Şimdi Ara

Raid yapamadım bir türlü YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evdeki bilgisayarıma raid sistem kurmak istiyorum fakat beceremiyorum... Daha doğrusu yapmam için nlite programı ile sata driverlarını cdye entegre etmem gerekiyor.. Fakat nlite ile yaptıığım cdden windows mavi yükleme ekranındayken f6 ile raid kur diyorum fakat sata driverlarımı görmüyor neden olabilir acaba !? Cdden kaynaklanan bi problem var ama ne !? nlite ile sata driverlarını cdye entegre ettim... Başka sitelerde yapanlarınkine bakıyorum mavi yükleme ekranlarında şak diye görüyor sürücülerini... Ama f6 diyip diski görmesi gerekiyor "bulunamadı" diye bir uyarı alıyorum.. Vee dolayısı ile kuramıyorum... YARDIM LÜTFEN !!

not: biosdan raid aktif durumda ve ctrl+I ile raid biosdaki ayarları ayarlanmış vaziyette... !!

• Raid e hiç girme müzik/resim v.b. arşivlerindende olursun.
    en azından nlite ı kullanabilecek tecrübeye gelmeyi bekle.
  • ben de raid kurmak istiyorum fakat bilgim yok.yardımcı olursanız sevinirim.sistem imzamda.daha doğrusu anakart driverında make disk die bi bölüm var fakat disket isityo onun için.ben de 3 farklı floppy denedim fakat pc hiç birini görmedi biosta enabled...cdle filan yapabilirmiyim bunu.320lik tek kalıcağı için arşivim onda durcak yani veri kayıp riskim yok
  • RAID NASIL YAPILIR:) ÖĞRENDİM VE ANLATTIM:)
    http://forum.donanimhaber.com/m_17371792/tm.htm

RAID NEDİR? NASIL YAPILIR? SONUÇLARI VE ETKİLERİ NELERDİR?
    http://forum.donanimhaber.com/m_18744017/tm.htm

Biraz araştırsanız diyorum
  • ahh ah araştırın çocuklar araştırın.
    inanın...
    inanın aklınıza gelen birsoruyu kesinlikle ama kesinlikle daha önce burada birileri sormuş yada benzeri birşey anlatılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.