Şimdi Ara

Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.841
Cevap
9
Favori
160.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sorularınızın cevabını ne kadar doğru verebilirim, bilmiyorum...Kastettiğiniz Tren Simulatör oyunlarında demiryolu ağı döşeyerek kendi firmanızı kurabileceğimiz bir veya iki tren simulasyon oyunları olacak sanrım..Fakat ismini hatırlayamadım..Bir zamanlar kurup denemiştim...Malesef umduğum gibi değildi...Bana grafik açısından yeterli gelmedi...Tır Simulasyon oyunlarında bahsettiğiniz var..Örneğin Haulin tır oyunu bir hayli oynamıştım..Uygulama ve yapılan işlerini iyi bilir ve iyi de oynarım..Özellikle tır ile yük alabiliyor oyunda para kazandıkça kendi şirketinizi kuruyorsunuz..Fakat bendeki Tren sevgisi daha üstün geldiği için RAİLWORKS Tren Simulator oyununu seçtim..Bu oyunda Kömür taşıma , kontenyr, kereste vaya odun taşıma ve birde Tabiki yolcu taşıma var...Bu anlattıklarımı yapmak o kadar kolay değil..Oyun içinde verilen görevler var..Bu görevlerden başarı ile çıkıldığında Puan veriyor..( Bu puan alma işini bazı arkadaşlarımız daha iyi bilirler, cevap vermek isterlerse verirler..Bu görevli oyunlar konusunda uzman olan arkadaşlarımız var ) ben oyunun En önemli işi olan Editör uygulama ve projelendirme, oyun hakında diğer bilgileri veririm..Ben daha çok serbest seçimini severim..Bu oyunda kendi şirketinizi kuramazsınız..Ancak Editörde yeni demiryolu Rotası düzenleyerek, şehirler istasyonlar v.s...Tabiki bu iş de sanıldığı gibi kolay değildir..Evet Tren rayların üzerinde gidiyor, fakat bunun bir Makinisti olması lazım..Bir de Makasçısı..Gerektiği yerde makinist gereken yerde trenden inip makasçı olursunuz..Makaslarda takılıp kaldığınızda makası açmayı bilmiyorsanız zorlanırsınız..Gerektiği yerde bir çok iş ve işverenliği kendiniz üslenebilirsiniz..Tabiki amaç burada Treni çok iyi kullanmak gerekir..Aynı zamanda makinist dairesi ( kokpit ) den sürüş gerçek tren sürme hissini verir..Grafikler oldukça iyidir..Treni sürmenin ne gibi eğlencesi olur..Ne gibisi olduğunu bilemem fakat eğlencesi mükemmel olur..Fakat biraz da tren sevgisi olması gerekiyor sanırım..O zaman daha eğlenceli olur..

Sami Samioğlu

• quote:

Orijinalden alıntı: Railworks 2 Yorum

Grozny....Merhaba...!!!

Sorularınızın cevabını ne kadar doğru verebilirim, bilmiyorum...Kastettiğiniz Tren Simulatör oyunlarında demiryolu ağı döşeyerek kendi firmanızı kurabileceğimiz bir veya iki tren simulasyon oyunları olacak sanrım..Fakat ismini hatırlayamadım..Bir zamanlar kurup denemiştim...Malesef umduğum gibi değildi...Bana grafik açısından yeterli gelmedi...Tır Simulasyon oyunlarında bahsettiğiniz var..Örneğin Haulin tır oyunu bir hayli oynamıştım..Uygulama ve yapılan işlerini iyi bilir ve iyi de oynarım..Özellikle tır ile yük alabiliyor oyunda para kazandıkça kendi şirketinizi kuruyorsunuz..Fakat bendeki Tren sevgisi daha üstün geldiği için RAİLWORKS Tren Simulator oyununu seçtim..Bu oyunda Kömür taşıma , kontenyr, kereste vaya odun taşıma ve birde Tabiki yolcu taşıma var...Bu anlattıklarımı yapmak o kadar kolay değil..Oyun içinde verilen görevler var..Bu görevlerden başarı ile çıkıldığında Puan veriyor..( Bu puan alma işini bazı arkadaşlarımız daha iyi bilirler, cevap vermek isterlerse verirler..Bu görevli oyunlar konusunda uzman olan arkadaşlarımız var ) ben oyunun En önemli işi olan Editör uygulama ve projelendirme, oyun hakında diğer bilgileri veririm..Ben daha çok serbest seçimini severim..Bu oyunda kendi şirketinizi kuramazsınız..Ancak Editörde yeni demiryolu Rotası düzenleyerek, şehirler istasyonlar v.s...Tabiki bu iş de sanıldığı gibi kolay değildir..Evet Tren rayların üzerinde gidiyor, fakat bunun bir Makinisti olması lazım..Bir de Makasçısı..Gerektiği yerde makinist gereken yerde trenden inip makasçı olursunuz..Makaslarda takılıp kaldığınızda makası açmayı bilmiyorsanız zorlanırsınız..Gerektiği yerde bir çok iş ve işverenliği kendiniz üslenebilirsiniz..Tabiki amaç burada Treni çok iyi kullanmak gerekir..Aynı zamanda makinist dairesi ( kokpit ) den sürüş gerçek tren sürme hissini verir..Grafikler oldukça iyidir..Treni sürmenin ne gibi eğlencesi olur..Ne gibisi olduğunu bilemem fakat eğlencesi mükemmel olur..Fakat biraz da tren sevgisi olması gerekiyor sanırım..O zaman daha eğlenceli olur..

Sami Samioğlu

erinmeden çok güzelce cevapladığınız için teşekkür ederim, deneyeceğim sanırım

•  Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]

Bu Buharlı lokomotif Resmini Yabancı bir Siteden aldım..Bu lokomotifi Railworks Eklentisi olarak daha önce Link olarak vermiştim..Benim Buharlı lokomotiflere özel bir hayranlığım vardır..Tabiki bu çocukluktan gelen bir şey..Benim Çocukluğumda Hep Buharlılar vardı...Dizeller yoktu..Yılını hatırlamıyorum fakat, Ankara 'da Raylı Şehir içi ulaşımında bile Buharlı Banliyo Trenleri çalışırdı...Bu lokomotifleri sevmek gerekir..Bunlar şimdiki trenlerin atasıdır...Onların sayesinde bugünlere gelindi...Görüldüğü üzere Railworks için Italyan Model yapımcıları bunu ürettiler..İtalyan Railworks 'u sayesinde bir çok lokomotif indirdim..Bu da onlardan biri...İsteyen vermiş olduğum linkten indirip kurabilir...

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 14 Ekim 2011; 2:04:38 >

• Arkadaşlar...Malum kişinin terbiyesizliğinden sonra , İnternette aradım ve buldum...Eğer istenirse " Trainz Simulatör 'ün Lokomotif ve Vagon Eklentilerini " linkini " ve bu konuda blgileri elimden geldiğince veririm..Yada Trainz uygulamaları konusun yardıcı olamaya çalışırım..Tabiki ilk amaç bilgi vererek yardımcı olmaktır..Ben Traiz oynayanlarada saygı duyarım...Yaptığım araştırmalarda Trainz ile Railworks Dosyaları arasındaki benzerlik vardır..Bunu daha önceden MERTCAN DOĞAN arkadaşım söylemişti..Şimdi bu benzerliği ispat edecek , Trainz ve Railworks Lokomotif eklentisı için kurulum Dosyalarının Resmini vereceğim..

Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]

• Bythlike15 ....

Arkadaşımız bir soru sormuş..belki bir cevap veren çıkar diye bekliyordum..Gerekli olan bilgiyi vermeye gayret edeyim..

Arkadaşım..Railworks 3 hastasıyım diyorsunuz..Bu hastalık iyi bir hastalık..Fakat yaşadığınız oyun sıkıntıları PC ' den değil, oyundan gelen Grafik yavaşlaması veya ekran donması gibi sıkıntıları var..bu konuda bu sayfayı dikkatli okursanız daha iyi bir bilgi alırsınız..Ne yazık ki Railworks 3' de sorunlar yaşayanların tek yapacağı şey Railworks 2 ' yi kurmakla bertaraf edilir..şimdilik tabiki...Fakat ben diyorum ki , Railworks 3 'ün önemli dosyalarını Railwork 2 ' ye taşıyarak Railworks 2 ' yi Railworks 3 gibi yapma imkanı da var..Railworks 3 ' ün Railworks 2' den olan farkları , yeni ilave edilen bir kaç şeyden ibaret..diğer tarafları aynı..En önemli ilave "HITACHI TRENİ " dir..Bu Treni de Railworks 2 ' de sürme imkanı vardır...Bununla ilgili dosyaları hazırlayıp paylaşıma sunarım ve sizde nederece iyi veya kötü olduğuna bakarsınız..Ben yaptım hiç bir problem çıkmadı...Ve iyide oldu...

Burada ilave etmek istediğim bir şey var..RAİLWORKS 2 'yi kuracak olan arkadaşlara önemli bir bilgi...RAİLWORKS 3 'ü Bilgsayarınızdan kaldırmadan , RAİLWORKS 2 ' yi Kursunlar... Bu iki oyun birbirinden bağımsız çalışırlar..Birbiriyiyle çakışma gibi bir problemi kesinlikle yoktur...Bende üç ayrı Railworks kurulu...
    RAİLWRKS 2009 , RAİLWORKS 2 , RAİLWORKS 3....Hepsi de " D " Kuruludur ve bağımsız çalışırlar...Ben inceleme ve araştırma yaptığım için , birbirileri arasında dosya alışverişi yaparım..birinin dosyasını diğerine, aktarma işlemi böyle çabuk olduğu için tercih ettim..Birisi " C " de olsaydı dosya taşıma işlemi geç olacaktı.. Fakat sizler , RAİLWORKS 3 " C " de kurulu ise diğerini " D " ye kurun ki sağlam iş olsun..Bana bakmayın benim problemim çıkmaz da çıkarsa , çözümünü bulurum..Siz işi garantiye almak için , " birini C 'ye diğerini de "D " ye kurun..ve böylelikle iki oyun arasındaki farkı da daha iyi tesbit edersiniz..Korkmayın ve elinizi korkak alıştırmayın sisteminize bir zarar gelmez..Yinede bir problem mi çıktı , birini kaldırırsınız program ekle kaldırdan , sorun bitmiş olur..Yinede hiç bir sorun olmayacağını belirtmek isterim..

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 14 Ekim 2011; 13:19:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bytehlike15

Selam Arkadaşlar Benim Sistem Özelliklerim gtx 470amp + İntel Q9650 ve 4 gb ram var, Bende Railworks 3 hastasıyım oyunda fps 15 ile 25 arası dolanıyor Oyun akıcı gelmiyor Sizin sistemlerde Durum nedir Yoksa Tek Bendemi Öyle Ayarlar Full de Hepsi

Trenin ilk kalkışında donma olabilir yani yavaş giderken bu normal bişey(trenin kokpitinden bakarken hiç bir donma yok ama sağ pencere-sol pencere helikopter kamerasıyla baktığım zaman biraz donma olabiliyor) sonra tren hızlanınca 60/70 km yi geçince hiç bi şekilde donma yok:Önce mediumla oynamayı dene,önemli olan antialiasing;ne kadar çok kısarsan o kadar performans artar
  • bomba70 ve İdealist_60 Arkadaşım...

Neler oluyor bu sayfada bazı mesajlar görünmüyor....Cevap verebilirmisiniz...

Sami Samioğlu
  • quote:

bomba70 ve İdealist_60 Arkadaşım...

Sami Samioğlu

Evet ya Sami abi çoğumuzun mesajını silmişler galiba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomba70 -- 15 Ekim 2011; 22:23:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bomba70

quote:

bomba70 ve İdealist_60 Arkadaşım...

Sami Samioğlu

Evet ya Sami abi çoğumuzun mesajını silmişler galiba??

Meymür ü şikayet ettim sizinkilerde gitmiş herhalde arada. Kusu ra bakmayın.
  • ismky....

Kusura bakılacak hiç bir durum yok ...gayet normal...Silinirse silinsin , bu türde mesajların hepsini silsinler..Hatta 2. sayfada varsa diğer sayfalardan da silinsin...Bu gibi uygunsuz mesajlar burada bulundurulması doğru değildi..Şikayet etmekle, çok iyi bir iş yapmışsın arkadaş...Kusuruna bakılacak herhangi bir durum yoktur...

bomba70...idealist_60 vede ismky...arkadaşlar...Bana destek verdiğiniz için teşekkür ederim...Sağolun...

Aslımda uygunsuz suçlama ve beyanlarda bulunanların mesajlarını anında silmeleri gerekirdi...İllaki birilerinin şikayet etmesi mi gerekiyordu...Umarım böyle bir şey bir daha olmaz..Şimdilik bu kadar, gereken mesajlarımı daha sonra veririm...Selamlarımla...

Sami Samioğlu
  • quote:

ismky....

Kusura bakılacak hiç bir durum yok ...gayet normal...Silinirse silinsin , bu türde mesajların hepsini silsinler..Hatta 2. sayfada varsa diğer sayfalardan da silinsin...Bu gibi uygunsuz mesajlar burada bulundurulması doğru değildi..Şikayet etmekle, çok iyi bir iş yapmışsın arkadaş...Kusuruna bakılacak herhangi bir durum yoktur...

bomba70...idealist_60 vede ismky...arkadaşlar...Bana destek verdiğiniz için teşekkür ederim...Sağolun...

Aslımda uygunsuz suçlama ve beyanlarda bulunanların mesajlarını anında silmeleri gerekirdi...İllaki birilerinin şikayet etmesi mi gerekiyordu...Umarım böyle bir şey bir daha olmaz..Şimdilik bu kadar, gereken mesajlarımı daha sonra veririm...Selamlarımla...

Sami Samioğlu

Haklısınız aslında hemen silinmeli ama bin tane konu var forumda yardımcı olmak lazım hepsine yetişemeyebilirler. Ben teşekkür ederim hocam faydam dokunduysa ne mutlu bana.

• Derslerden dolayı konuda pek aktif olamıyorum. "Meymür" adlı üyenin ekibimizle ve web sitemizle hiçbir alakası yoktur! Bu tür kişiler bizim başımızın belası oluyor maalesef... Bizim ekibimizi ve sitemizi göstererek bir nevi bize çamur atmaya çalışıyorlar... Biz ekipçe her ne kadar Trainz ile uğraşsakta hiçbir zaman Railworks vb. oyunları oynayan kişileri ve emeklerini kötülemedik. Bizim çalışmalarımızı kötüleyenler çok oldu. Biz bunlara rağmen hiçbir zaman çalışmalarda ve TCDD Modellemeleri'nde geri adım atmadık! "Çamur atıp izi kalsın" diyen kişiler de her zaman kendilerine zarar verdiler...

Her oyunun kendine göre güzel bir yanı vardır. Railworks'te grafik güzel olur; oynanış şekli kötü olur. Trainz'de oynanış şekli güzel olur; grafik kötü olur... Bunlar kişiden kişiye göre değişir. Dolayısıyla biz ekipçe hazırlamış olduğumuz çalışmaları önce kendimiz için yapıyoruz. Bizimle aynı zevkte ve fikirde olan kişilerle çalışmalarımızı paylaşıyoruz. Yani bu oyun işi bir nevi zevk işidir. İsteyen oynar! İstemeyen oynamaz! Bir oyunu övecem diye diğerine çamur atacağım diyenlerin terbiyesinde bir kusur olduğunu varsaydığımdan onları kaale bile almıyorum.

Saygılarımla

• Arkadaşlar...!!!

Toplumumuzda , kişisel hırsları uğruna, karalama ve yıpratma amacını güden bazı kişler her zaman olmuştur..Bu kişilerin zararı maddi olabildiği gibi, manevide olabiliyor...Her ikisini de kabul edemeyiz ve etmememeliyiz.. Aslında , donimhaber.com'u da fazlasıyla ilgilendiren bir durum olmuştur...Bu konu da dönanimhaber.com gerekiyorsa yanlış ve uygunssuz beyanlarda bulunan bu şahasa daha fazlasını da yapabilir sanırım..Netice de bu forma da zarar verecek bir davranış..Daha fazla detayına inmeden konuya burada nokta vurmamız gerekir...

Şimdi gelelim diğer bir konuya..Son zamanlarda e-mail adresime gelen mesajlar, Railworks 3 yeni başlayıp bu konuda bilgi vermemi istiyorlar..Tabiki bunların her birine ayrı, ayrı Railworks 'u baştan anlatmak çok zor..Tabiki bu durumda zorlanıyorum..Mesajlarında , Railworks uygulamaları anlatımı ile ilgili başka bir site bulamadılarını ifade ediyorlar ve benden özel mesaj yolu ile bilgi vermemi istiyorlar..Bu vesile ile buradan duyuruyorum, gelsinler bu siteden ve adresi verdiğim kendi sitemden takip etsinler..Zaten bu iki siteden başka bu bilgileri veren site yok...Şunu da açıkça ifade edeyim, " Railworks Yorumlar " başlığı ile google 'ye girildiğinde " sami-ralworksyorumlar.blogspot.com " her zaman birinci sayfa ilk üç sırası ile karşınıza çıkar..Çünkü yok böyle bilgi veren başka siteler...Bloklarım da daha Railworks 3 konusunu işlemedim..İşlemeye başladığımda da ilk sayfada olacaktır..Yani ulaşılması kolaydır..donanimhaber.com da öyle...Bunun içinde, sitemde " forum.donanimhaber.com " dan Railworks hususunda bilgi almaları için ayrıca yönlendirme yapacağım...

Bu diyeceğim , diğer arkadaşlar için de geçerlidir..ve bomba70 ile idalist_60 arkadaşlar...Sizlere bir önerim var...Railworks'u oynayın buna birşey diyemem..Railworks biiginizi daha ileriye götürmak ve benim yaptığım gibi bilgi verecek duruma gelmek istermisiniz...Önce cevap verin , daha sonra anlatırım..

Sami Samioğlu

• Railworks'e Hat Yapma:

Part1:

Part2:

Railworks için hat yapmak isteyenlere duyrulur!

• Mertcan Doğan....

Arkadaşım..Elbette bu açıklamayı yapma gereği duydun..Müsterih ol , diğer arkadaşlar da benimle aynı fikirdelerdir belki, böyle bir kişiyi aranıza almadığınıza ve almayacağınızdan eminim...Bizler işimize bakmalıyız...Belki gözünde kaçmış olabilir, bunu özellikle incelemen için, yukarılarda sanırım 204 'üncü mesajlarımda, Traiz ile Railworks Lokomotif dosyaları arasında olan benzerliğin resmini verdim..Traiz ile ilgili iki lokomotif eklentisi indirdim...Dosyalar Railworks gibi açılamayan dosyalar..Bu dosyalar aynen Railworks 'da olduğu gibi " Package Maneger " listesine sürekle birak yöntemi ile kurulumu yapılıyor gibi geldi bana..Traiz'de de böyle bir " Package Maneger " pencere listesi varmı, yok mu belki bilirsiniz..Eğer isterseniz Trainz lokomotif eklenti dosyalarını buradan bir link ile verebilirim ..İncelersiniz..Bu indirdiğim yerde Traiz ile ilgili bir çok başka veriler var...Bilgilerinize...

Sami Samioğlu

• Sami Bey

Trainz'e model eklemek çok basit bir iştir. İndirmiş olduğunuz dosya ".cdp" uzantılı "Content Management" dosyasıdır. Bunun için Trainzi kısayoldan açıp karşımıza çıkan ilk pencerede "Content Manager" yazısını tıklayarak content sayfamızı açıyoruz. Daha sonra indirmiş olduğumuz CDP uzantılı dosyayı bu pencereye sürüklüyoruz ve model ekleme işlemimiz tamamlanmış oluyor. Aslında Trainz'de hat yapmak çok basit iş ama mantığını bilmek gerek
  • RAİLWORK 2 VEYA 3 FARKETMAZ..İŞTE SİZE ROTA ( HAT ) HAZIRLAMA İLE İLGİLİ VİDEO...

Mertcan Doğan..Eline Sağlik...

Aylardan beri ben bunu anlatmaya çalışıyorum...Youte ' de Railworks uygulamaları videolarından çok var..İzleyin..izleyin dedim hep..İşte bu..Railworks sadece oyun oynamak değil...Kendi zevk ve isteğinize göre buna bakarak çok farklı rotalar yapabilirsiniz...Bunu yaparkende Railworks 'u daha iyi anlar ve öğrenebilirsiniz..Ben çok uzun bir zamandır kendi rotalarımı yaparak çeşitlilik katıyorum...Bu video da gösterilen en basit rota...Bunun daha da iyilerini yapmak mümkün..Tabiki bu okadar kolay değil..Burada yapılan Rota tahminen 1km lik bir alan...Bunun daha uzun ve zor olanları yapmak elbetteki tek kişi kısa zamanda bitiremez..Dediğim gibi rayları döşemek kolay...Zor olan tarafı çevre düzenlemesidir...Fakat ne olursa olsun bir yerden başlamalısınız.. Bu RailworKs Editörü...Daha burda öğrenilecek çok şey var...Bende arkadaşlara Editörü öğrenerek Railworks ile ilgili benim gibi bilgiler verebilirsiniz önerisini yapmıştım ki, bu videoyu sağolsun Mertcan arkadaşım verdi...

Sami Samioğlu

• Mertcan...

Sorduğum konuyu tam tahmin ettiğim gibi açıkladınız..Lokomotif ve diğer eklentler ile Railworks kurulumu ile Trainz aynı...Bu bilgiyi öğrenmemdeki amaç , Trainz oynayanlara da buradan Ek paket ( mod ) verebilirim..Yada sizlere veririm , siz onlara verirsiniz...Şu an elimde iki hazır ek paket var...Benim tercihim biliyorsunuz ki Railworks..Amacım Trainz severlerede bu modlar ile bir katkıda bulunabilirmiyim , onun için..Teklif benden, kabul edip etmeme sizden...Çünki bir çok kişi sizin ve benim gibi bulamayabilir..Hatta bana özel mesajla soruyorlar , Railworks için başka lokomotif modu veren steler biliyormusunuz diye soruyorlar..Ben veriyorum , fakat yabancı site olduğu için indirme işlemleri çok karışık...

Sami Samioğlu
  • quote:

Arkadaşlar...!!!

Toplumumuzda , kişisel hırsları uğruna, karalama ve yıpratma amacını güden bazı kişler her zaman olmuştur..Bu kişilerin zararı maddi olabildiği gibi, manevide olabiliyor...Her ikisini de kabul edemeyiz ve etmememeliyiz.. Aslında , donimhaber.com'u da fazlasıyla ilgilendiren bir durum olmuştur...Bu konu da dönanimhaber.com gerekiyorsa yanlış ve uygunssuz beyanlarda bulunan bu şahasa daha fazlasını da yapabilir sanırım..Netice de bu forma da zarar verecek bir davranış..Daha fazla detayına inmeden konuya burada nokta vurmamız gerekir...

Şimdi gelelim diğer bir konuya..Son zamanlarda e-mail adresime gelen mesajlar, Railworks 3 yeni başlayıp bu konuda bilgi vermemi istiyorlar..Tabiki bunların her birine ayrı, ayrı Railworks 'u baştan anlatmak çok zor..Tabiki bu durumda zorlanıyorum..Mesajlarında , Railworks uygulamaları anlatımı ile ilgili başka bir site bulamadılarını ifade ediyorlar ve benden özel mesaj yolu ile bilgi vermemi istiyorlar..Bu vesile ile buradan duyuruyorum, gelsinler bu siteden ve adresi verdiğim kendi sitemden takip etsinler..Zaten bu iki siteden başka bu bilgileri veren site yok...Şunu da açıkça ifade edeyim, " Railworks Yorumlar " başlığı ile google 'ye girildiğinde " sami-ralworksyorumlar.blogspot.com " her zaman birinci sayfa ilk üç sırası ile karşınıza çıkar..Çünkü yok böyle bilgi veren başka siteler...Bloklarım da daha Railworks 3 konusunu işlemedim..İşlemeye başladığımda da ilk sayfada olacaktır..Yani ulaşılması kolaydır..donanimhaber.com da öyle...Bunun içinde, sitemde " forum.donanimhaber.com " dan Railworks hususunda bilgi almaları için ayrıca yönlendirme yapacağım...

Bu diyeceğim , diğer arkadaşlar için de geçerlidir..ve bomba70 ile idalist_60 arkadaşlar...Sizlere bir önerim var...Railworks'u oynayın buna birşey diyemem..Railworks biiginizi daha ileriye götürmak ve benim yaptığım gibi bilgi verecek duruma gelmek istermisiniz...Önce cevap verin , daha sonra anlatırım..

Sami Samioğlu

Evet Sami abi sadece tren sürmek değil;editörü de kullanarak kendi hatlarımı oluşturmak istiyorum;insanın kendi yaptığı yemekten yemek kadar başka ne zevkli olabilirki....Ayrıca Mert arkadaşım yardımlarından dolayı teşşekür edrim.

Arkdaslar dün bir site gördüm;burdaki tren ve hatlar zaten Railwork 3 oyunun içnde değil mi?neden böyle teker teker parayla satıyorlar?
    Buyrun;

http://store.steampowered.com/dlc/24010/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomba70 -- 16 Ekim 2011; 2:04:57 >

• Sami Bey

Trainz dosyalarını istediğiniz gibi paylaşabilirsiniz. Oyun konusunda sizlere yardımcı olabilirim.
    Trainz için consist(Tren dizisi) oluşturmak isteyenler için bir ara hazırlamış olduğum videoyu paylaşıyorum.

Trainz'e kaplama yapmak isteyenler için hazırlamış olduğum video:

isterseniz web sitelerimizden Railworks ile ilgili bilgiler verebilirsiniz. Web sitelerimizde de Railworks oynayan arkadaşlarımız vardır

www.trenlerindunyasi.com
    www.demiryoluportali.com

"bomba70"

Rail Simulator Doc. Ekibi oyundan alamadığı fazla paraya karşılık bu tür modeller yaparak belli bir ücret karşılığında modelleri satma gereğinde bulunmuşlar. Sonuçta adamlar ekmek parası kazanıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.