Şimdi Ara

Raiderz Online (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
56.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşımda da Mt. Eda'da savaşamama sorunu var cevabını bilen varsa çok memnun olurum
  • Beyler benim patch belirli bir yerde takıldı daha hiç ilerlemiyor bu normal bişey mi ki?
  • Raiderz yüklenirken 'some installation files are corrupt please download a fresh copy and retry the installation' diye bi hata veriyo.Oyunuwww.raiderz-europe.com/ sitesinden indirdim.Sanırım setup bozuk.Ne yapmam gerek ?
  • Merhaba , 29 level olduğunu baz alarak cevaplıyorum ; Mt.Eda 'da sadece 25 level'a kadar savaşabiliyorsun , sonrasında eğer rakip sana vurursa saldırabiliyorsun aksi takdirde vuramıyorsun belki bazı arkadaşlar battlefield bölümüne geçemiyor olabilirler , troller saldırıyor olabilir , yazmışken ona da açıklık getirelim , H tuşunu bastığınızda karakter kısmında Faction bölümünde dostluk göstergeleri var friendship , hostile gibi , friendship artırmak için troll görevi alıyorsunuz ve dostluğu artırıyorsunuz kısaca bu şekilde..
  • Raiderz lvl 36 berserker satılır
    lvl 35 full set +5 sword +7
    1200 gold
    bir sürüde kostüm var
    Diğer oyunlarla takasta olur.
  • Selam,

Arkadaşımla 2 gündür oyun arayışına girdik ve raiderzi bulduk

Sormak istediğim şey oyun nasıl? 2 kişi oynanılabilirmi? Türk oyuncu varmı? ortam bulunabilirmi?
  • RaiderZ online setupa tıklıyorum windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi diyor. İnternette yazan herşeyi denedim olmuyor.
  • Oyunu oynamak için resmen çile çekmek gerekiyor. Adamların (EU için konuşuyorum) ana sitesinde ki indirme linki çalışmıyor. Başka bir yerden bulup indirdim patch yaparken hata veriyor. Hotfix yayınlamışlar onun için aylar önce onu yapınca da launcher açılmıyor. İnsan biraz dikkat eder yahu, oyuna bile giremiyor insan ağız tadıyla
  • merhaba arkadaşlar dün itibariyle oyunu indirdim. oyunu tanımak için bir karakter açtım takılıyorum. guilde sahip olan varsa birlikte faaliyet gösterebiliriz

EU livingston kısmındayım oynayan arkadaşlar varsa iletişime geçsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attila_khan -- 30 Mayıs 2013; 1:50:30 >
  • arkadaslar oyunu ındırdım yukledım fakat pach atarken 10041 hatası alıyorum nedenını bılen varsa yardım edermısınız....
  • arkadaşlar raiderz online a 4 arkadaş başlamayı düşünüyoruz oyunu falan indirdim herşeyi yaptım yalnız account alınmıyor illaki bi yerde yanlış var diyo account alınacak yerin linkini atarmısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk675

arkadaşlar raiderz online a 4 arkadaş başlamayı düşünüyoruz oyunu falan indirdim herşeyi yaptım yalnız account alınmıyor illaki bi yerde yanlış var diyo account alınacak yerin linkini atarmısınız ?

http://www.raiderz-europe.com/account.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

quote:

Orijinalden alıntı: ksk675

arkadaşlar raiderz online a 4 arkadaş başlamayı düşünüyoruz oyunu falan indirdim herşeyi yaptım yalnız account alınmıyor illaki bi yerde yanlış var diyo account alınacak yerin linkini atarmısınız ?

http://www.raiderz-europe.com/account.html

eyvAllah ama ben oyunu cok sevemedim nedense yerden silah almak bence mantıksız olmuş bence classların bi özelligi kalmamış gibi oluyor.Bakalım az daha göz atacağız :) Sağolasın

• oyunda yerden silah alma mantıgı belli bir levela kadar mı yoksa hep devam ediyor mu
  • End game nasıl 1 -2 hafta sonra sıkar mı.?Pvp dungeon gibi.Ayrıca hangi server da turk oyuncu fazla.
  • Konu pek canlı değil anlasılan
  • arkadaşlar türkler hangisinde oynuyor genelde ? europa dam ı?

http://www.raiderz-europe.com/ bu siteden mi indireyim yoksa

http://raiderz.perfectworld.com/ bu siteden mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizoprenia -- 8 Temmuz 2013; 21:18:33 >
  • tüh ya herkes Avrupa damı ben amerikadayım malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: KufredenFare

tüh ya herkes Avrupa damı ben amerikadayım malesef

30 agustosta EU Raiderz kapanıyor açılmamak üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

quote:

Orijinalden alıntı: KufredenFare

tüh ya herkes Avrupa damı ben amerikadayım malesef

30 agustosta EU Raiderz kapanıyor açılmamak üzere.

yani sendemi amerikadasın?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.