Şimdi Ara

raid yapmak istiyorum :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lvl 70 bir rogueum var ve şu an için wotlk almam mümkün değil, bir müddet lvl70 olarak kalıcam.Bir haftadır oyuna girip girip çıkıyorum yapacak birşey bulamıyorum.biraz pvp yapabiliyorum ancak onun dışında birşey yok.ne bir dungeon ne bir raid.herkes lvl 80 e endekslenmiş durumda bu nasıl iş.nefes almadan kasıcam 80 olucam sonra lvl70 raidleri mi yapıcam.3 hafta oldu 70 olalı black temple ı daha göremedim.bakıyorum wow armoryden, sunwellde black templeda güzel itemlar var, lvl70 itemları var.Bunları ne zaman nasıl giyecem ben? lvl70 bir rogue olarak nasıl bir yol izlemem gerek şu anda?

• hiçbir şey yapamazsın alt kasacaksın. AQ ve naxx (pretbc) görmüş kaç kişi var bu forumda zannediyorsun? Ya da level 50 olmuş sm-dm yapmamış o kadar çok kişi var ki. Blizzard ticari bir firmadır. ürününü satmak için de elinden geleni yapıyor. Sen de alacaksın mecburen wotlk.
  • Bizim serverda ara ara karazhan,AQ 40,SSC,Grull yapanlar çıkıyor nostarjisine Ama yinede woltk şart
  • aynen hunter beast ı ıcın yapılıyor bazen bıde gecen kara yaptık satranc ıcın
  • Bizde bol bol BWL, MC, 10X, AQ40 turları oluyor, nostalji olarak oralara gidebilirsin.. Ayrıca her 70 olan tbc de direk Blacktemple'a giremiyordu.. sende hemen girmeyi bekleme yeni 70 olduysan üstüne dogru düzgün biseyler bul.. Blacktempledan düşen itemlardan daha iyisini LWler, tailorlar, BSLer dikiyor.. Lvl 70 ve altı isteyen itemlardan diktir yada AH den cek.. castersan wotlk'a özel 200-250 spell power veren yesil dagger, mace, stafflar var.. Ahden onları alabilirsin..
  • Hocam 80 olduktan sonra 7 de baslayip 12 de raid bitti.O arada bt .hm ,ssc,tk, 2 grup kara bitti .80 olmanin faydasi .
  • 2 kişi Onxyia kestik Rogue (ben) ve bi shaman arkadaşımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Online iş kurmak istiyorum
    9 ay önce açıldı
    e-ticaret yapmak istiyorum...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onixiayı DKlar solo kesiyor diye duymustum :)
    bir ara vaktim olursa deneyecegim.. peki leathera kac vuruyor 10x amca?

birde yiyorsa neferianı kesin 2 kişiyle :) geçen gün pelerinsiz giden ben ve 3-4 kişiyi tek atışta yere serdi
  • biz de bi başlayalım dedik, acaip sıkıldık...
    item modu olmayınca azaldıkça azaldı içerdekiler herkes çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasa

Bizde bol bol BWL, MC, 10X, AQ40 turları oluyor, nostalji olarak oralara gidebilirsin.. Ayrıca her 70 olan tbc de direk Blacktemple'a giremiyordu.. sende hemen girmeyi bekleme yeni 70 olduysan üstüne dogru düzgün biseyler bul.. Blacktempledan düşen itemlardan daha iyisini LWler, tailorlar, BSLer dikiyor.. Lvl 70 ve altı isteyen itemlardan diktir yada AH den cek.. castersan wotlk'a özel 200-250 spell power veren yesil dagger, mace, stafflar var.. Ahden onları alabilirsin..

hocam üstüme olabilecek en iyi itemları alıyorum ahden ama bi yere kadar onlar da.Hall of legenddaki lvl70 armorlarla aynı seviyede üstümdekiler nerdeyse.benim bahsettiğim olay giyinmek yada yeterlilik değil adam bulamamak.Yok yani koca serverda karazhan için 10 kişi zor topladık, ondada biraz ilerledik healar yamuk yaptı.yok yani adam bulunmuyor yok.

• hocam napsın millet oynayıp tükettiği içeriği tekrarlasın dursun mu? Blizz tam millet BCden sıkılmışken çıkarttı eklenti paketini, sen çok geç 70 olmuşsun, 70 levelde 10 aydan fazla süre geçirenlerden 70 contentiyle yetinmelerini bekleyemessin, millet atlar expansiona, ben yanlış yaptm keşke 70te kalsaydım daha keyifli olurdu diyen de olmaz

Ama amacın BTyi görmek o Illidan havasını yaşamaksa 80 olunca gidersin, ara sıra puglar oluo, fun run olarak...
  • kim nie oynasIn 70 lvl instancelarini ya ..
  • Millet karazana lvl kasmaya gidio 80 olmayanı kimse adamdan saymıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: EeRrHhAaNn

kim nie oynasIn 70 lvl instancelarini ya ..

Ne demek kim ne yapsın lvl 70 dungeonları. Achivment die bişe var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Goa Mania

quote:

Orjinalden alıntı: EeRrHhAaNn

kim nie oynasIn 70 lvl instancelarini ya ..

Ne demek kim ne yapsın lvl 70 dungeonları. Achivment die bişe var.

Hmm dogru da ona da kimse lvl 70 almaz..
  • erhan bosst icin biz aliriz guildten :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.