Şimdi Ara

Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.841
Cevap
9
Favori
160.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meymür....yahu gibi laflar çok yakışısız..Biraz dikkat et hitap biçimine...senin ne yaptığın umrumda bile değil..sen kendi yoluna , bizler kendi yolumuza....Bırak isteyen istediğini seçsin, kimseyi zorlayamazsın..Böyle ifadelerle zoraki Trainz 'i kimseye sevdiremezssin..İsteyen Railworks 'u seçer , isteyen Trainz 'i...Senin yaptığın lokomotifi kurma işini gözüm kapalı beş dakikada yaparım...Rota yapıyormuş....Sen yeni bir rotayı 4-5 satte hazırla sana madalya takarlar belki...Rota hazırlamak bu kadar kolay olsaydı bu işi herkes yapardı..Ha..diyorsan sadece rayları 5-6 saatte kurarım olabilir... O zaman RAİLWORKS ' da yeni bir rotayı yarım saatte sana hazırlar veririm...Fakat rayların işi bittiğinde üzerine köprüleri , ağaçları evleri direk ve sinyal lambalarını,sanayi ve şehir merkezlerini, istasyonları tepeleri dağları 4-5 saatte biteremezsin...Bu dediklerimi bir rota boyunca 4-5 saatte hazırlayacak babayiğit daha anasından doğmadı...Bize masal anlatma..Masal dinleme çağını çoktan geçtik..

Sami Samioğlu

• quote:

Orijinalden alıntı: Railworks 2 Yorum

BOMBA 70 ...Arkadaşım...Öncelikle Tren sevgisini taşıyor olmanızdan dolayı çok memnun oldum..Elbetteki küçük yaşlarda başlayan bu sevgi kolay kolay silinmiyor...isterse o kişi 70 yaşında bile olsa...

Gelelim korkunuza..O numarayı yedeğe aldıktan sonra hiç korkunuz olmasın ve dediğiniz es, lan ,ru dosyalarından korkmayın..silinse ana oyun kurulumuna hiç tesiri yoktur..Asıl orada silinmemesi gereken scenario Properties belgesidir..Diğerlerin hepsi silinse bile o numaraya ait oyuna bile zarar gelmez..Tek sıkıntısı şudur..: kurulu ternlerin hepsi o oyundan silinmiş olur.. Diğer oyunlardaki trenleri zaten bu yöntenle silemezsiniz..Fakat siz yine uğraşmayın , yıkarıda hazırkamış olduğum " HTACHI HAGEN-SİEGEN " Linkinden indirip kurun ve deneyin...Burada bir ilve edeyim scenario Properties belgesi silinse bile ana oyuna zarar gelmez...Siz asıl Assetsi ve Contenti silmeyin..İşte o zaman ortada oyun kalmaz...Sonuçta ne olur yeniden kurarsınız..Be bu araştırmaları yapayım derken çok kez yeniden kurdum..

Sami Samioğlu

Saol dostum değini yaptım linki indirdim koplayaldım (HTACHI HAGEN-SİEGEN)ama yine donma meydana geldi,tamam tren hızlanınca azlıyor ama yavaş giderken donma çok bariz buda çok rahatsız ediyor beni,7 çekirdekli biligsyarım var 6gb ram,3 gb ekran kartı bende bi sorun yok,tabi ben şuna kadar hiç bi dosya silmedim railworks 3olduğu gibi duruyor yoksa yama ondan mı etkilen di bilmiyorum...Yapılabilecek tek yol kalıyor benim railwork2 yi alıp değinizi yapmak sonra sizin vericeğiniz ayıklanmış railworks3 dosyalırını yapıştırmak;ya tren sevgisi var oynamak isityorum onda bile sorun çıkıyor,

• bomba 70 ...Arkadaşım..

Söylemiş olduğun " en iyisi bize silinmiş olarak ver "isteğinize cevap , zaten hazırda var..Hem bir değil , üç adet...2. inci sayfada , 1-HITACHI TRENİ HAGEN- SİEGEN HATTI DOWNLOAD LİNKİ....2-CASTLE ROCK RAİLROAD ROTASINDA KÖMÜR TAŞIMA EDİTÖR PROJESİ LİNKİ...3- SANBERNARDİNO İSTİKAMETİNDE GECE SÜRÜŞÜ DOWNLOAD...Bu üçünün de Scenarios içinde gerkenleri silerek hazırladım..Lütfen bir deyiniz..

Sami Samioğlu
  • "meymür"

Sen kimsin? Bizim ekibe ne ara yeni üye alındı da benim haberim olmadı?
  • kömür taşıma projesi indirdim oynuyorum...bi bakıyım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomba70 -- 12 Ekim 2011; 21:56:38 >
  • Evet gayet net anlaşılmıştır...Bilgisayarınızın performansı çok iyi..Buna rağmen Donma yapması çok şaşırtıcı...

Benim bilgisayar özelliklerini sizlere sunmak isterim..:

AMD SEMPROM LE- 1150 , 2.00 ghz işlemci hızı..2gb ram..Ekran Kartım 512 Mb ATİ REDEON 1550..

Bildiğim kadarıyla, yanılmıyorsam piyasada bulunun en iyi Ekran kartı olduğudur..Sorduğum kişiler ATİ' nin Ekran Kartını 1.inci sırada tavsiye ediyorlar...Bu Ekran Kartının Grafik süzmeleri açısından iyi bir performansı olduğu söyleniyor..Benim PC sizinkinden düşük olmasına rağmen yaptığım Railworks 3 dosya ayarlamaları sonrası donmalar asgariye inmiştir..Fakat yinede Railworks 3 de Grafik ağırlaşması sorunu var sanırım..Bu durumda bu son sürüm üzerinde iyileştirmeleri görebilcekmiyiz bilmiyorum...Dediğim gibi Railworks 2 ' yi kurun , ben sizlere Railworks 3 gibi olması için gereken düzenlemeleri yapmaya gayret ederim...Zaten bende Railwork 2 ' nin 3 çevrilmiş halini oynamakta ve işlemler yapmaktayım..Daha öncede açıklamıştım..Railworks 3 Editöründe bile sıkıntı var..Hiç bir uygulama yaptırmıyor ve Ekran Donuyordu...

Bilgilerinize sunulur..

Sami Samioğlu

• tamam kömür projesinde donmadı ama ilginç bişey söylemek isitioyrum yük trenleri le oynarken hiç donma yapmıyor,1920*1080 ile oynuyorum low da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomba70 -- 12 Ekim 2011; 22:27:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meymür

yahu bir railworksla trainzi nasıl bir tutarsınız ? hiç mi oynanış farkı görmezsiniz tamam grafik olarak railworks iyi kabul ama çeşitlilik ve oynanış bakımından ?? 0 !
    Trainzde istediğiniz gibi ( oldukça kolay şekilde ) rota yapıyorsunuz hava durumunu ayarlıyorsunuz bir sürü lokomotif vagon ekliyorsunuz peki railworksta ? bunları yapabilmek için en az 2-3 saatinizi ayırmanız gerekiyor 3dmax programıyla çeşitli kaplamalar yapıyorum trenlerindunyasi ekibindeyim isim vermek istemiyorum mertcan doğanı da iyi tanırım severim kendisinide

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan Doğan

"meymür"

Sen kimsin? Bizim ekibe ne ara yeni üye alındı da benim haberim olmadı?

Meumür dan şüpheli beyanatlara devam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 12 Ekim 2011; 22:23:44 >

• PELSİNVANYA UNİT DİZELLİ HIZLI ROTA LİNKİ

http://hotfile.com/dl/132154012/6ea3769/Pelsinvanya_Train.rar.html

Arkadaşlar bu rotayı Railworks 3 Editoründe , sadece bir ray döşemesi olarak , yağmurlu hava efetli ve Railworks 3 ' e yeni ilave edilen dizel lokomotif "Unit Pelsinvanya" treni kurdum..Bu rota sade bir rota olduğu için donma sıkıntısı kötrolunu deyebilirsiniz..Sorunun nereden kaynaklandığı açığa çıkar...Ayrıca rotayı uzun kurdum..Hız denemesi ve bunun editörüne girerek düzenlemeler yapabilirsiniz...Neler yaparsınız..Evler istasyon binaları ağaçlar kurarak editör alıştırma çalışmaları yaparsınız..Bu rotayı biraz önce yarım saatte hazırladım...meymür adlı şahıs railworks' dan anlamayacağı için bunun editörüne girmesin eline gözüne bulaştırır yada uygunsuz laflar eder , bundan uzak dursun...Benim de ağzım armut toplamaz, daha sert cevap alır..

KURULUMU : öNCEKİ VERDİĞİM LİNKLERDEKİ GİBİ YAPINIZ..( Tabiki kurmak isteyenler için )

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 12 Ekim 2011; 23:17:53 >

• Ben Railworks 2 oynıcam şimdilik köklü bi çözüm çıkana kadar
  • Sami Bey bide bişey sorucam lambalar neden hep yeşil ışık?oyunu kolaylaştıryor varsa bir ayarı zorlaştırlalım..
  • quote:

Evet gayet net anlaşılmıştır...Bilgisayarınızın performansı çok iyi..Buna rağmen Donma yapması çok şaşırtıcı...

Lütfen dediklerimi "benim bilgisayarım bir numara, süper ötesi, canavar" gibi bir düşünce içinde bunu söylediğimi sanmayınız

Sorunun benim veya arkadaşlarımızın bilgisayarında değil oyunda olduğunu belirtmek istedim.

Umarım olası bir yanlış anlaşılma ortadan kalkmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pzero_nero -- 14 Ekim 2011; 0:42:00 >
  • pzero_nero...Evet, Railworks 3 'ün oyundan kaynaklanan sorunlar olduğunu işin başından beri anlatmaya çalışıyorum..Bu konuda siz de bazı sıkıntıları oyundan geldiğini ifade ettimiz..Hatta Patc çıkartılması gerektinini de belirttiniz..Böylelikle bu konuda aynı fikirde ve karardayız..Tabiki oyun sıkıntılarının tam olarak nereden olduğunu anlayamadığımız gibi kesin çözümü bulmaya çalışmak, boşa gayretten başka işe yaramayacak..Benim yaptığım sıkıntıları en aza indirmakten daha öteye gidemez...Efendim ben bu grafikten olan sıkıntıyı tamamıyla çözdüm denebileceğine ihtimal hiç vermiyorum...Railworks 3 ' ü kurduktan kısa bir süre içinde olan sıkıntıları tesbit ettim..ve açıklamalar da bulundum..Kısacası birkaç şey dışında Railworks 3 'ü mükemmel bulduğumu malesef ifade edemem...

Sizin ve diğer arkadaşların olsun Bilgisayarların bir numara olmasından da memnunluk duyarım..Tüm arkadaşların bilgisayarı bir numara olsun...Onda var bende niye yok, efendim benim PC niye düşük diye karalar bağlamamız gerekir...Asıl sorunun oyundan geldiği kanıtlandığına göre bilgisayar performansını bir kenara bırakıp işimize bakalım..Bir daha ifade ediyorum...Bu son sürümde sıkıntı yaşayanlar Şimdilik Railworks 2 'yi kursunlar....Ve Railworks 'da neler yapabileceklerini görsünler...Bunca zamandır Railworks uygulama ve Editör işlemleri ile ilgili bilgiler verdim...Üzüldüğüm bir taraf var...Biliyorsunuz ki bir arkadaş çıkıyor ( ismini vemek istemiyorum kim olduğunu zaten biliyorsunuz ) Trainz de ben bunu şöyle kolay yapıyorum, efendim yeni rotalar, trenler kuruyorum diyor. fakat Railworks severler arasından, bende şöyle bir Rota yaptım arkadaşlar demesini ve bizlere göstermesini göremediğime üzülüyorüm...Acaba ben yeterince anlatamıyor muyum diye düşünmeye başladım..Bazen de diyorumki ,herhalde o, kişi haklı,gerçekten editör zor olsa gerek ki başka yapan biri yok...Trainz Editörünü bilmesem neredeyse o kişiye hak verecem..Eğer Railworks Editörü zor ise, Trainz Editörü bundan da zordur...O kişinin ortaya çıkıp da alaycı bir tavırla boş verin o oyunu, gelin banim yanıma anlamında beyanda bulunması ne yazık ki üzücü..Kim nederse desin, o kişi 4-5 saat rota kurarım demesinin arsında yarım saatte yeni bir rota ve tren kurup ispatını yaptım..Aslında Railworks Editörünün zor olmadığını rotaların kolay kurulabileceğini her kese , Ayrıca da Masal anlatan o kişiyede göstererek ispatlamış oldum sanırım..Ben Railworks Editöründe de başarılı olmanızdan memnunluk duyarım...

bomba 70...Arkadaşım hiç meraklanma, kömür taşıma oyunu içindeki makasların otamatik açılma proglanmasını iptal ederim, böylelikle kırmızı ışık ve makasları kendiniz açarsınız ve hatta kömürü bile kendiniz doldurursunuz, ayrıca da kömür boşalma ünitesini de hazılarım kendiniz boşaltırsınız..Zorluk mu istiyorsunuz bundan kolayı ne var...derhal yaparım...

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 13 Ekim 2011; 9:53:19 >

• quote:

pzero_nero...Evet, Railworks 3 'ün oyundan kaynaklanan sorunlar olduğunu işin başından beri anlatmaya çalışıyorum..Bu konuda siz de bazı sıkıntıları oyundan geldiğini ifade ettimiz..Hatta Patc çıkartılması gerektinini de belirttiniz..Böylelikle bu konuda aynı fikirde ve karardayız..Tabiki oyun sıkıntılarının tam olarak nereden olduğunu anlayamadığımız gibi kesin çözümü bulmaya çalışmak, boşa gayretten başka işe yaramayacak..Benim yaptığım sıkıntıları en aza indirmakten daha öteye gidemez...Efendim ben bu grafikten olan sıkıntıyı tamamıyla çözdüm denebileceğine ihtimal hiç vermiyorum...Railworks 3 ' ü kurduktan kısa bir süre içinde olan sıkıntıları tesbit ettim..ve açıklamalar da bulundum..Kısacası birkaç şey dışında Railworks 3 'ü mükemmel bulduğumu malesef ifade edemem...

Sizin ve diğer arkadaşların olsun Bilgisayarların bir numara olmasından da memnunluk duyarım..Tüm arkadaşların bilgisayarı bir numara olsun...Onda var bende niye yok, efendim benim PC niye düşük diye karalar bağlamamız gerekir...Asıl sorunun oyundan geldiği kanıtlandığına göre bilgisayar performansını bir kenara bırakıp işimize bakalım..Bir daha ifade ediyorum...Bu son sürümde sıkıntı yaşayanlar Şimdilik Railworks 2 'yi kursunlar....Ve Railworks 'da neler yapabileceklerini görsünler...Bunca zamandır Railworks uygulama ve Editör işlemleri ile ilgili bilgiler verdim...Üzüldüğüm bir taraf var...Biliyorsunuz ki bir arkadaş çıkıyor ( ismini vemek istemiyorum kim olduğunu zaten biliyorsunuz ) Trainz de ben bunu şöyle kolay yapıyorum, efendim yeni rotalar, trenler kuruyorum diyor. fakat Railworks severler arasından, bende şöyle bir Rota yaptım arkadaşlar demesini ve bizlere göstermesini göremediğime üzülüyorüm...Acaba ben yeterince anlatamıyor muyum diye düşünmeye başladım..Bazen de diyorumki ,herhalde o, kişi haklı,gerçekten editör zor olsa gerek ki başka yapan biri yok...Trainz Editörünü bilmesem neredeyse o kişiye hak verecem..Eğer Railworks Editörü zor ise, Trainz Editörü bundan da zordur...O kişinin ortaya çıkıp da alaycı bir tavırla boş verin o oyunu, gelin banim yanıma anlamında beyanda bulunması ne yazık ki üzücü..Kim nederse desin, o kişi 4-5 saat rota kurarım demesinin arsında yarım saatte yeni bir rota ve tren kurup ispatını yaptım..Aslında Railworks Editörünün zor olmadığını rotaların kolay kurulabileceğini her kese , Ayrıca da Masal anlatan o kişiyede göstererek ispatlamış oldum sanırım..Ben Railworks Editöründe de başarılı olmanızdan memnunluk duyarım...

bomba 70...Arkadaşım hiç meraklanma, kömür taşıma oyunu içindeki makasların otamatik açılma proglanmasını iptal ederim, böylelikle kırmızı ışık ve makasları kendiniz açarsınız ve hatta kömürü bile kendiniz doldurursunuz, ayrıca da kömür boşalma ünitesini de hazılarım kendiniz boşaltırsınız..Zorluk mu istiyorsunuz bundan kolayı ne var...derhal yaparım...

Sami Samioğlu

Ülkemizde futbol ve call of duty tarzı oyunlar dışında diğer oyunlar rağbet görmüyor bunun sonucunda bu oyunu oynayan bi avuç insanlarız;böylede olunca oyun problemlerini çzmek işte bi avuç insaa kalıyor yoksa başka oyun olsa bir sürü formda yüzlerce mesajı ve oyun çözümleri,yamaları olurdu.Ybaancı sitelere ve youtube yi bakıyoruz oyunu anlamak için tabi ne kadar anlaybilirsek,oyunu kaldırmayanlar ya railworks 2 yi alsınlar yada oyunun çözürnürlüğünü düşürsünler.Oyunu yeni anlamaya çalışıyorum ve tek yardım alabileceğimizkişi Sami Bey(iyiki varsın)....Şuana kadar öğretici kısmı ve drive by routeden birkaç easy görev oynadım.Drive by routede görevlerin easy olmasını istemiyorum yani yeşil ışık olmasın ve makasları ben değiştireyim.Options da öyle bi özellik bulamadım..yoksa editor kısmında mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomba70 -- 13 Ekim 2011; 11:47:44 >

• CASTLE ROCK KÖMÜR LOADİNG - UNLAOADİNG PROJESİ DOWNLOAD

http://hotfile.com/dl/132200460/7e5aa1d/Castle_Rock_Kmr_Loading_-_unloading_Projesi.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 13 Ekim 2011; 14:46:27 >
  • Arkadaşlar...bomba70 Arkadaşımızın isteği üzerine, Editörde bir proje daha hazırladım...Bununla ilgili açıklamaları yapmadan önce, bomba70 arkadaşımın sorularına cevap vereyim..Dediğiniz gibi Tren Simulatör oyunlarında yeterli bilgi akışına raslayamıyoruz..Tabiki benim dışımda başka Site bilgi veren vasmıdır bilmiyorum..Araştırmasını da yapmadım..Railworks ile ilgili çözümleri elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum..Bu nekadar yeterli bilemem...Dediğiniz gibi çözüm üzerine verilen bilgiler sınırlı..Fakat yamadan kastımız yeni lokomotif ve vagonlar vede yeni hazır Rotalar Railworks indirilebilir içerik adı altında hemde ücretsiz olarak veriliyor..Bu konuda daha önceki mesajlarımda açıklamıştım..Zaman , zaman bu eklentileri yada yamaları link olarak veriyorum vede nasıl kurulum yapılacağını anlatıyorum...Elimde hazır indirilmiş 100 lerce yama var..Sırası geldipğinde vermek isterim fakat, lokomotif ve vagon yamalarının kurulumu Editörde yapıldığı için bu işte ustalaşmış olmak gerekiyor..Çoğu arkadaşımızın Editör uygulama deneyimi yeterli olmadığı için verdiğim yamalar sanırım hava asılı kalıyor..
    " İyi ki varsın " sözünüze teşekkür ederim..Ben olmasaydım belki biri çıkardı...Gelelim yeşil ışık meselesine...Oyuna Drive by Route 'den girildiğinde iki seçenek var..biri " Standart Seçim " diğeri " Free Roam Seçimi "....Free Roam seçeneğinde hiç bir görev verilmemiştir..Bu serbest sürüş isteyenler içindir..Standart seçimde bulunan oyun tercihlerinde ise bazı görevler verilmiştir..Oyuna girdiğiniz de ekranda ingilizce oyun görevi Brifinki veriliyor sanırım..Emin olun benim bu görevli oyunları tümüyle inceleme şansım olmadı vede ben istemedim..Fakat bir kaç görevli oyun oynadım ,yarım bırakıp çıktım..Çünkü beni fazlsıyla ilgimi çeken Editör uygulamaları olduğu için. trecihim bu yönde olmuştur..Serbest olarak ancak sürüş yapar ve incelerim ,araştırırım...Bu nedenle görevli oyunlarda hep yeşil neden yanıyor araştırmasına girmedim..Tabiki bu editörde tasarlanıp hazırlanıyor...Fakat bu konuda bir inceleme yapıp ne olduğunu sanırım bulabilirim..Gereken yerlerde Kırmızı ışık ayarlama programı var..Kolay mı oluyor ,zor mu oluyor anlatırım..Optionsda bildiğim kadarıyla böyle bir ayarlama yok..Bu editörde yapılacak iş...

Gelelim yukarıdaki Link hakkında olan açıklamaya...Dediniz ki kömürü taşıyorum fakat , makasları ben açmalıyım.. Editörde yeni bir tasarım yaptım ...Çeşitli istasyonlarda bir yocu, 4 adet kömür treni hazırda bekliyor..2 tane yolcu treni ise iki ayrı uç istasyondan karşılıklı hareket halinde olacaklar..oyuna girip haritayı açtığınız da ( 9 tuşu ) mausenin okunu harita çizgisi üzerine götürüp yine mause tekerleği ile büyültüp ne oluyor bitiyor ilk başta bakarsınız..Trenlerin adı..SERVİCE 1 -2 - 3- 4- 5- 6 ve 8...herbiri Service ve numarası ile görünür...İlk oyun açıldığında mecburen "Larkspur İstasyonundan başlanacak..Bu istasyon mevkiinde , Service 3 ve Service 4 Kömür trenleri var..Bu yük trenleri Transfer 10 'dan kömürü dolduracak hazır vaziyette bekleyecek..diğeri Service Transfer 9 'dan kömürü dolduracak ve hazır bekleyecek..Şimdi Senaryoyu ilk ben kurayım..service 4 tercih ettim ve treni ele aldım..Hangi yöne gitmem gerekiyor..Tabiki "Monument " İstasyonuna...BU kömürü burayı gidip boşaltınız..Nereye " monument Trasfer 14 'e ( Unloading yani Boşaltınız )...Tabi sürüşte makasların herbirini kendiniz açmalısınız..İş bittimi..Hayır..Bu istasyonda hazırda bekleyen bir yolcu vr Kömür Nakil Treni var..Diyelim ki Kömür Trenini seçtim..Fakat bu trenin vagonları boş..Tren adı Service 8... Larkspur istasyonuna gidin, Transfer 12 'den ( Loading yani doldurun ) ve Castle Rock İstasyonunda Transfer 3 ( Unlaoading yani boşaltın ) ..Peki iş bittimi hayır yine aynı yerde Transfer 2 'de kömürü doldurmuş hazır bekleyen Service 5 var..Onu alın Monument Trasfer 14 'e ( Unloading yani boşaltın...) Eeeee. artık yeter deyin..demezseniz vardığınız yerde yanii Monument İstasyonunda Hazırda bekleyen yolcu Treni var Service 6...onuda nereye götüreceğinizi siz bulun..İşte size oyun Senaryosu...Ve tüm makasları açmak size kalıyor..Işıklar nası olur bilemem..Benden bukadar..

Sami Samioğlu

• quote:

Eline Sağlık Hocam...

• quote:

CASTLE ROCK KÖMÜR LOADİNG - UNLAOADİNG PROJESİ DOWNLOAD

http://hotfile.com/dl/132200460/7e5aa1d/Castle_Rock_Kmr_Loading_-_unloading_Projesi.rar.html

Saol,indiriyorum..
  • merhaba tren similasyonu denemek istiyorum ama merak ettiğim bir kaç nokta var, oyunda sadece tren kontrolümü yapılıyor? eşya taşımak vs.. gibi yoksa raylara vs. müdahale edip kendi şirketimizi kurmak felan mümkünmü biraz açıklarmısınız acaba? eğer sadece yükü alıp gideceğimiz yere gitmekse biraz sıkıcı olmuyormu? yani tır similasyonlarında aracı kontrol bizde ama trende zaten ray var hızı azaltıp yükseltip gitmenin eğlencesi tam olarak nedir acaba?

söylediklerim umarım yanlış anlaşılmaz sadece öğrenmek istiyorum cevaplar için şimdiden teşekkürler...
  • Selam Arkadaşlar Benim Sistem Özelliklerim gtx 470amp + İntel Q9650 ve 4 gb ram var, Bende Railworks 3 hastasıyım oyunda fps 15 ile 25 arası dolanıyor Oyun akıcı gelmiyor Sizin sistemlerde Durum nedir Yoksa Tek Bendemi Öyle Ayarlar Full de Hepsi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.