güzel ama betada oynanmaz gibi akıcılık yok ara ara takılmalar yaşanıyor 1366x768 çözünürlüğünde hata verdi 1024 tede oynamak kötü oluyor,neyse yine idare ettik saçma sapan görev verdi faoloyu bul diye normalde göreve tıklayınca damın yerını haritada gösteriyor buluyorduk bunu aradım aradım bulamadım haritada yok bende bıraktım güzel oyun ama eksiklikleri var beta bitsin tekrar başlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus77

oyun güzel ama betada oynanmaz gibi akıcılık yok ara ara takılmalar yaşanıyor 1366x768 çözünürlüğünde hata verdi 1024 tede oynamak kötü oluyor,neyse yine idare ettik saçma sapan görev verdi faoloyu bul diye normalde göreve tıklayınca damın yerını haritada gösteriyor buluyorduk bunu aradım aradım bulamadım haritada yok bende bıraktım güzel oyun ama eksiklikleri var beta bitsin tekrar başlarım

O bulamadığın adam şelalenin içinde olduğu için harita da görünmüyor. Görev açıklamasında şelalenin içinde olduğu yazıyor. Ayrıca senin başına gelen teknik sorunların biriyle bile karşılaşmadım. Yani anlıyacağın söylediğin sorunların tamamı senden kaynaklanıyor.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.