Şimdi Ara

Rahat ayakkabi tavsiyeleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar markasi onemsiz 500 tlye kadar kullandiginiz veya tanidiginizin memnun oldugu rahat günluk erkek ayakkabi onerisi olan var mi ? Cok muzdaribim bu konudan dolayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• flo'da polaris ve flogart markaları , f/p ürünleri ve ilginç bir şekilde gayet de rahat. mağazada deneyin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla denemeye gidecem senelerdir ayakkabı alip giyiyoruz ayagim hic rahat etmedi en iyisinide giydim en kotusunude simdide puma drift cat modelleri rahat diyenler oldu ama bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: burak1326

Hocam valla denemeye gidecem senelerdir ayakkabı alip giyiyoruz ayagim hic rahat etmedi en iyisinide giydim en kotusunude simdide puma drift cat modelleri rahat diyenler oldu ama bilemiyorum
    skechers memory foam dene bir de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta aşağıdaki ürünü aldım (Lumberjack Liponis), bu da memory foam. Ben aldığımda 150 tl idi, şimdi 129'a düşmüş. Skechers çakması diyebiliriz. FP derim şu ana kadar gayet rahat. Genelde sert tabanlı klasik kundura ayakkabı denen modellerden giyen biri olarak şu an sanki ayağımda birşey yokmuş gibi hissediyorum. Çok hafif ve rahat. Tek sorunu vardı, nedense memory foam tabanı yapıştırmamışlar, öylece yerleştirmişler içine. Haliyle kayıp duruyordu topuğumun altında. Bir ayakkabı tamircisine götürüp yapıştırttım.

www.flo.com.tr
    Lumberjack LIPONIS Lacivert Erkek Comfort Ayakkabı 100253802 | Flo
    https://www.flo.com.tr/urun/lumberjack-liponis-lacivert-erkek-comfort-ayakkabi-100253802?campaign=m_314

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinarious -- 2 Temmuz 2019; 15:52:5 >

• Ordinarious O kullanıcısına yanıt
    Hocam ayakkabinin seklinden belli rahat oldugu memnun musunuz suanda biraz tecrubelerinizi anlatirmisiniz internetten siparis verecem ben

• AJ5903-011 NIKE RENEW ARENA
    3 gün önce elime ulaştı pek dışarıda giymedim ama evde rahat duruyordu ayağımda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siyah ve gri renk-Ayakkabı dünyasında indirimde. 320tl
    Lacivert renk koraysporda 300 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak1326

Hocam ayakkabinin seklinden belli rahat oldugu memnun musunuz suanda biraz tecrubelerinizi anlatirmisiniz internetten siparis verecem ben
    Memnunum hocam, tabanı çok rahat, üst kısmı ise bez tarzı şu sıcak günlerde ilaç gibi geldi. Ha bu arada memory foam'ların bir dezavantajını okumuştum, 1 sene sonra falan özelliğini kaybedip iyice oturuyormuş. Bastığın yer yumuşak değil, sert hale geliyor yani. 500 tl'ye aldığın Skechers 1 sene sonra o hale gelecek ise sıkıntı, ama bunun fiyatına göre göze alınır bir risk.
  • Ordinarious O kullanıcısına yanıt
    Aldim hocam indirim varmis 105 liraya geldi

• Hepsiburadada daha uygun 98 tl grisi lacivert aldim ben bakalim gelince gorecez ama dediginiz gibi belli muddet sonra tabani cokuyor kinetix vardi bende 3 ay cok rahatti sonra batmaya basladi sanki direk betona basiyorum gibi 6 7 ay goturse bu iyidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.