Şimdi Ara

Ragnarok Online 2 Warpportal Serverı Imperium Guildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere Warpportal aracılığıyla International olarak Ragnarok Online 2 oyunu şu anda aktif durumda.
    Bizler de Imperium adında bir guild kurduk. Kendine parti arayan arkadaşlar, oyunda yalnız kasıp sıkılanlar, oyunu hakkıyla oynayacak ve
    2 gün sonra bırakmayacak kişileri aramızda görmekten memnun oluruz. Guild'e katılmak için

SugarPlum (Guild Master)
    NutCracker
    Byakuren
    Nathynda

nickli arkadaşlara ulaşabilirsiniz. Ayrıca raidcall odamız da bulunmaktadır. Raidcall üzerinden sorularınızı anında sorabilir ve hızlı bir şekilde
    parti bulabilirsiniz. Bir oyundan hele ki online bir oyundan zevk almak için anlaşabileceğiniz insanlarla birlikte oynamak önemlidir ve
    Imperium Guildi olarak biz sizlere güzel bir oyun ekibi ortamı sunuyoruz :)

Ayrıca Ragnarok Online 2 Turkish Community adında bir facebook sayfamız da bulunmaktadır.
    İsteyen arkadaşlar oradan da takip edebilir.

Edit: Facebook linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kogane -- 4 Mayıs 2013; 19:18:37 >

• Iletişime geçtim sizinle.

+
  • Hocam merhaba bu raidcall olayını anlayamadım search kısmı nerededir nasıl giricez bu kanala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolia090 -- 22 Mayıs 2013; 12:51:21 >
  • merhaba arkdaşlar.bende guild arıyorum kendime eklerseniz sevinirim.oyundaki ismim de Verru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.