Şimdi Ara

Raiderz Online (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
56.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1- LFM ve LFP ne demek...bu hero's lane'de garden ve cata görevlerinde yazıyorlar hep...

2- Mt.eta'da trols ve ogres pvp war zoneda parantez içinde rakamlar yazıyor onlar ne anlama geliyor...2 kişi öldürünce 1 artıyor galiba nasıl oluyor biri açıklarsa sevinirim...

teşekkürler....
  • Oyun hakkında bir fikrim yok ama MMO'ların genel terimlerindendir LFM ve LFP.
    LFM=Looking for member=Üye aranıyor
    LFP=Looking for party=Parti/grup aranıyor.
  • beyler oyunu yukledım karakter ekranına gelince oyun donuyor maus hareket ediyor ama hic birseyi tiklayamıyom karakter acacam acamadım bir türlü yardımcı olabir misiniz
  • Anti virüs hatası alanlar bir de şunu deneyin;http://raiderz-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=792181&page=2 sayfanın sonundaki link.
    Hem model002 dosyası da bir önceki sayfada olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 8 Ocak 2013; 3:10:55 >
  • Arkadaşlar, şimdi bu pvp itemleri için gerekenler, 34-35 levelde açılacak olan pvp alanındaki yaratıklardan ya da öldürülen karakterlerden düşecek ve sonucunda pvp atak ya da defansa etki edecek öyle mi?

Edit:Ulan hemen yanımdaki leptopta patch atıyor ama bu bilgisayarda ne denediysem yapamadım.Galiba adamlar eu serverini sallamış durumdalar, dün teleport sorunluydu neyse bakım yaptılar falan eyvallah ama en baştan beri oyuna giremeyenler için hiçbir şey yapmıyorlar.Yeni oynayacaklar varsa bence us serverinde oynasın, orası daha az sorunlu.Şu esas yama gelse de kurtulsak şu sorunlardan, resmen çözümü yok bazı şeylerin, sanarsın halen daha beta sürecindeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 9 Ocak 2013; 23:09:21 >
  • Oyuna yeni başlayacaklar için bir kaç şey yazayım dedim.İlk izlenimleri zaten herkes yazdı, ben 35 levelde ne yapılır ya da yapılacak şey var mı onu yazacağım birkaç cümleyle.Şimdi sevgili dostlar öyle ya da böyle 35 oluyorsunuz, zaten yardım eden de illa ki olacaktır ve 35 olana kadar her itemi almak neredeyse çok basit.Eksik olan şeylerinizi de marketten makul fiyata rahatlıkla bulabilirsiniz.Ama gel gör ki oyunun bu yapısı 35 olunca oyuncular tarafından baltalanıyor.Örneğin 3 zindan var ve bu 3 zindanın girişinde armor ve weapon npc leri var.Yani her zindan kendine özel silah zırh ve craft materyallerine sahip.Ben garden a gireyim monadan zırh yapayım olmuyor demek istediğim.Garden ve mona nın zırh ve silah çeşitleri özellik olarak birbirine benzer diyebiliriz.Ben heavy armorlara baktığımda mesela hiçbir fark göremedim set itemlerinde.Silahların da verdiği hasar aynı, sadece bazı özellikleri farklı.Çok da önemli değilmiş gibi görünüyor bu.Fakat catacomb zindanındaki itemler bunlara nazaran bariz üstünlükleri var.Şimdi siz markete gidiyorsunuz ve cata nın zırh malzemelerine bakıyorsunuz fiyatlar ne alemde diye.Sonra görüyorsunuz ki craft itemleri çok ucuz ama gel gör ki, her itemin bir de trade edilmeyeni markete konulmayanı var.Yani oyun sizi illa ki zindanlara yolluyor ki eyvallah bu çok normal.Ama eğer tanıdığınız veya kaynaştığınız bir klan yoksa bunu başarmanız mümkün değil.İnanın çok gereksiz emek sarf etmeniz gerekiyor.Çünkü 35 level zırh ya da silahınız yoksa cata da party bulmanız bence çok zor.Ha dersiniz ki tek girerim belli bir yere kadar kasılır itemimi de yavaş yavaş düşürür çıkarım.Güzel düşünce ama o lazım olan item, malum yaratıklardan düşmesi gerekirken, nedense zindanın girişi ve ortasında hiç ama hiç düşmüyor.Şimdi diyeceksiniz ki vay efendim önce garden yap mona yap, sonra cata yap bilmem ne.Olay şu 32-33 level itemler ile garden ve mona zindanlardan aldığınız itemler arasında %5 falan fark var ama oyundaki algı yüzünden hevesiniz kursağınızda kalıyor.Diyelim ki sadece mona ya da garden a odaklandınız ki tercih bence garden olsun.Uğraş uğraş uğraş ne için?Cata da party yapmak için.İşin bu durumu sizi epey soğutacak diyeyim.Ama beraber oynadığınız arkadaşlarınız olursa demeyin keyfinize.Yine zor olacak anlattıklarım ama umudunuz daha da fazla olacak.

Diğer bir olay da pvp.34 level da açılan pvp haritasında güzel karşılaşmalar olacaktır.Pvp itemlerine şöyle bir baktım ve sadece o alanda kestiğiniz karakter, yaratık ne varsa onlardan düşeni topluyorsunuz ve setinizi yapıyorsunuz.Toplam 3 seviye itemler var ve örneğin 2. seviye silah için öncelikle 1. seviye silahı craft etmeniz gerekiyor.Pvp itemlerinin genel defansı çok düşüktür yani yaratıklar sizi harcayabilir ama ekstra pvp atak ve defans verdiği için, karakterlere karşı çok işe yaradığı kesin.Strateji uygulamanız gerekecek diyelim.Pvp olayı iyi ama tavsiyem sorcerer olmanız, neredeyse bütün skilleri gelen geçenin anasını ağlatıyor.Oyunda karakter dengesi yok.Sürekli pvp yaparım derseniz ki bir zaman sonra eventler bile fayda etmiyor sıkılmanıza, sorcerer olun, rahat edin.Ha sorcerer sevmiyorum pvp de sevmiyorum pve'de coşarım derseniz deffender ya da bersheker olabilirsiniz diyecem ama sorcerer lar bosslarda bile çok avantajlı.Her yere lazım oluyorlar anlayacağınız, benden size demesi.

Son olarak unutmadan bolas(Son boss) iteminden bahsetmek için önce bu zindanları bitirmeniz gerektiğini de söyleyeyim.Yanlış anlamayın zorunlu değilsiniz ama en güçlü silah bolas itemleri ile olduğu için haliyle karşısına düzgün çıkmak gerek :) Neyse demek istediğim az çok anlaşılmıştır herhalde oyun size 35 yani son level da öyle bir dur diyor ki feleğiniz şaşıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

Oyuna yeni başlayacaklar için bir kaç şey yazayım dedim.İlk izlenimleri zaten herkes yazdı, ben 35 levelde ne yapılır ya da yapılacak şey var mı onu yazacağım birkaç cümleyle.Şimdi sevgili dostlar öyle ya da böyle 35 oluyorsunuz, zaten yardım eden de illa ki olacaktır ve 35 olana kadar her itemi almak neredeyse çok basit.Eksik olan şeylerinizi de marketten makul fiyata rahatlıkla bulabilirsiniz.Ama gel gör ki oyunun bu yapısı 35 olunca oyuncular tarafından baltalanıyor.Örneğin 3 zindan var ve bu 3 zindanın girişinde armor ve weapon npc leri var.Yani her zindan kendine özel silah zırh ve craft materyallerine sahip.Ben garden a gireyim monadan zırh yapayım olmuyor demek istediğim.Garden ve mona nın zırh ve silah çeşitleri özellik olarak birbirine benzer diyebiliriz.Ben heavy armorlara baktığımda mesela hiçbir fark göremedim set itemlerinde.Silahların da verdiği hasar aynı, sadece bazı özellikleri farklı.Çok da önemli değilmiş gibi görünüyor bu.Fakat catacomb zindanındaki itemler bunlara nazaran bariz üstünlükleri var.Şimdi siz markete gidiyorsunuz ve cata nın zırh malzemelerine bakıyorsunuz fiyatlar ne alemde diye.Sonra görüyorsunuz ki craft itemleri çok ucuz ama gel gör ki, her itemin bir de trade edilmeyeni markete konulmayanı var.Yani oyun sizi illa ki zindanlara yolluyor ki eyvallah bu çok normal.Ama eğer tanıdığınız veya kaynaştığınız bir klan yoksa bunu başarmanız mümkün değil.İnanın çok gereksiz emek sarf etmeniz gerekiyor.Çünkü 35 level zırh ya da silahınız yoksa cata da party bulmanız bence çok zor.Ha dersiniz ki tek girerim belli bir yere kadar kasılır itemimi de yavaş yavaş düşürür çıkarım.Güzel düşünce ama o lazım olan item, malum yaratıklardan düşmesi gerekirken, nedense zindanın girişi ve ortasında hiç ama hiç düşmüyor.Şimdi diyeceksiniz ki vay efendim önce garden yap mona yap, sonra cata yap bilmem ne.Olay şu 32-33 level itemler ile garden ve mona zindanlardan aldığınız itemler arasında %5 falan fark var ama oyundaki algı yüzünden hevesiniz kursağınızda kalıyor.Diyelim ki sadece mona ya da garden a odaklandınız ki tercih bence garden olsun.Uğraş uğraş uğraş ne için?Cata da party yapmak için.İşin bu durumu sizi epey soğutacak diyeyim.Ama beraber oynadığınız arkadaşlarınız olursa demeyin keyfinize.Yine zor olacak anlattıklarım ama umudunuz daha da fazla olacak.

Diğer bir olay da pvp.34 level da açılan pvp haritasında güzel karşılaşmalar olacaktır.Pvp itemlerine şöyle bir baktım ve sadece o alanda kestiğiniz karakter, yaratık ne varsa onlardan düşeni topluyorsunuz ve setinizi yapıyorsunuz.Toplam 3 seviye itemler var ve örneğin 2. seviye silah için öncelikle 1. seviye silahı craft etmeniz gerekiyor.Pvp itemlerinin genel defansı çok düşüktür yani yaratıklar sizi harcayabilir ama ekstra pvp atak ve defans verdiği için, karakterlere karşı çok işe yaradığı kesin.Strateji uygulamanız gerekecek diyelim.Pvp olayı iyi ama tavsiyem sorcerer olmanız, neredeyse bütün skilleri gelen geçenin anasını ağlatıyor.Oyunda karakter dengesi yok.Sürekli pvp yaparım derseniz ki bir zaman sonra eventler bile fayda etmiyor sıkılmanıza, sorcerer olun, rahat edin.Ha sorcerer sevmiyorum pvp de sevmiyorum pve'de coşarım derseniz deffender ya da bersheker olabilirsiniz diyecem ama sorcerer lar bosslarda bile çok avantajlı.Her yere lazım oluyorlar anlayacağınız, benden size demesi.

Son olarak unutmadan bolas(Son boss) iteminden bahsetmek için önce bu zindanları bitirmeniz gerektiğini de söyleyeyim.Yanlış anlamayın zorunlu değilsiniz ama en güçlü silah bolas itemleri ile olduğu için haliyle karşısına düzgün çıkmak gerek :) Neyse demek istediğim az çok anlaşılmıştır herhalde oyun size 35 yani son level da öyle bir dur diyor ki feleğiniz şaşıyor :)

Size katılıyorum. Bu oyunun en büyük eksikliği son seviye olunca oyundan zevk alacak birşey bırakmıyorlar.Hadi diyelim tüm zırhları silahları en son seviyeye getirdiniz ki takıları en son seviye yapmak nerden baksan en az 2 ay veya en az 2000 gold lazım. Yapacak birşey kalmıyor, oyun çöpe gidiyor. Dragon nest açılsada keyfimize baksak

• Raiderz EU ONLİNE İNDİRDİM yukledım oyuna girdim di yazıp kanalı sectıklen sonra Bammed From Connection diye bir hata veriyor tıklayınca dı ekranı geliyor naapmam gerek
  • Ula Perfect mi oynuyonuz EU'mu ben euyu indirdim.
  • Bammed From Connection diye bir hata bunu nasıl duzeltecem yardım
  • Nedense çok tadına tuzuna varamadım oyunun, var mı yok mu şüpheliyim gerçi...
  • Oyunda felaket lag var bende.Eu da oynuyorum.En fazla 7-8dk oyunda kalabiliyorum hemen baglantı hatası veriyor.Nete bakıyorum hız fena degil 1mb/s ,none target oyun oldugundan dolayı sağlam bir net mi gerekiyor acaba ?
  • Bende oyunu deneme firsati buldum. 2 tane sıkıntım var.

1cisi low memory sorunu

2cisi ise npcler olsun moblar olsun surekli kaybolup gorunme olayı var yok oluyorlar geri geliyorlar felan çok sinir bozucu çözümü nedir bilen varmı ?
  • oyuna yeni başladım guardian ım istiyen ekliyebilir nick Hollowic
  • The patch file is corrupted or removed. Please try again. (19002)

Bu hatayı alan ve çözümünü bilen var mı ? Resmi forumdaki bütün çözüm önerilerini denedim olmadı.
  • o erkeklerin tipleri nedir öyle ya hadi tiplerini geçtim o vücut ne arkadaş at çöpe bu oyunu o kadar diyom
  • oyun güzele benziyor oynanabilir fakat chat bölümü sırf satıcılarla dolu normal konuşan insan yok
  • arkadaşlar bu oyunu hala oynayan varmı
  • Beyler ben west de oynuyorum 19 lw yim size bir sorum olucak.Ben neden mt.Eda da war zone da savaşamıyorum.Sol üstte görünen mad eyw ve white yeti bayrakları 0-0 görünüyor.İlk geldiğimde oraya rakamlar farklıydı ama beni orda bir kere öldürdüler ve yanımda 0 işareti çıktı ve ondan sonra ne adamlar bana vurdu ne de ben onlara ve bayraklar 0-0 oldu.Bu sorunu nasıl halledip bende ordaki pvp ye katılabilirim
  • Pardon 29 lw ım
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.