Şimdi Ara

RAİD 0 İLE ÇALIŞAN HARİCİ HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm. arkadaşlar raid 0 olarak çalIşan harici diski normal şekilde çalıştırabilirmiyiz.

ÜRÜN
    RAİD 0 İLE ÇALIŞAN HARİCİ HDD

• Tam anlayamadım soruyu.

İçerdeki diskleri mi çıkaracaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Tam anlayamadım soruyu.

İçerdeki diskleri mi çıkaracaksınız?

İçerisinde iki adet disk var bu şekilde raid0 olarak çalışıyor, ben bu iki diskin bağımsız çalışmasını sağlayabilirmiyim. raid olarak çalışmasını istemiyorum.
  • Bu harici disk kutusunun ayarlarıyla ilgili birşey.

Raid 0 yapılabilen bir disk kutusu ise içinde bir arayüz olmalı o arayüzden raid iptal edilebilir. Fakat raid0'ı bozduğunuzda disklerin tümünü formatlamanız gerekir, tüm veriler kaybedilir.
  • quote:

Bu harici disk kutusunun ayarlarıyla ilgili birşey.

Raid 0 yapılabilen bir disk kutusu ise içinde bir arayüz olmalı o arayüzden raid iptal edilebilir. Fakat raid0'ı bozduğunuzda disklerin tümünü formatlamanız gerekir, tüm veriler kaybedilir.

Arayüz dediğimiz ürünü üreten firmanın ürün için yaptığı yazılım mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: McSingin

quote:

Doğrudur, cihazı bilemediğim için net birşey söyleyemiyorum ama bu özelliklere sahip bir cihaz ise mutlaka bir yönetim ekranı vardır. Ya ağ üzerinden ip adresi ile bağlanılan veya bir program ile bağlanılıp yönetilen bir ekran olmalı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: McSingin

quote:

Doğrudur, cihazı bilemediğim için net birşey söyleyemiyorum ama bu özelliklere sahip bir cihaz ise mutlaka bir yönetim ekranı vardır. Ya ağ üzerinden ip adresi ile bağlanılan veya bir program ile bağlanılıp yönetilen bir ekran olmalı.

Teşekkürler sitesini kontrol edeyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.