Şimdi Ara

Railfan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • playstation için gerçek görüntülerden oluşan bir tren similasyonu.. hakkında fazla bilgim yok işte videosu.

http://www.youtube.com/watch?v=Wsddoe61z5A

• OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!

Bu da benden olsun....

http://www.youtube.com/watch?v=9-mpTFAIg5s&mode=related&search=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aymganakam -- 28 Nisan 2007; 21:23:14 >

• gercektende
    yani gt manyagi olarak gt hd nin goruntuleri bile cok gercekcı gelmıstı de..bunda asmıslar artık.... bana sanki heryer gercek bi tek trenin içi ile hiz göstergesi zaman sayacı vs.. oyun gorutusu gıbı geldı... ....

• abicim siz üçünüz de aynı kişisiniz boşuna uğraşmayın yaw...
  • quote:

Orjinalden alıntı: VESRAP

abicim siz üçünüz de aynı kişisiniz boşuna uğraşmayın yaw...

kesinlikle aynı fikirdeyim
  • Fake üyeliklerin toplanma merkezi
  • valla ben bu oyundan birşey anlamadım , tren seyahati için kim para verir bu oyuna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] RISE OF THE RONIN
    6 ay önce açıldı
    Padventures
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu kadar komedi bir topic olmaz ya....fake kardeşlerim neredesiniz
  • DH'nin yarısı,bu fanboy'un fakelerinden oluşmakta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fallsjg. S.V.

DH'nin yarısı,bu fanboy'un fakelerinden oluşmakta.

aslında o yarısı dediğin de böyle 3-5 üyeliği aynı anda götüren fakeler...yaw millet nelerle uğraşıyor yaw
  • aslında böyle birkaç fakele foruma girmek ve hepsinin ayrı ayrı katılım yapması...büyük uğraş emeğe saygı rep. olsa atardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackduck

aslında böyle birkaç fakele foruma girmek ve hepsinin ayrı ayrı katılım yapması...büyük uğraş emeğe saygı rep. olsa atardım

evet çok halısın +10000000rep.
  • hehe muhteşem üçlü,onu bırak HÖRT tam bir komedi bunu bilin beyler...yani 3 in 1
  • Koptum ya birde birbirlerine hak veriyorlar
  • sanırım bu arkadaş SİZOFRENİ(kişilik sorunu yaşıyor)
  • abartmaya gerek yok izledigim videonun cozunurlugu dusuktu kare kare gosterıyodu tam anlayamadım zaten yukarda trenin ici disinda heryer gercek gıbı geldı demısım okuduysanız... diger videoları ızleyınce bende anladım sahte oldugunu... bakıyorum olay buyumus (herkes hepsi aynı kişiymıs 3in 1 mısssss.....işim gucum yok 3-4 tane uyelk acıp mılletle dalga gecıcem............) izledıkten sonra glpte sahte demeye bıle ugrasmadım herkes abartmısta abartmıs...
  • desene pireyi deve yaptık...affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edimcace -- 30 Nisan 2007; 1:12:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackduck

aslında böyle birkaç fakele foruma girmek ve hepsinin ayrı ayrı katılım yapması...büyük uğraş emeğe saygı rep. olsa atardım

Teşekkür ederim ( z ) !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.