Şimdi Ara

Raiderz Online (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
694
Cevap
2
Favori
56.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaslar yeni basladim oyuna 22 levelim assasin class la takiliyorum
    sorularim var cevaplarsaniz cok sevinirim.

1_bana onerebileceginiz skill build var mi?
    2_hangi set ve daggeri kullanmaliyim
    3_itemlere tas enchant edemiyorum nasil yapacaz onu lvl leri ayni itemle tasin sag tiklayip iteme vermeye caliyorum olmuyor.
    4_hp potlar cok pahali nasil kullanacaz ne kullanacaz hp icin cok zor oluyor
    5_daggerlara enchant edilecek vurdukca hp kazanabilecegin stone var mi nerden cikiyor?
    6_bosslardan item dusmuyor mu ya o kadar boss kestik sadece malzemeler cikiyor direk olarak item cikmiyor neden ?
    7_inventory fulll yok mu kasamiz falan itemleri oraya koyalarim?
    8_extended inventory bu ikinci inventory yani nasil kullaniliyor itemleri surukluyorum oraya gecmiyor ama

cok tessekkur ederim simdiden cvplar icin simdiden
  • Oyunu nerden indirebilirim arkadaşlar geçenlerde Steamden indirmiştim ama nereden kayıt olcağımı bulamadığım için silmiştim.Perfect World den Raiderz e girince siteyi yönlendiriyor.Ne yapabilirim..?
  • raiderz e girebilmek için arc üye lazım ve arc adıyla değil msn adresiyle oyuna giriş yapabilirsin
  • Oncelikle herkeze merhaba forumda yeniyim bu arada raiderz gorunce hemen hortlattim uzgunum ben U.S Westte 12 level asas im suan turk arkadas varsa lutfen bana ulassin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat9

merhaba arkadaslar yeni basladim oyuna 22 levelim assasin class la takiliyorum
    sorularim var cevaplarsaniz cok sevinirim.

1_bana onerebileceginiz skill build var mi?
    2_hangi set ve daggeri kullanmaliyim
    3_itemlere tas enchant edemiyorum nasil yapacaz onu lvl leri ayni itemle tasin sag tiklayip iteme vermeye caliyorum olmuyor.
    4_hp potlar cok pahali nasil kullanacaz ne kullanacaz hp icin cok zor oluyor
    5_daggerlara enchant edilecek vurdukca hp kazanabilecegin stone var mi nerden cikiyor?
    6_bosslardan item dusmuyor mu ya o kadar boss kestik sadece malzemeler cikiyor direk olarak item cikmiyor neden ?
    7_inventory fulll yok mu kasamiz falan itemleri oraya koyalarim?
    8_extended inventory bu ikinci inventory yani nasil kullaniliyor itemleri surukluyorum oraya gecmiyor ama

cok tessekkur ederim simdiden cvplar icin simdiden

1 buna bisey diyemeyecegim bende tam bilmiyorum kardesim
    2 levelin arttikca itemleri levelina gore craftla
    3 suanda cozemedim ama npc si vardir diye dusunuyorum
    4 pot devam yda kendine bi cleric bulacaksin
    6 simdi bu oyunda taslar disinda herkez esit olsun istenilmis gibi canavarlardan craft itemleri dusuyor ve bu itemleri biriktirip artik class i neyse onun weapon in craftliyorsun yada ne tur zirh giyiyorsa class in onu craft olayini istrse sonra daha detayli yazabilirim
    7 bi onceden giydigim zirhlari ben yere atiyorum ve tabi weaonlari zor craftlananlri sonradan satabilirsin belki
    8 cash shop tan aliniyor diye biliyorum

Mobil deyim yazim hatalri olabilir kusura bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar oyunu steamden yükledim oyuna giriyorum karakteri falan ayarladım herşey güzel enter world diyorum biraz bekliyor ve uygulama yanıt vermiyor oyun başlamıyor nasıl düzelteceğim
  • bu oyun ne oldu ya gayet güzel grafikleri vardı, diğer benzerlerinin yanında en çok unutulan oldu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

bu oyun ne oldu ya gayet güzel grafikleri vardı, diğer benzerlerinin yanında en çok unutulan oldu oyun

Oyun fena değildi ama tutmadı assassin classınıda oyuna eklemişler pvp için özel haritaları var diye biliyorum Eu'su açılsa oynanır Y2 , TSO gibi oyunlar yerine bunu Türkçeleştirseler daha iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

bu oyun ne oldu ya gayet güzel grafikleri vardı, diğer benzerlerinin yanında en çok unutulan oldu oyun

Oyun fena değildi ama tutmadı assassin classınıda oyuna eklemişler pvp için özel haritaları var diye biliyorum Eu'su açılsa oynanır Y2 , TSO gibi oyunlar yerine bunu Türkçeleştirseler daha iyiydi.

doğru türkçe ister bu oyun, fena oyuna benzemiyordu işte bu aralar oyunlarda aradığım şey hep etkinlik oluyor pvp içinde belli bir levele gelmek lazım illa, ah karahan online öyle miydi.. hemen ırk savaşına giriyorduk

• Neverwinter oyna 10 levelden itibaren 5v5'lere girebiliyorsun.Tera oyna 30 levelden sonra Kumasylum ve Corsair Stronghold kale savaşına girebiliyorsun.Knight oyna 59 ol ardream ak.
    Edit : Bildiğim kadarıyla Raiderz'de de belli seviyeden sonra pvp haritalarına girebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Ağustos 2014; 16:12:10 >
  • neverwinter i duydum yeni gelmiş oda yanlış bilmiyorsam, bakayım bakalım
  • Millet oyunu indirdim üyelik aldım fakat oyun da id ve şifreyi girince geçersiz id veya şifre diyor steamden oynamaya calısıyorum acaba yanlıs mı yapıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenshou

Millet oyunu indirdim üyelik aldım fakat oyun da id ve şifreyi girince geçersiz id veya şifre diyor steamden oynamaya calısıyorum acaba yanlıs mı yapıyorum ?

şifreler ufak harfli olmalıydı galiba öyle bir sıkıntı bende yaşaadım.
  • Off Bir Zamanlar Çok Oynardım Kapandı Diyorlardı =(
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.