Şimdi Ara

Raijintek Ereboss İşlemci Soğutucusu İncelemesi [Türk İşi Performans] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buralardayım dostum ama dahili bileşenlere pek takılmıyorum arada sırada giriyorum ama değişin birşey görünmüyor hala aynı tas aynı hamam
  • @kaan0101 @R£DSTON£

Kaybolmayın biryerlere buralarda olun ha
  • Ölümüne dahili bileşenler diyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Biliyorsun bizimkisi anlamsız bir hobi
  • @kaan0101

Tabii o konuda haklısın. Ama umarım hem yönetim hem de üye olan arkadaşlar sayesinde belki farklı bir canlılık gelir dahili bileşenlere.

Bende o bölümü girmeden duramıyorum ne yapayım ?

@Chris Brown

Allah' ın izniyle her daim buralardayız.
  • Görenler soruyor konuyu yukarıya taşıyalım
  • her şey iyi güzel de CEO'su türk asıllı olan her şirkete "türk şirketi, türk markası ve ya türk malı" gözüyle bakarsak gerçekleri biraz fazla saptırmış olmazmıyız!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 13 Ekim 2014; 9:33:36 >
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Ceo diye birsey yok direk sahibi Türk. Asilli degil yani:)

• quote:

Firma CEO su ise Xigmatek'in eski baş tasarımcısı Tomy Şahin

sahiplik konusunda ciddi kaynak varsa link alabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 13 Ekim 2014; 11:37:22 >
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Kaynak benim hocam:) sahibi de kendisi ceoda hepsi yani. Ama bu cok önemli olmasa gerek son kullaniciya F-P ürünler sunamadiktan sonra. Bu ürün suanda 92TL mesela. Bence F-P :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 13 Ekim 2014; 16:51:04 >
  • bu inanılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Açıkçası desibel ölçer cihazım yok ama ios programı var Ondakini de koymak istemedim belki yanlış filan ölçüyordur diye ama stok fan ile arasında ciddi fark var. 10-15db arasında fark çıkıyor.

Yurtdışı ile aynı fiyata satılmasına rağmen fiyatlara bak

Kdvler aldı başını gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 15 Ekim 2014; 12:53:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben böyle rezil bir ürün görmedim. Tam gurur duymaya başlarken her zaman olduğu gibi yine hayal kırıklığı yaşadım. Olmuyor, biz yapamıyoruz.

Tavsiye etmiyorum. Alan olursa uzun tornavidaya falan gerek yok. Biraz mantıklı hareket edince farklı bir montaj şekli bulabilirsiniz. Başkalarının bulamadığı.
  • LNavigator kullanıcısına yanıt
    Hayırdır hocam neden rezil bir ürün dediniz, performansı mı kötü.
    Başkalarının bulamadığı dediğiniz nedir ? Neden orayı kalın yazdınız ?
  • 6 heatpipe bulunmasına karşın soğutması yetersiz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Hayırdır hocam neden rezil bir ürün dediniz, performansı mı kötü.
    Başkalarının bulamadığı dediğiniz nedir ? Neden orayı kalın yazdınız ?

Vallahi ürünü, üzerine yapılan incelemeler sonrası büyük bir umutla aldım desem yalan olmaz. Fakat sonuç tam bir fiyasko...
    Bir defa soğutucu için özellikle sessiz demişler lakin dalga geçer gibi çıkardığı ıslık sesi rahatsız edici. Belki teknik bir sıkıntısı vardır bilemiyorum ama böylesinde basit yapıdaki sıfır bir üründe bu tür bir sorun hiç hoş değil. Satıcıya da durumu bildirdim zaten.
    Ürünün montajı yapılmasın diye sanki firma elinden geleni yapmış. Herkesin rahatsızlık duyduğu uzun tornavida problemine gelecek olursak evet o vida için uzun bir boşluk bırakmışlar ama önce vidayı takıp sonra yuva sabitlemesinin yapılabileceğini akıllarına getirememişler galiba.(sözüm onlara)
    Hadi ben amd kullanıyorum ve fanı üste yerleştirdim. Kasa dik durduğunda fan tam oturmasa bile sabit duruyor. Böyle bir fan sabitleme sistemi ile fanı alta takmak isteyenler veya intel kullanıp da yan tarafa takmak isteyenler ne yapacak? Bir köşeyi sabitleyince diğeri çıkıyor. Garip bir şey, lastikle montaj mı yapılır!
    Macunu da sakız gibi. Varlığı ile yokluğu belli değil.

Velhasıl; pişmanım aldığım için. Bırakın 100 lirayı benim gözümde 20 lira bile etmez. Bu söylediklerimi ileride yad etmenizi istemem. Bildiğiniz markalardan şaşmayın bence.

• Herkes herşeyi beğenecek diye bir şey yok tabiki, satıcıyla konuşup iade isteyin sorun çözülür.
  • Merhaba,
    Raijintek ürünlerinin Türkiye dağıtımını yapmaktayız.
    Ürünler ile ilgili soru ve sorunları benimle paylaşabilirsiniz.
    Not:Donanımhabere üye olduktan sonra LNavigator arkadaşımıza pm ile herhangi bir sorununun olup olmadığını
    var ise bizimle paylaşmasını ve gerekirse değişim yapılabileceğini içeren bir mesaj ilettim.
    Arkadaşımızdan cevap gelmediği gibi aynı zamanda beni engellemiş oldu.
    Sanırım ürünlerin Türkiye pazarındaki başarısından korktuğundan olabilir.
    Hepinize iyi günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LNavigator

Vallahi ürünü, üzerine yapılan incelemeler sonrası büyük bir umutla aldım desem yalan olmaz. Fakat sonuç tam bir fiyasko...
    Bir defa soğutucu için özellikle sessiz demişler lakin dalga geçer gibi çıkardığı ıslık sesi rahatsız edici. Belki teknik bir sıkıntısı vardır bilemiyorum ama böylesinde basit yapıdaki sıfır bir üründe bu tür bir sorun hiç hoş değil. Satıcıya da durumu bildirdim zaten.
    Ürünün montajı yapılmasın diye sanki firma elinden geleni yapmış. Herkesin rahatsızlık duyduğu uzun tornavida problemine gelecek olursak evet o vida için uzun bir boşluk bırakmışlar ama önce vidayı takıp sonra yuva sabitlemesinin yapılabileceğini akıllarına getirememişler galiba.(sözüm onlara)
    Hadi ben amd kullanıyorum ve fanı üste yerleştirdim. Kasa dik durduğunda fan tam oturmasa bile sabit duruyor. Böyle bir fan sabitleme sistemi ile fanı alta takmak isteyenler veya intel kullanıp da yan tarafa takmak isteyenler ne yapacak? Bir köşeyi sabitleyince diğeri çıkıyor. Garip bir şey, lastikle montaj mı yapılır!
    Macunu da sakız gibi. Varlığı ile yokluğu belli değil.

Velhasıl; pişmanım aldığım için. Bırakın 100 lirayı benim gözümde 20 lira bile etmez. Bu söylediklerimi ileride yad etmenizi istemem. Bildiğiniz markalardan şaşmayın bence.

Zahmet olmazsa yetkili kişiyi neden engellediğinizi yazar mısınız? Cevap da vermemişsiniz. Sorun nedir?

• Fotoğrafları paylaşıyorum.
    Eğer paylaşmak yasak ise adminler tarafından silinmesini rica ederim.
     Raijintek Ereboss İşlemci Soğutucusu İncelemesi [Türk İşi Performans] Raijintek Ereboss İşlemci Soğutucusu İncelemesi [Türk İşi Performans]

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.