Şimdi Ara

Ragnarok Online 2 Legend of the Second (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
2
Favori
25.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dragon nest'e devam eu açılana kadar private server takılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abasgun

quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

betadan sonra char lar silinecek bildiğim kadarıyla o yüzden pek kasmıyorum kendimi hem sınavlarda var

Oyun açık betada charlar falan silinmeyecek.

hadi ya bak bu güzelmiş fakat sınavlar var ya sınavlardan sonra belki girerim

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Oyunun akıcılığı yok, kontrolleri beğenmedim, tıklayıp gitmek isteyince birden 180' dönmesi başımı döndürüyor.Skiller bastıktan 3-4sn sonra gidiyor ki bu sanırım lagdan dolayı.
    Diğer serverı da deneyeceğim o da olmazsa LOL devam.

Oyunun ayarlar kısmından kontrolleri ayarlayabilirsin. Tıklayarak gitme opsionel bi seçenek wasd yada sag ve sol clickleri aynı anda basarak da 180 derece dönmeden kontrolleri saglayabilirsin. Akıcılık konusunda katılmıyorum sana.Görevlerden ve craftingden falan gectim monster card ve khara sistemi ( title ) oyundan kopmamamı sagladı açıkçası.

oyunda azda olsa akıcılık yok sağ solda sorun yokta yukarı aşaağıda takılmalar yaşıyorum yada sorun sadece bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandcross -- 8 Ocak 2013; 19:56:57 >

• Open beta nın bitmesini bekleyin düzelecektir.
  • OB adı üstünde beta :) çoğu hataları yavaştan fixlemeye başladılar bile yine bakım gelıcek.

Bu arada Frejde oynuyoruz biz türk guildi kurulu oynuyanlar başlıcak olanlar sürekliliği olanlar Oyuna girdiklerinde , Felx ekleyin arkadaşlara ben size guild yollarım

iyi forumlar
  • Arkadaşlar,

Patch ve update hatası alanlar.
    HSUpdater/HackShield Update _AhnHS_HSUpdateEx Error Code = 30000030 hatası alanlar
    Win32 application error hataı alanlar
    Syntax Error/Bar 6 Stuck hatası alanlar
    vb. vb.

Kısaca aldığınız tüm hatalarınızda başvuaracaığnız bir web sitesi.

http://www.janilster.com/2012/12/ragnarok-online-2-error-fix_27.html
  • Einherjar serverında oynayanlar adım Niki eklesinler guild sorun değil hemen kurabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abasgun

Einherjar serverında oynayanlar adım Niki eklesinler guild sorun değil hemen kurabiliriz.

Guild Falan kuruldu. Raid Adresimizde var yavas yavas toplanıyoruz.Turk bayragı falan bile koyduk hatta dün oyunda dönücem sana : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 9 Ocak 2013; 15:53:05 >
  • Ben yaratığa saldırmaya başlayınca skill falan vuramıyorum lagdan ölüyorum siz nasıl oynuyorsunuz anlayamadım.
  • Normalde lag olmuyor ama lag girdimi ölünce yapıcak bir şey yok gibi.
  • Oyunla ilgli sohbet etmek bilgi almak aramıza katılmak isteyen arkadaslar 5096707 raidcall numaramız.
  • Güya gece bakım oldu demin oyuna girdim lagdan oyun oynanmıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faewox

Güya gece bakım oldu demin oyuna girdim lagdan oyun oynanmıyordu

ben üyelik açamadım da .bana alabilir misin ?
    mail : from._sky@hotmail.com

edit : aldım sağolasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 9 Ocak 2013; 20:14:37 >
  • bu ekran geldikten , masaüstüne atıyor ne yapmalıyım ?

Ragnarok Online 2 Legend of the Second
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rusty Ryan

quote:

Orijinalden alıntı: Faewox

Güya gece bakım oldu demin oyuna girdim lagdan oyun oynanmıyordu

ben üyelik açamadım da .bana alabilir misin ?
    mail : from._sky@hotmail.com

edit : aldım sağolasın.

K.bakma mesajı yeni gördüm masaüstüne atmasının sebebi oyuna girerken bilgisayar dilinin ingilizce (singapur) olması gerekiyor. Bunu nasıl yaparım dersen denetim masası, bölge ve dil , biçim seçeceksin dil değiştiğinde herhangi bir sorun olmuyor.
  • quote:

bu ekran geldikten , masaüstüne atıyor ne yapmalıyım ?

Denetim masası bölge dil ayarlarından dili çinçe basitleştirilmiş singapur yap düzelmesi lazım.
  • sağolasınız arkadaşlar yaptım
    frejyaydı sanırım orda başladım .ortadaki server .bu serverda türk var mı?
    bir ss aldım ayrıca :
    baya kasan kişi var oyunda , lvl kasmakda kolay .1 dk içinde 1 lvl atladım sonra çıktım oyundan .

mouse kontrol ayarlarında bir sorun vardı . sağla tıklanıyordu , solla ekran açısını düzeltiyordunuz .bu tam tersine çevirmek için game settings'den 2 yere tik koyacaksınız . bilmeyen arkadaşlar için .

düzenleme : lagda yok hiç serverda , maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 9 Ocak 2013; 23:45:42 >

• 64 bit windows da sorunlumu oyun?
    başlıyorum yükleme ekranı dolunca direk kapanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

64 bit windows da sorunlumu oyun?
    başlıyorum yükleme ekranı dolunca direk kapanıyor

Denetim masası / bölge ve dil / ilk secenekten türkçe yi İngilizce (singapur ) yap uygula.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 10 Ocak 2013; 0:49:39 >
  • quote:

sağolasınız arkadaşlar yaptım
    frejyaydı sanırım orda başladım .ortadaki server .bu serverda türk var mı?
    bir ss aldım ayrıca :
    baya kasan kişi var oyunda , lvl kasmakda kolay .1 dk içinde 1 lvl atladım sonra çıktım oyundan .

mouse kontrol ayarlarında bir sorun vardı . sağla tıklanıyordu , solla ekran açısını düzeltiyordunuz .bu tam tersine çevirmek için game settings'den 2 yere tik koyacaksınız . bilmeyen arkadaşlar için .

düzenleme : lagda yok hiç serverda , maşallah

Biz freyjada oynuyoruz 5-6 kişiyiz

• Frej serverda oynuyanlar bana ulaşsın Nick : Felx Türk yabancı karma guild mevcut ulaşmanızı beklıyorum arkadaş ekleyın yada pm atın oyunda oluyorum çoğu zaman
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.