Arkadaşlar ön yargılı olmayın lütfen! Kimseyi engellemiş değilim. Arkadaş(Asaviz) yeni üye olduğu için sanırım forum hakkında yeterli bilgiye sahip değil. Öncelikle bu konu üzerine tarafıma ait ithamlarınızı geri almanızı beklemekteyim. ''jay jay justified'' arkadaşım forumu iyi bilen bir kişi olarak bu tavrı bilhassa size yakıştıramadım. Kaldı ki her saat, her dakika foruma giremeyebilirim. Mesaj göndermişseniz eğer müsait olduğum bir zamanda elbette cevaplarım. Kimsenin başarısını kıskanacak değilim. İsterim ki bizler de hem bireysel hem de ulusal/uluslararası çapta önemli yeniliklere imza atalım. Başarıları göğüsleyelim. Fakat bu noktada en azından ürünlerinize ait eksik ve hatalı noktaları da belirletelim ki sizleri daha ileriye taşıma konusunda yardımcı olalım.
quote:
Orijinalden alıntı: LNavigator
Arkadaşlar ön yargılı olmayın lütfen! Kimseyi engellemiş değilim. Arkadaş(Asaviz) yeni üye olduğu için sanırım forum hakkında yeterli bilgiye sahip değil. Öncelikle bu konu üzerine tarafıma ait ithamlarınızı geri almanızı beklemekteyim. ''jay jay justified'' arkadaşım forumu iyi bilen bir kişi olarak bu tavrı bilhassa size yakıştıramadım. Kaldı ki her saat, her dakika foruma giremeyebilirim. Mesaj göndermişseniz eğer müsait olduğum bir zamanda elbette cevaplarım. Kimsenin başarısını kıskanacak değilim. İsterim ki bizler de hem bireysel hem de ulusal/uluslararası çapta önemli yeniliklere imza atalım. Başarıları göğüsleyelim. Fakat bu noktada en azından ürünlerinize ait eksik ve hatalı noktaları da belirletelim ki sizleri daha ileriye taşıma konusunda yardımcı olalım.
Cevap? Sorun nedir? Rezil falan deyip çıkmışsınız, açıklama nedir?
jay jay justified
kullanıcısına yanıt
Cevap yukarıda, tekrar okumanızı tavsiye ederim. Sorunları açık bir şekilde dile getirdim. Açıklama şeklim yanlış olursa bunu eleştirebilirsiniz. Siz olayı başka yerlere çekmişsiniz. Yakıştıramadım açıkçası.
LNavigator
kullanıcısına yanıt
20 lira edip etmeyeceği kendi fikriniz. Ben ortada yaygara koparılacak, kepazelik boyutunda hiçbir şey görmedim. Vereceğiniz bir cevap yok gördüğüm kadarıyla.
Yaygara kopararak bir yere varamazsınız.
jay jay justified
kullanıcısına yanıt
Yaygara anlayışınız size özeldir. Ben öyle bir tavır sergilediğimi düşünmüyorum. O kadar para verip böyle bir ürünle karşılaşınca elbette tepkimi ortaya koyacağım -ki göstereceğim toleransın çok üzerinde sıkıntılarla karşılaştım. Benim bahsetmiş olduğum asıl nokta; sizin ilk başta göstermiş olduğunuz tepkidir. Bilip bilmeden insanları engellediğimi söylemeniz yanlış bir harekettir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme