Şimdi Ara

Ragnarok Online 2 Legend of the Second (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
470
Cevap
2
Favori
25.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uykuluyum kusuruma bakma :( bendede öyleydi dil değiştirdim sonra proxy yaptım AoL indirdim oyuna gırdım.. birde launcherdan ekran ayarlarını dene odamı olmadı yeniden yükle
  • Yeniden yüklemeyi falan yaptım da şu proxy işini öğretirmisin bende yapayım nasıl yapcaz ?
  • Gerek kalmadı artık proxy olayına Einharjar Server ALL oldu :S şansıma..... ben jormungand oynuyorum sımcık nasıl transfer edıcem bunu :d
  • oyunun için seni yakar dışı beni.girenler ayrı sorunlar yaşıyor,giremeyenlerin de sorunlarına çözüm yok. hack shield yüklemesi tamamlandıktan sonra hiç bir şey acılmıyor.fakat oyunun ramden yediği gözüküyor. bu problem için w7 kullancılarına çözüm sunmuşlar fakat xp kullanıcıları için en ufak bir bilgi yok. şu an şirket çok aciz ve amatörce davranıyor cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13_Iskender

Gerek kalmadı artık proxy olayına Einharjar Server ALL oldu :S şansıma..... ben jormungand oynuyorum sımcık nasıl transfer edıcem bunu :d

Arkadaşım anlatacakmısın nası girdiğini ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

quote:

Gerek kalmadı artık proxy olayına Einharjar Server ALL oldu :S şansıma..... ben jormungand oynuyorum sımcık nasıl transfer edıcem bunu :d

baslat->sistemayarlari->zaman, dil ve bölge->dil ve bölge ->(ilk tab)Format: Ingilizce(singapur) {özellikle bu ayari yapmadan oyunda karakter seciminde benide atiyordu}
    ->(dördücü tab) yönetim /bölge semasi: Ingilizce(singapur)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigmare

quote:

quote:

baslat->sistemayarlari->zaman, dil ve bölge->dil ve bölge ->(ilk tab)Format: Ingilizce(singapur) {özellikle bu ayari yapmadan oyunda karakter seciminde benide atiyordu}
    ->(dördücü tab) yönetim /bölge semasi: Ingilizce(singapur)

Değişen bişey yok

lol bunu yapınca ragnarok2 updater bile takılmaya başladı ilerlemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 4 Ocak 2013; 15:22:36 >

• birde manuel patch i dene(sanirim yine güncelemisler gece indiridigimin numari baskaydi)
  • quote:

Yeniden yüklemeyi falan yaptım da şu proxy işini öğretirmisin bende yapayım nasıl yapcaz ?

Oyuna girmek için proxye gerek yok eğer karakter ekranı dolarken atıyosa dil ayarı yapman lazım, başlata girip komut sekmesine bölge ve dil yaz çıkan sayfada çince basitleştirilmiş singapur yapman lazım . Bilgisayarın sağ alt köşesindeki TR kısmından değiştirdiysen işe yaramaz ordan bişey yapmayada gerek yok zaten .
    Eğer patch sorunu yaşıyosan şunu indirip kurup bi daha denehttp://www.mirrorupload.net/file/CIEWANCE/130103_RO2ManualPatch.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abasgun -- 4 Ocak 2013; 16:26:37 >

• 130103 patchini yaptım zaten dil olayınıda yaptım girmiyor işte abi ya anlatamıyorum galiba. Dili falan yapıyorum girerken karakteri seçip loading kısmında atıyor. Ek olarak butonları nüstünde bişey yazmıyor.
  • C:/Playpark/RO2/RO2Client.exe geçerli bi win32 uygulaması değil diyor şimdide Neyse bu lanet oyunuda oynamayı veriyim bıktım artık günlerdir
  • Dediğim gibi loading ekranında atıyosa butonların üstünde bişey yazmıyosa dil sorunu, dediğim şekilde yaptığından emin ol bence sağ alt kısımdan değiştirdiysen olmuyo, eğer doğru yaptıysan dicek bişeyim yok zaten diğer soruna gelince resmi forumda o sorunu yaşayanlar vardı sanırım ordan araştırmanı öneririm .
  • Yaptım yaptım işte olmuyor yapacak bişey yok
  • Minco - Firemage 8 level şuanda. ALL olan serverdayım.

Giremeyen arkadaslar cok fazla bişiy kurcalamanıza gerek yok.Kurcaladıkalrınızı da eski haline cevirin önce manual pacht attırın daha sonra denetim masasından bölge ve dil e giriyoruz. hemen ilk sekmedeki 1. secenek olan Türkiye yi İngilizce ( singapur ) yapıyoruz uygula diyerek çıkıyoruz. sag aşagıda saatlerin ay gün vs yazılış şeklinden zaten değiştiğini anlarsınız. Girin oynayın .
  • Okadar kolay olsa şuan oynuyor olurduk
  • İndirmek istediğimizde birkaç seçenek çıkıyor ilkini mi indireceğiz other olanı mı?
  • Login timeout diyor girerken ve giremiyorum ne yapmamız gerek ?

Edit: Girmeyi başardım şimdide tüm serverlar full diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 4 Ocak 2013; 19:16:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

İndirmek istediğimizde birkaç seçenek çıkıyor ilkini mi indireceğiz other olanı mı?

Biz indirdigimizde singapur olanı falan vardı o yuzden bunca sıkıntı yasadı bazı arkadaslarımız. Other olanı indir istersen.
  • ALL yazan servera girmeyi başardım şuan archer kasıyorum oyundaki ismim ChaosDahlia friende falan ekleyin
  • Üzerimize taktığımız kartı çıkartamıyomuyuz ya ? Bu arada 5lv oldum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.