Şimdi Ara

Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.841
Cevap
9
Favori
160.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Videoyu izledim...bu Vidoda gözüme çarpan en belirgin özellğin lokomotifin kendi yonu aydınlatyor olması...Fakat Railworks 3 incemelerimde gece sürüşünde kendi yolunu aydınlatan lokomotife rastlayamadım..Ya ben bulamadım yada böyle bir şey yok...Aranızda bu aydınlatma durumuna şahit olanınız var mı acaba...Bu konuda bilgi araştırmam da yardımcı olacaktır...

Railworks Editörde bomba70 arkadaşımdan başka yeni rota çalışması yapan varmı aranızda...Ayrıca bomba70...Editör de çalışmalara ara mı verdin...

Sami Samioğlu
  • Ya Sami abi açıkçası şuan kafam çok karıştı,bu oyun benim psikolojimi bozdu bugün pzero_nero adlı kişinin dediklerinden sonra....Şuan bende railwrosk 3 kurulu;eleketrikli trenlerde bazılarında çoğunda olmasada donma var ,dizellerde yine bazılarında donma var..Tamam hepsinde yok ama bazılarında var yinede idare ediyordum ama pzero_nero railworks 2 yi krunca yağ gib çalışıyor dedikten sonra soğudum oyudan açıkçası; ya railworks 3ten çıkıp iki sene öncesinin oyununa dönmek ne kadar mantıklı?Biribirlerind en farkı seninn dediğin gibi eklenen sadece Horse curve rotası yada pzero_nero adlı arkadaşın dedği gibi rayların daha belirgin olması mı?? artı yeni lokomotif ve vagonlar mı??editör ü geçtim tek derdim donmadan kurtulmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomba70 -- 18 Ekim 2011; 2:59:59 >
  •  Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]

RAİLWORKS 3 'ÜN YENİ İLAVE EDİLEN TÜM TREN VE VAGONLARINI " RAİLWORKS 2 'DE DE BULABİLİRSİNİZ....İŞTE BU EKRAN GÖRÜNTÜSÜ RAİLWORK 2 ' NİN HAGEN TO SİEGEN ROTASINA KURULARAK ÇEKİLMİŞTİR...RAİLWORKS 2 'NİN DİĞER BAZI ÖZELLİKLER ALDIM, DİĞER GERİ KALAN ÖZELLİKLRİ DE ALMAK İÇİN ARAŞTIRIYORUM.. DUYRULUR..VE BU HALİYLE PAYLAŞIMA SUNACAĞIM ,FAKAT SİZDE DE RAİLWORKS 2 'NİN ASSET VE CONTENT DOSYALARININ HAZIR OLMASI GEREKİYOR..DİĞER DOSYALARIN HAZIRLANMIŞ OLAN HALİNİ İKİ RAR HALİNDE VERECEĞİM..İNDİRDİKYEN SONRA ,İŞ HEMEN BİTMİYOR BAZI UYGULAMALAR YAPMANIZ İSTEYECEĞİM..DEDİKLERİMİ AYNEN YAPARSANIZ , RAİLWORKS 2 , AYNEN START GİRİŞİ RAİLWORKS 3 GİBİ AÇILACAK VE RAİLWORKS 2 'NİN İÇİNDE RAİLWORKS 3'ÜN BAZI ÖZELLİKLRİ VE TÜM YENİ İLAVE EDİLEN LOKOMTİF VE VAGONLARIDA EKLENMİŞ OLACAK...DONMA PROBLEMİ SONA ERMİŞ OLACAK..BENİM ELİMDEN GELEN BU, DAHA FAZLASINI BEKLEMEYİNİZ...Sami Samioğlu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 18 Ekim 2011; 3:23:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Railworks 2 Yorum

Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]

RAİLWORKS 3 'ÜN YENİ İLAVE EDİLEN TÜM TREN VE VAGONLARINI " RAİLWORKS 2 'DE DE BULABİLİRSİNİZ....İŞTE BU EKRAN GÖRÜNTÜSÜ RAİLWORK 2 ' NİN HAGEN TO SİEGEN ROTASINA KURULARAK ÇEKİLMİŞTİR...RAİLWORKS 2 'NİN DİĞER BAZI ÖZELLİKLER ALDIM, DİĞER GERİ KALAN ÖZELLİKLRİ DE ALMAK İÇİN ARAŞTIRIYORUM.. DUYRULUR..VE BU HALİYLE PAYLAŞIMA SUNACAĞIM ,FAKAT SİZDE DE RAİLWORKS 2 'NİN ASSET VE CONTENT DOSYALARININ HAZIR OLMASI GEREKİYOR..DİĞER DOSYALARIN HAZIRLANMIŞ OLAN HALİNİ İKİ RAR HALİNDE VERECEĞİM..İNDİRDİKYEN SONRA ,İŞ HEMEN BİTMİYOR BAZI UYGULAMALAR YAPMANIZ İSTEYECEĞİM..DEDİKLERİMİ AYNEN YAPARSANIZ , RAİLWORKS 2 , AYNEN START GİRİŞİ RAİLWORKS 3 GİBİ AÇILACAK VE RAİLWORKS 2 'NİN İÇİNDE RAİLWORKS 3'ÜN BAZI ÖZELLİKLRİ VE TÜM YENİ İLAVE EDİLEN LOKOMTİF VE VAGONLARIDA EKLENMİŞ OLACAK...DONMA PROBLEMİ SONA ERMİŞ OLACAK..BENİM ELİMDEN GELEN BU, DAHA FAZLASINI BEKLEMEYİNİZ...Sami Samioğlu....

Tamam Sami abi sen direktif ver biz takip ediyoruz...

• Bu konuya ilve etmem gereken bir şey var...RAİLWORKS 3 ' BİLGİSAYARINZDAN Kaldırmadan önce "CONTENT DOSYA " Klasörünün yedeğini alırsanız, bu oyunları Railworks 2 'de deneyip nasıl olduğuna baktıktan sonra sizlere bilgi verceğim..Çünkü Railworks 3' ün tüm hazılanmış oyunları " Content " içindedir..Performanslarına bakmak için vede donma ve kasma gibi durumları Railworks 2 ' de olmaz ise Railworks 2'nin " Contenti " içine kes yapıştır yapın derim...Zira bu " Content " boyutu büyük olduğu için benim vermem zor olabilir...Railworks 3 ' ü tümüyle kaldırmış olanlara da Content oyun dosyalarını teker, teker veririm..Tabiki önce incelemem gerekir...Fakat bemde Railworks 3 'ü tümüyle kaldırdığım için, Content oyun larını incelemem için tekrardan kurmam gerekiyor..Bu işi sadece Content dosyası için yapamam gerekiyor...Şu anda bendeki RAİWORKS 2 ' ağırlıklı Railworks 3 'ün ,( buna yeni Railworks Desek Daha iyi olacak galiba kısaca " ( RAİLWORKS 2-3 ) " demek daha doğru..Bu hazır...Paylaşıma sunacağım..Hazırlık yapıyorum..

Sami Samioğlu

• RAİLWORKS 2-3 DÜZENLEMELİ RAİLWORKS DOWNLOAD...
    http://hotfile.com/dl/132641304/1718a69/Railworks_2-3_Dzenlemesi.rar.html
  • Arkadaşlar...

RAİLWORKS 3 ile ilgili sıkıntılar yaşanıyor..Bu sebep ile Bazı Arkadaşlar , bilgsayarından bu oyunu kaldırıp, RAİLWORKS 2 'yi tekrar kuranlarımız var...Hazırlamış olduğum bu düzenlemeyi paylaşıma sunuyorum..Fakat burada açıklamam gereken önemli bir husus var...Bu verdiğim linkte düzenlenme yaptığım , Railworks 2 ve 3 'ün düzenlenmiş ve bizzat tarafımca denenmiştir..Railworks ana kurulum Dosyalarından " ASSETS VE CONTENT " Dosya Klasörleri bu rar içinde yoktur...( dev- data-pulings-manuel-options gibi dosya Klasörleri ve Dosya Uzantılarından oluşuyor...) DEV Dosyası bilhassa yeni Lokomotif ve Vagonları barındıran Dosya Kladörüdür..Bu dosya klasörü Raiworks 2 'nin asıl dasya klasörü olup, Railworks 3 'ün bazı dosyaları alınarak hazırlanmıştır...Bu düzenlemeyi yapmasaydım ,Assets içindeki Lokomotif ve Vagon dosyalarını göremeyeceği için çalışmazlardı...Şimdi asıl yapılması gereken işe gelelim...Bu linki indirdiğinizde Rarı açınca " RAİLWORKS 2-3 DÜZENLEMSI " Klasörü adı altında açılır..Buna aç dediğinizde Railworks ana kurulum dosyalarını ( Assets ve Content hariç ) verir...Tabiki bu böyle bir durumda " Assets ve Content " olmadığı için hiç bir şey yapılamaz...Bu Dosya Klasörlerini " Railworks 2 ' yi Bilgisayarınıza Kurarak temin edeceksiniz...Burada önenli bir şey var..Railwork 2 ' yi ( C 'ye Kurduysanız verdiğim Düzenlemeyi D ' ye alınız.. verdiğim düzenleme kurulum gerektirmez...)...Railworks 2 ' nin Assets ve Content ' ini yeriniz müsait ise verdiğim düzenleme Dosyası içine kopyalayınız....Düzenleme dosyası içindeki Railworks uygulamayı masa üstüne gönderiniz...Gelen simgeden ( kıasa yol ) oyuna giriniz ....Korkmayın oyunlara girip bakın...İş daha bitmiyor, Asset içinde hazılamış olduğum dosya linklerini sırasyla verip , şunu şuraya, bunu buraya kopyalayınız tarifi ile RAİLWORKS 3 İçinde olan Lokomotif ,vagon ve diğer eklenti uygulamalarını kuracağız...Sabırlı olun bu iş sanıldığı gibi hemen bitmez..Yavaş , yavaş...olacak..Fakat hiç bir şey için yüzde yüz garanti veremem...Deneyip bakacaksınız.... Dikkat edeceğiniz tek husus iki aynı yapıda olan oynun aynı sürücüde olmamasıdır...Devam edecek...

Sami Samioğlu

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

NE alaka bu şimdi?,benim oyunum donmuyor mu demek istiyorsun?
  • 1.yol;railworks 3ün content dosyasını direkt railworks 2nin content doswyasının içine atın ve railwork 2yi çalıştırın donma yoksa işlem tamam
    eğer donma varsa;
    2.yol sami abinin vereceği link ve talimatları takip edin...
    Doğru anladım dimi Samiabi??
  • bomba70 ..Arkadaşım...

Bu uygulamayı öncelikle senin yapmanı ve arkadaşlara durumu hakkında bilgilendirmeni öneriyorum..Bir kaç şey daha ilave etmek isterim..Sizlerde kabul edersiniz ki bu gibi işler hassastır..Benim tarif ettiğim biçimde yaptıktan sonra oyuna start deyip, oyuna açtığınız da ilk başta oyun başlamayabilir...Yani Ekrana görüntü gelmeyabilir..sol Ctrl yanındaki Masa üstüne dönüş tuşuna tıklayınca start penceresi üzerinde bir ileti alabilirsiniz...Bu ileti ( Contiune ve Detail ) Seçenekleri olan bir iletidir..Bu durumda Windows " Detaylarımı görmek istiyorsunuz Devam edeyim mi " gibi bir işlem yapmanızı ister..Çünkü WİNDOWS yeni gelen dosyaları tanımaya ve uygulama başlası için gereken bir işlemdir...Burada direkt " Contiune " yi seçip tıklayınız oyuna tekrar giriş yapar..Bu Asset Dosyası içindir...İkimci kez yine oyuna girmeyebilir ,,tekrar masa üstüne dönüş tuşuna basın, ( Evet - Hayır iletisine ...Hayır deyin kapanır. zaten görev çubuğu üzerinde olan Railworks simgesine tıklayıp oyuna giriniz... ) Windows tarafından dosyaları tanıma işlemi sona erer ve oyun açılır...Biraz karışık mı geldi...Ne yapalım..Bu böyle olacak..Tarafımca bir çok kez denenmiştir..Sorun çıkmaz...

Sami Samioğlu

• Yok Doğru Anlamadın....

Railworks 3 ' ün " CONTENT " Oyun Dosyasıdır..Bunu RAİLWORKS 2 ' ye almak çözüm değildir...Benim tarif ettiğim gibi yapınız...Bunu ben size inceledikten sonra " RAİLWORKS 3 'ün CONTENT oyun dosyasını alın veya almayın diyeceğim..Zira Content içindeki TRENLER ' i çalıştıracak olan ASSETS Dosyasıdır..Railworks 2 içinde ham hali ile RAİLWORKS 3 ' ün lokomotif ve Vaogon dosyaları olmadığı için " Content " i almanız hiç birşey ifade etmez. hatta yeni Tren eklentisi oyunlar açılamaz...Şimdilik sizler Verdiğim LİNKİ İNDİRİ AÇIN..dediğim gibi Railworks 2 'nin " Assets ve Content ' ini buraya kopyalayın...Ha..!! ..biz bu oyunları oynadık diyorsanız " ALBULA v.1 " Rotasını önceden vermiştim..Birkaç Yeni ROTA DAHA var onları kurup ( Yeni RAİLWORKS 2-3 Düzenlemesine kurunuz) ve oynayınız...RAİLWORKS 3 ' e ait diğer dosyaları verdiğimde ( Assets Düzenlemesi ) Railworks 3 ' ün diğer oyunları performansını inceledikten Railworks 2 de nasıl çalışıyor diye baktıktan sonra açıklarım...

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 18 Ekim 2011; 16:22:42 >

• Arkadaşlar , tarif ettiğim uygulamayı yapmaktan korkmayınız hiç bir şey olmaz..Elinizi korkak alıştırmayın..RAİLWORKS Dosyaları tabirim için kusura bakmayın , kedinin fare ile oynadığı gibi oynarım...Bunun için sisteme gelecek bir zarar yoktur...Neticede ne olur...Olmuyorsa sizlere yaptırmış olduğum işlemi Dosyası ile birlikte olduğu gibi silersiniz...Program ekle kaldıra gerek olmadan PC 'nizden kaldırırsınız olur biter....

Sami Samioğlu
  • Tarif ettiğim uygulamaları yapmak isterken, teredütlü bir yaklaşım içinde olabilirsiniz..Bunu anlayışla karşılıyorum..Yok efendim sisteme zarar gelir mi , bir şey olur mu gibisinden...Olsaydı benim PC ' ye olurdu sizden daha fazlasını yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim..Niye böyle... yapmaz isem nasıl anlayacağım...Üç RAİLWORS ' u yükledim PC ' ye.... başladım araştırmaya..Birinin Dosyalarını öbürüne, diğerinin dosyalarını ötekine, olmadı yeniden başka bir dosyayı al, şuraya kopyala,olmadı bir daha, birdaha derken en uygun olanı yapana dek uğraşırım..Bu işlemlem ve uygulamalar sanıldığı gibi kolay bulunmuyor, ve ayrıcada hiç bir kimseye danışmadan...Sisteme zarar gelecek diye düşünüyorsanız , asıl zararın oyunlardan gelen donmalardan olduğunu tahmin ediyorum....Bilgilinize..

Sami Samioğlu
  • Arkadaşlar....

Ne yaptınız....Bu anlattıklarımdan sonra , burada hiç bir cevap mesajı yazmadınz ve bana bilgi vermediniz...Yorumlarınızı bekliyordum...!!!

Oyunlardan veya modlarından oluşan donmalar olabileceğini iddia etmiştim..Sizlere bu konuda bir örnek daha vererek bilglendirmek isterim...Bundan bir kaç yıl önce " 18 Wheels HAUİLİN " Tır oynunu oynuyordum..Orjinal hali ile , bie arkadaşımızın dediği gibi yağ gibi kayıyordu...Hiç bir problem yoktu...Bu oyun için yapılan bir yama yada mod ile geliştirmeye karar verdim..Bu Türkiye yamasını kurdum..Her şeyi ile yabancı " Haulin " Türkiye haritalı ve bir çok yeni Tır ve Dorsleri ile birlikte oyuna dahil oldu...Her şey iyi güzel de oyunun donma - kasma gibi probleri aniden ortaya çıktı...Dosyaların nereye yamalı olduğunu bildiğim için tümü ile yama dosyalarını masa üstünde bir klasör içine taşıyıp , tekrardan yamasaız olarak oyunu açtığımda yine eski haline dönüyor ve yağ gibi kayıyordu...Şimdi bu durumda kasma işinin yamadan geldiği kesinleşmiş oluyor...Bu durumu Railworks ile ilişkilendirecek olursak, ortaya şöyle bir manzara çıkıyor....:

Railworks 3 ' de olan ve yeni ilave edilen uygulamaların nerede oldğunu yani hangi dosyalar olduğunu çoğunlukla bilmekteyim..Nerede dersiniz " Assets - Content - Dev- Package Maneger " içinde kurulu olduğu muhakkaktır..Bunlarıda bir yama olarak kabul edelim , işte büyük bir ihtimalle kasmalar ve donmalar bu yamadan olduğunu tahmin etmekteyim..Uyum sağlayamamıştır...Bu kesinlikle böyle...bir de daha çoözemediğiğm başka dosya ve dosya uzantılarından olan sebetlerden de olabilir ki hepsi bir araya gelince kasma ve donmaslar had safhaya çıkar...Ben böyle olduğunu tahmin ediyorum..

Railworks 3 de ne var....En önemli olan Süper Treni....ve birkaç dizel ilavesi...Diyorumki bırakın Railworks 3 Trenlerini , Railworks 2 ' için başka bir süper tren modunu sizlere vereyim ve daha başka dizeller..." ICE Süper Tren "....Bu vereceğim süper Trenle şindilik idare edin kesinlikle problem çıkarmaz işte size altta Resmini vereceğim....

Sami Samioğlu

• Ben tamamiyle bıraktım zaten Railwork 3 ü ,dvd si bende lazım olursa tekrar kurarım,oyunun arayüzü anlaşılır ve Grafikler güzel diye oynuyodukda bir yere kadar;Ne öyle 3-5 tanee elektrikli tren modeli koymuş gelmiş bizi yiyor,zaten nerdeyse hepsi aynı renklleri farklı, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz,o kadar dizel yapucağına elektrkli model yapsaydınya,koysana hitachileri,süper expressleri.Hitachi sadece test sürüşü vermiş ,
    iyki Sami abi link verdide serbest sürüş yaptıkHitachi de verme bir sürü elektrkli lokomotif ver onları ver..Buharlıları anldık nostaljidir,Dizellerdede baba ttrenler Amerikan modelleri EMG VE GE,ne hikmetse bunlarda oynarken donar,dandik ingliz dizellerinde donma olmaz,niye fazla çeşit tren ve rota koysunki zaten başka bi sitede tren ve rotaları parayla satıyor adam,yaşasın ticaaret!Railwrok 2 yi kurdum bir iki sefer yaptım donma yok bi yandanda TRAİnZi kurucam ona bakıcam......Sadec bi oyuna bu kadar şans vermek hata olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomba70 -- 19 Ekim 2011; 11:48:59 >

•  Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]
  • bomba70....

Mesajınından dolayı üzüldüm...Seni bu son sürüm Railworks 'un soğutmuş olması inanın üzücü...Ne varki ,ben elimden geleni yapmaya gayret ettim...Tabiki bu çabamın yeterli gelmeyeceğini tahmin ediyordum..Yinede Railwork 3 için araştırmalara devam ederim..Fakat çok fazla umut veremem...bomba Arkadaşım Trainz 'i oynamak istemene elbette kimse bir şey diyemez..İsteyen istediğini tercih etme özgürlüğüne sahiptir..Hatta başka Tren oyunlarınıda tercih edersiniz...Bu durumdan anlaşılıyor ki Railworks 3 ü düzeltmelerini beklemekten başka çare yoktur...Ne olursa olsun ben, Railworks 2 ' yi oynayanlara bilgi ve Çeşitli Projeler yapmaya çalışacağım..Bu arada tabiki Railworks 3 ' ün varsa iyileştirmelerine bakacağım...Railworks 2 için yeni çıkan lokomotif ve rotaları vermeye gayret edeceğim..Tabiki Railworks 3 için de olsa yeni yapılan Lokomotifler Railworks 2 de de çalışırlar...Bunlardab biride " Acela Expres Hızlı Tren "...Şimdilik para ile satılıyor , fakat ücretsiz bir indirme yeri bulursam paylaşıma sunarım....bomba arkadaşım sana tümü ile hak veriyorum , elimden daha fazlası şu an için gelmiyor....

Yıkarıda verdiğim resimde RAİLWORKS 2 de Rahat çalışan iki hızlı elekterikli Tren var....Bununla ilgili Linki veririm...Dileyen kurup bakar...!!!!

Sami Samioğlu

• Sami abi tabiki sen bize burda yardımcı oluyosun tabiki bütün oyunu düzelt demek abest kaçar ve bunu kimsenin istemeye hakkı yok,sen iyilik içn yapıyosun;Railwork 3ün dvd si var gerekeirse tekrar kuraraım,ama Rail wrok 2 den seni takip etmeye devam
  • Railworks ekibiyle iletişime geçtim. Oyunun yapımcıları ilerleyen zamanlarda düşük sistemler için "OPTİMİZASYON" yapacaklarmış. Yani düşük sistemli bilgisayarı olan kişiler oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabileceklermiş. Bu arada Railworks ekibi steam'de güncellemeleri dağıtıyorlar. Bu güncellemelerle birkaç hatalar giderilmiştir. Başta gölge olmak üzere lokomotif ve vagon hataları da giderilmiştir.

Bilgilerinize...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.