Şimdi Ara

raid 0 tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar i7 2600k için asus marka anakart almak istiyorum ve elimde 4 adet 1 tb. lik caviar black harddisk var bunların hepsiyle raid 0 yapmak istiyorum hangi anakart bu konuda daha başarılıdır 3ds max çalışıcam üzerinde ssd almak pahalı geldiği ve elimde 4 tane disk bulunduğu için raid 0 düşünüyorum lütfen yardımcı olurmusunuz tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loganapo -- 26 Ağustos 2011; 9:37:47 >

• ASUS P8P67 Pro alabilirsiniz.
  • bildiğiniz bi özelliği varmı acaba raid konusunda yoksa ortalama bi kart idare eder düşüncesiylemi tavsiye ediyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: loganapo

bildiğiniz bi özelliği varmı acaba raid konusunda yoksa ortalama bi kart idare eder düşüncesiylemi tavsiye ediyosunuz

8 Adet sata girişi var. 2 si doğal sata3 destekli, 2 si 3. parti yazılımla sata3 destekli ve kalan 4 ü doğal sata2 destekli. 4 tane girişi raid0 için kullanınca geriye 4 tane daha giriş kalır düşüncesiyle bu anakartı tavsiye ettim. Yoksa güncel herhangi bir anakartta yapılacak 4 lü raid0 genelde aynı sonuçları verecektir. Ha ayrı raid kartları satılıyor ama onların başarımları hakkında bilgim yok.
  • teşekkürler bu iyi bi bakış açısı ama bide raid kontrolcüsü olarak yani raid 0 yaptıktan sonra sık sık sorun yaşamamak adına hangisi ni tercih etmeliyim bu kısmı daha çok kafamı karıştırıyo aslında
    ama sizin düşüncenizde güzel tabi daha sonradan da 4 adet yer kalması iyi bir özellik doğrusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.