Şimdi Ara

RaiderZ Online Private Server1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hbminaz

quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

quote:

Orijinalden alıntı: cevval06

KARDEŞ BEN SANA KANITI VERIYIM de başıma çok kotu bısı geldı sanırım benım ekran kartı yetmıyor karekterımı goremıyorum oyunun kulanımı çok güzel rakion gibi aynı mobları goremıyorum kendı karekterımı goremıyorum grafık ayarlarını mınımum yaptım genede goremıyorum çok kotu oldu ya :S

Bu konuda tavsiyesi olan varmı

RaiderZ Online Private Server1

Minimum Sistem Gereksinimleri:
    İşlemci: Intel Pentium 4 2.0 Ghz
    RAM: 1 GB
    HDD: 2 GB Boş
    Ekran Kartı: nVidia 7600 GT

Önerilen Özellikler:
    İşlemci: Intel düelloya çekirdekli veya daha fazla
    RAM: 2 GB veya daha fazla
    HDD: 3 GB Boş
    Ekran Kartı: Geforce 6800 GT veya daha iyi

Bende 1 gb ram 512 ati ekran kartı var off

Ss için sağol oyun indi bende birazdan giricem oyuna ayrıca ekran kartının driverını güncellemeyi dene ama büyük ihtimal kaldırmıyo olabilir PC.

Arkadaşım ekran kartın oyunu kaldırır. ilk önce ekran kartını bir güncellemeyi denemeni tavsiye ederim. Ayrıca PhysX indirmeni öneririm. Buradan indirebilirsin LINK

ram yetersiz doğal öyle olması vede ekran kartıda düşük biraz

• Kapalı mı şu anda server? Ben giremiyorum çünkü bir bina resmi geliyor o kadar.
  • arkadaşlar oyunda character creation nasıl örnek olarak aion gibi birçok yüz saç vücut tipi vs. varmı?
  • ewt yüz şekilleri saç şekilleri mevcut yüze dövme yapabiliyorsun pek beğenmedimsede diğer oyunlarda görmemiştim(vücut tipi yok erkek kız oluyor ve başlangıç kıyafeti belirliyosun).oyun çok hoş beyler grafikler güzel questler filan sıkmıyor zaten git 5 tane kes 8 tane kes diyor o kadar.weaponda slotlar war oralara taş basıyorsun weapon için armor için ayrı taşlar war.sonra oyunda meslekler war ordan pot elbise silahı kendin üretebiliyorsun canavarlardan düşen itemlerle.oyunda en çok hoşuma giden canavara vuruken silahı düşüyor bazılarının silahı yerden alıp takıyosun daha sert vuruyor çok farklı bide auto target sistemi güzelmiş.onun dışında skill sistemi biraz karışık lvl kasıp denemek gerek tek tek neye verceğimi bilemedim şimdi
  • oyun şuan açıkmı? arkadaşlar bilgiler için teşekkür ederim ayrıca
  • kapalı galiba karakter sayfası gelmiyor
  • hmm sonra indireyim ozaman
  • giriş ekranında kaldı grafik seçenekleri var sağ üstte okadar başkada bişi yok
  • Tamda bir deneyelim diyecektim ayın 18i gelene kadar şansa bak
  • saat geç oldu ondan kapalı heralde açarlar illaki
  • Bu saat oldu hala açılmadı. Galiba serverı yapan çocuk vazgeçti.
  • Açılmadı bu.Boşuna indirdik heralde
  • Açılır elbet sabredin
  • nelerle uğraşıoz yareppim yaaa :D
  • hayır maalesef
  • Bilgisayarım>Program Ekle Kaldır>Raiderz Online>Sağ Tık>Kaldır
  • Arkadaşlar, görüyorum ki bazılarınız henüz daha denemedi ve bazılarınızda lvl 20'leri göremediği için bilmiyor. Oyunda lvl 20'den sonra yapacak pek çok şey bulamayacaksınız.Oyunda bir takım yenilikler yapılıyor ve 2-3 güne kadar açılacaktır.Ben sizlere biraz açıklama getireyim.Oyun sizinde bildiğiniz gibi 2012 de çıkacak. Bu arkadaşımızın açtığı RaiderZ Private server en son yapılan cbt üzerinden emule edilen bir kopyadır. Oyun şu an bir ddos yememesi için herhangi bir sitesi veya forumu yok. Sabredin ve girdiğinizde tadını çıkarın derim :)

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbminaz -- 15 Ağustos 2011; 11:21:30 >
  • linkler çalışmıyor hala devam etmiyor sanırım
  • Dragonaya benzettim biraz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.