Şimdi Ara

Ragnarok Online 2 Legend of the Second (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
2
Favori
25.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de başta bi hata vardı karakteri seçtikten sonra loading kısmında oyun kapanıyordu.oyunun forum sitesini araştırdım denetim masasından bölge ve dil olan kısmı türkiye değilde ingilizce(singapur) olarak seçtim düzelti
  • Benimkine benzer fakat keşke karaktere kadar gelebilsem Neyse, artık yarın bakarım biraz daha....
  • 6 level filan oldum ama oyunda çok lag war.flyffdan sonra beğendiğim en iyi anime grafikli oyunlardan biri ama böyle laglıda tam bi işkence oluyor.bikaçgün daha devam edicem.eğer yine lag devam ederse avrupa serverini beklicez artık
  • Ayarlardan bütün ayarları low yapınca lag yok denecek kadar azalıyor, görüntü kalitesinde de pek fark olmuyor.Mutlaka hepsini en düşüğe getirin.
  • Çalıştıramayan arkadaşlar antivirus prgramınıda bi elden geçirsin. Benim oyun en nihayetinde açıldı. (dili değiştirince ve antivirus programını kapatınca)

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enchanted -- 18 Ocak 2013; 19:50:49 >
  • Ben hala server kısmına gelirken oyun kendiliğinden kapanıyor. Dillerin hepsini denedim ama fayda etmedi. Sıyırıcam
  •  Ragnarok Online 2 Legend of the Second

Benim aldığım hata bu işte... Bundan sonraki kısımlara hiç açılmadan pat diye kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bossa -- 19 Ocak 2013; 0:30:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bossa

Ragnarok Online 2 Legend of the Second

Benim aldığım hata bu işte... Bundan sonraki kısımlara hiç açılmadan pat diye kapanıyor.

Yapabileceklerin;
    -Tamamen silip tekrar indirmek
    -Patch indirip kurmak
    -Bilgisayar dilini ingilizce(singapur) yapmak
    -C ye yüklemek
    -Koruma programlarını devre dışı bırakmak
    -Herhangi bir programla çakışıyor mu diye programları kapatıp kontrol etmek
    -Grafik için gereken yazılım ve driverların kurulu olduğundan emin olmak

Aklıma başka birşey gelmiyor..

• quote:

Ragnarok Online 2 Legend of the Second

Maalesef Aynı sorun bende de var. Oyunu sildim, bugün tekrar indirip deneyeceğim.
  • oyunun özellikle questleri çok hoş.öyle insanı baymıyor, git 4 tane kes git 1 tane kes filan hep.şuan full healer gidiyim dedim ama öyle yapıncada sadece karakterin tek atak skilli oluyor ve anlamadığım şekilde basic atak yapmıyor karakter.yapsa bile str ile vuruyor ama ben full int veriyorum.biraz garip olmuş bu durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grappler_Baki

oyunun özellikle questleri çok hoş.öyle insanı baymıyor, git 4 tane kes git 1 tane kes filan hep.şuan full healer gidiyim dedim ama öyle yapıncada sadece karakterin tek atak skilli oluyor ve anlamadığım şekilde basic atak yapmıyor karakter.yapsa bile str ile vuruyor ama ben full int veriyorum.biraz garip olmuş bu durum

Bende senin gibi full heal yapayım dedim ama tek skille gerçekten zor oluyor parti yapmak gerekiyor. Birde benim problemim skili attıktan sonra atış çubuğu doluyor fakat 2 sn sonra atıyor skili. Bunun için birşey yapılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

quote:

Orijinalden alıntı: Grappler_Baki

oyunun özellikle questleri çok hoş.öyle insanı baymıyor, git 4 tane kes git 1 tane kes filan hep.şuan full healer gidiyim dedim ama öyle yapıncada sadece karakterin tek atak skilli oluyor ve anlamadığım şekilde basic atak yapmıyor karakter.yapsa bile str ile vuruyor ama ben full int veriyorum.biraz garip olmuş bu durum

Bende senin gibi full heal yapayım dedim ama tek skille gerçekten zor oluyor parti yapmak gerekiyor. Birde benim problemim skili attıktan sonra atış çubuğu doluyor fakat 2 sn sonra atıyor skili. Bunun için birşey yapılabilir mi?

biz buna LAG diyoruz işte

• oyuna giriom vuruş yapamıom şaka gibi =)) sizde de böylemi ya lag...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekka

oyuna giriom vuruş yapamıom şaka gibi =)) sizde de böylemi ya lag...

çoğu zaman böyle oluyor.oyun gerçekten çok tutulmuş serverler dopdolu
  • Yukarıda dediğim gibi tüm ayarları en düşüğe getirince lag oldukça azalıyor, denemelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Yukarıda dediğim gibi tüm ayarları en düşüğe getirince lag oldukça azalıyor, denemelisiniz.

Azalıyor ama tamamen bitmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

Maalesef Aynı sorun bende de var. Oyunu sildim, bugün tekrar indirip deneyeceğim.

Sendeki sorun hala devam ediyor mu ?
  • quote:

quote:

Bölge ve dil ayarları sayfasında "Biçim" bölümünü İngilizce(Singapur) yapınca sorun düzeldi.
  • Oyun iyi güzelde çok lag var be.
  • quote:

quote:

quote:

Bölge ve dil ayarları sayfasında "Biçim" bölümünü İngilizce(Singapur) yapınca sorun düzeldi.

Bölge ayarında nasıl İngilizce(Singapur) seçiyorsunuz peki ? Benim bilmediğim bir yeri mi var bu işin?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.