Şimdi Ara

Ragnarok Online 2 Legend of the Second (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
2
Favori
25.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende all olan serverdayım adım Niki çok online olamıyorum ama yinede eklersiniz .
  • Serverlar Şuan İçin Kapalıymış. 3. Serverı getiricekler. 15 kanalda Full çekiyordu.
  • 27 LVL monk kastım ama tavsiyem size monk kasmayın su anda bırakıyorum monk kasmayı ve beastmaster kasıcam... Tavisiyem kesinlikle monk kasmaya yeltenmeyin :)

ALL serverında başlıcam bu sefer amaaaaa Time Out dıyor neden böyle oldu aceba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

C:/Playpark/RO2/RO2Client.exe geçerli bi win32 uygulaması değil diyor şimdide Neyse bu lanet oyunuda oynamayı veriyim bıktım artık günlerdir

böyle dediğinde ne yaptın da düzeldi anlatır mısın bi.

ben oyunu kurdum launcheri çalıştırmadan manuel patch i de yaptım sonra bu hata veriyor açılmıyor.

yapmamız gerekenleri sırası ile yazabilir misiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrax1903 -- 6 Ocak 2013; 13:17:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax1903

quote:

C:/Playpark/RO2/RO2Client.exe geçerli bi win32 uygulaması değil diyor şimdide Neyse bu lanet oyunuda oynamayı veriyim bıktım artık günlerdir

böyle dediğinde ne yaptın da düzeldi anlatır mısın bi.

ben oyunu kurdum launcheri çalıştırmadan manuel patch i de yaptım sonra bu hata veriyor açılmıyor.

yapmamız gerekenleri sırası ile yazabilir misiniz..

Yeniden kurdum manuel patch attım busefer aynı hatayı vermedi bende

• Arkadaşlar son serverda oyuna başladım fakat inanılmaz bir lag var bunu nasıl düzeltebilirim?
  • Nickim K0KS yeni serverda başladım Thiefim guilde alım varsa gelebilirim
  • İndireceğim. Sistemin çok iyi olmasına gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Génésis

İndireceğim. Sistemin çok iyi olmasına gerek var mı?

Hayır gerek yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: abasgun

quote:

Hayır gerek yok .

Var. Sağlam pc lerde bile kasıyor oyun ki kötü bi pc varsa hertürlü kalabalık yerlerde kasacak oyun. Tecrübeyle sabit.
  • quote:

quote:

quote:

Hayır gerek yok .

Var. Sağlam pc lerde bile kasıyor oyun ki kötü bi pc varsa hertürlü kalabalık yerlerde kasacak oyun. Tecrübeyle sabit.

Benim pc sağlam değil açıkcası paylaşımlı ekran kartı var kasma falan yaşadığımı söyleyemem.

• quote:

quote:

quote:

Hayır gerek yok .

alakası yok sağlam pcye gerekmez.
  • kalabalık yerde ne olursa olsun kasar bende 500tl lik ekran kartı var ondada kasıyor önceki sayfalarda dedigim gibi yüksek bir gereksinimi yok hemen hemen her pc acar
  • Bu arada einherjar serverında oynayanlar varsa ekleyebilir adım niki biraz kalabalık olursak guild falan kurabiliriz.
  • betadan sonra char lar silinecek bildiğim kadarıyla o yüzden pek kasmıyorum kendimi hem sınavlarda var
  • Arkadaslar Sehir dısında oldugum için 2 gundur giremedim dogru durust oyuna , ancak arkadaslar yeni server falan girmenize gerek yok sonucta 3 gun oldu acılalı oyun zaten karakterlerinizi einherjar serverina açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 6 Ocak 2013; 21:52:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

betadan sonra char lar silinecek bildiğim kadarıyla o yüzden pek kasmıyorum kendimi hem sınavlarda var

Oyun açık betada charlar falan silinmeyecek.
  • Bu arada Yeni Gördüm arkadaslar 5000 cash vermisler ne ara bilmiyorum. 3 Tane pet eklenmis 2000 den güzel yani alın kullanın.
  • oyun türklere acıkmı ip bam filan deniyor
  • 4 sorum olucak uygun olan biri cevaplarsa sevinirim.

1) Oyun şuan cbt de mi ?
    2) Söylendiği gibi ip ban mevcut mu ?
    3) Serverlarda lag problemi var mı ?
    4) Sunucular nereye bağlı ? ( Eu-Usa gibi )

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.