Şimdi Ara

Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.841
Cevap
9
Favori
160.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Varmış. Oyunun öğrenimi, hatalar, patchler ile ilgili her şey burada mı yoksa ayrıca railwork 2 konusunu mu okumalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 10 Ekim 2011; 2:11:38 >
  • Oyunda HİTACHİ TRENİ adı ile yada SÜPER TREN adıyla TEST-TRACK rotasında var...Buranın 2.inci sayfasında HITACHI HAGEN-SİGEN rotasında başlığı ile hazırladığım HIZLI TREN PROJESİ sundum..Bilgisayarınıza indirip tarif ettiğim yere kurunuz ve oynayınız...RAİLWORKS BİLGİLERİNE gelince RAİLWORKS 2 başlığı altında bir çok konuda bilgiler verdim..Buranın birinci sayfasındada bilgi verdim..

Yukarıdaki resimde görülen Tren ve Lokomotifler yanlızca benim RAİLWORKS 'umda kurulu ve var..Şu an için RAİLWORKS 3 ' de bulamazsınız...

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 10 Ekim 2011; 5:10:33 >
  • http://hotfile.com/dl/131930194/2e8d8a2/Castle_Rock_Kmr_Tama_projesi.rar.html

CASTLE ROCK RAİLROAD ROTASINDA KÖMÜR TAŞIMA EDİTÖR PROJESİ

Arkadaşlar size yeni bir oyun hazırladım...bakalım beğenecek misiniz...Oyun LARKSPUR İSTASYONU' da başlıyor..İki kömür TRENİ var..Birinci Tren BNSF ikli lokomotif..Bu Trenle oyuna başlarsınız..İkinci TRENİ de alabalirsiniz fakat ikinci tren gidiş yolunda arkadan gelen UNİT YOLCU treni var..gerçi yanıdaki raylara göre programladım fakat sizin hattınıza da girebilir belki..bu durumda ona yakalanmamak için çabuk olmalısınız..Yada o yolcu Treni geçtikten sonra gitmelisiniz...Oyunu sonuna kadar takip etmediğim için tam emin değilim..RAR'ı açtıktan sonra " BUNU OKU " Metin belgesinde kurulama ait bilgiler yazılı..Açıp okuyunuz..Sizlerden ricam kurup oynayan arkadaşlar yorum yapsınlar..

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 10 Ekim 2011; 8:54:58 >

• http://hotfile.com/dl/131930431/9a0e5b6/ALEX_DZEL_LOKOMOTF.rar.html

ALEX 656 DİZEL LOKOMOTİF KURULUMU LİNKİ

BU LOKOMOTİFİN FARI GECE SÜRÜŞÜNDE KESİNLİKLE YOLUNU AYDINLATIYOR...DENEYİN BAKIN...BUNUNLA İLGİLİ AYNI ZAMANDA KENDİ YOLCU VAGONLARINDA KURMUŞ OLACAKSINIZ..

KURULUMU ANLATIYORUM...: RAİLWORKS 3 HEDEF BUL...ANA KURULUMDAKİ " ASSET DOSYA KLASÖRÜ " nü AÇIN...VE BURAYA KOPYALAYIN ( ALEX656 DOSYASINI OLDUĞU GİBİ KOPYALAYIN )...PEKİ BU LOKOMOTİF VE VAGONLARINI NEREDEN BULUP KURACAKSINIZ..TABİKİ EDİTÖRE GİRİP BURADAN İSTEDİĞİNİZ ROTAYA VE GECE SEÇİMİ YAPARAK KURACAKSINIZ...FAKAT BEN BU EDİTÖR İŞİNDEN ANLAMAM VE KURAMAM DİYENLERE ŞUNU DİYORUM..SİZLER BU DOSYAYI DEDİĞİM GİBİ RAİLWORKS 3 'E KURUN BEN SİZLERE HAZIRLANMIŞ BU LOKOMOTİFLE İLGİLİ EDİTÖR PROJESİ HAZIRLAR VERİRİM..İŞİNİZ BÖYLECE DAHA KOLAY OLUR...Umarım beğenir ve oynarsınız...Aslında bu lokomotif kurma ve Editör işi ile ilgili RAİLWORSK 2 YORUMLARINDA çok anlattım ,oraya bakıp öğrenebilirsiniz...Hatta Resimli anlatımım bile var...

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 10 Ekim 2011; 9:17:39 >

• RAİLWORKS UYGULAMA VE EDİTÖR ÇÖZÜMLERİ

Oyuna yeni başlayanlar, elbette bazı sıkıntılar yaşıyorlar...danışakları ve bilgi alacakları yer arıyorlar...donanimhaber.com' da Railworks bilgilerini verdim..Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım..Bu Sitede ki bilgiler dışında " RAİLWORKS ile bilgileri daha bir farklı anlatımla kendi Sitelerimde de anlattım..Buradan da gerekli bilgileri alacağınızı tahmin ediyorum..

Google girişe " Railworks 2 yada 3 " yazıp çıkan yerden "RAİLWORKS 2 ( veya 3 ) ile ilgili görseller " bölümünden de yapmış olduğum Railworks Resimleri içinde Sitedemden alıntı yapılarak hazırladığım Resimleri de koymuşlar..Bu resimler üzerindende Siteme girip gereken bilgilere ulaşırsınız..Ayrıca donanimhaber.com Sitesinden de siteye koymuş olduğum resimleri de bu görsellere eklemişler..Zeten Resimlerin üzerine tıklanınca Direk Siteye giriliyor..

ADRESLERİMİ VERİYORUM

1-http://sami-ralworksyorumlar.blogspot.com

2-http://sami-railvorks-yorumlar.blogspot.com

3-http://editansit.blogspot.com

Buradan direkt ulaşmak için Google girişe " Railworks Yorumlar " yazın açılan sayfanın genellikle baş taraflarında olur, bu adresteki sitelere girip RAİLWORKS hakında bilgi edinebilirsiniz..Resimli anlatımlarımda var..Yakın bir zamanda Videolu anlatıma yer vereceğim..Railworks 2 - 3 için...duyrulur...Şunu sorabilirsiniz Railworks 2 ile Railworls 3 arasında uygulama farklı değilmidir diye...hayır ikisinin de uygulaları aynıdır..Yanlızca Editörde bazı ilaveler yapmışlar fakat bu Editör de geçerlidir..Oyunun ana yapısı ile ilgisi yok..Railworks 2 için anlatıların hepsi Railworks 3 içinde geçerlidir...

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 10 Ekim 2011; 10:51:39 >

• Eline sağlık Sami kardeşim teşekkürler.
  • Sami kardeş türk trenleri yok mu koysanda indirsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Railworks 2 Yorum

Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]

Şu SD'lerin sesleri ve interiorları normal SD lerle aynı mı?
  • Mesajlara Cevap

Sırasıyla cevap veriyorum..Öncelikle TERRANFAN...Teşekküre karşılık Sağol..diyorum..

YASİNYİLT...Keşke olsaydı..Hemen paylaşıma sunardım...

GOODOREVİL...Yüksek seslerden oluşan bir sıkıntım var..Bu sebeple en iyisi bu dizellerin LİNKİNİ vereyim ,sizler indirip kendiniz bakınız..Bu konuda ancak bunu yapabilirim..Fakat Çok iyi Dizel lokomotifi olduğunu söyleyebilirim...Tabiki herkesin beğenisi farklı olabilir..

Sami Samioğlu
  •  Railworks 5: Train Simulator 2014 [ANA KONU]

ALEX656 DİZEL LOKOMOTİF

EDİTÖRDE Hazırladığım bir rotada gece tercihini yaparak, yolcu vagonlarıyla birlikte kombine bir tasarım oluşturdum...Lokomotifin farı yolunu aydınlatıyor ve aynı zamanda yolcu vagonların yanan ışıklarıda mevcut..

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 10 Ekim 2011; 19:58:27 >

SÜPER BİR DİZEL ALEX656 VE ALEX VAGONLARI

Bazı arkadaşlar demiştiki, RAİLWORKS'DA Gece yok..ve binaların yanan ışıklarıda yok..Rota KUZEY AVRUPA rotası..Bu çok geniş bir alana yayılan bir rotadır...İnternetten indirip kurduğum bu rotada ilerleyen ALEX TRENİ gece görüntüsü tercihi ile hazırladım....Railworks gece ışıklandırma uygulamarında daha çok şeyler var..Sırası geldiğinde açıklarım..

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 10 Ekim 2011; 20:10:08 >
  • Hocam Şu Editörü Nasıl Açıyoruz. Ben Yapamadım. Hava Karanlıkken Sürmek İstiyorum Ama Editörü Açamadığım İçin Verdiğiniz Resimli Anlatımdaki İşlemi Yapamıyorum.
  • merhaba arkadaşlar,

simulasyonu kurdum, güzel bir program zaten trenler her zaman ilgim çekmiştir uçaklarla birlikte. ancak bir kaç naçizane yorumum olacak...

imzamdaki sistemle akıcı bir şekilde oynamak için gölgeleri medium yapmam gerekiyor (tsx seçili değil ve high mode'da). ayrıca oyuna tıkladığım zaman çıkan arayüzden tsx'i işaretleyip 8xx af açık aa sliderını sona dayadığım zaman oyun içinde sıkıntı yaşıyorum. oyun içindeki optionstan herşey highest sadece gölgeleri medium yapmama rağmen performans yerlerde. diyeceğim o ki yüksek frame isteyen bir aksiyon oyunu, yüksek miktarda kaplama, çok büyük haritalar olsa hemde hareketli o zaman anlayacağım ama böyle tek düze bir çizgide ilerleyen oyunda bu kadar grafik sıkıntısı şaşırttı beni. bu oyun da umarım crysis gibi sistem canavarı bir oyun olmaz...

imzamdaki sistemle böyle bir oyununda yüksek ayarlarda performans alamayacaksam oyuna sıkı bir patch gelmesi lazım derim... ayrıca kontroller değiştirilemiyor seçeneklerden ve bir gamepad seçeneği de olmalıydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pzero_nero -- 11 Ekim 2011; 20:59:31 >

• Arkadaşlar...Benim de nacizane yorum ve bilgimi sizlere sunmak isterim..Fakat bu konuda kesin emin olduğumu ifade edemem...Dediğim gibi nacizene bir mesajdan ileriye gidemez..

Railworks 3 'de yaşanan sıkıntıların Railsimulator.com Firmasıda farkına varmıştır..Bunun için yaşanan oyun sıkıntıları nedeni ile yükseltme paketinden söz ediyorlar..Dileyenlerin Railsimulator.com'a başvurmaları halinde bu yükseltme paketini vereceklerini anlatıyorlar..Tabiki bunun bir bedeli varmıdır bilmiyorum. Bu sıkıntılardan dolayı özür diliyorlar..Arkadaşımızın sözünü ettiği patch bu olsa gerek diye tahmin ediyorum yada buna benzer birşey..Bu konularda iddalı değilimdir..Bunun için araştırıp öğrenebilirsiniz..

Şuna eminimki RAİLWORK 3'ü bir çok kişinin sistemi kaldırmıyor..Zaten bende ilk baştan beri sıkınların olduğunu tespit etmiştim..Arkadaşımızın dediği gibi böyle bir oyunda sıkıntıların olması çok gariptir..Niye RAİLWORKS 2 'de bu sıkıntılar yaşanmadı..Bakıyorum bu yeni sürüme ne farkı var ki RAİLWORKS 2 'den..Yaptıkları tek bir ilave rota var..Diğer rotalar hep aynısı..Değişiklik yaptıları uygulamalar su yüzeyine nesnelerin yansıması ( Bu Harika yeni bir ilave ) bunun haricinde birkaç yeni lokomotif ve vagonlar ve de nesneler..Ağaç , binalar vb...Birde Editörde uygulaması yeni konulan ASSET BLOK...Bu yeniliklerin hepsi bana göre EDİTÖR uygulamalarında faydası olur..Bilmiyorum yeni lokomotif olarak diğerleri beğenildi mi..Fakat en fazla ilgi çeken Süper Tren " HITACHI " dir..Böyle sıkıntıları olan oyunda sistem de kaldıramıyorsa kaldırıp rafa mı koyalım..Bunu demem çok zor .çünkü Edirtörde çok işime yarayan ASSET BLOK uygulasından da kopamıyorum...O zaman EDİTÖR de işi olmayan ve sadece TRENİ Sürmek isteyenlerin istediği gibi süremiyor alması RAİLWORKS 3' ü kaldırıcak yada " PACH " belki satın alarak çare bulacak..Ama ben bunu bekleyemedim ve RAİLWRKS 3 ' ü sıkıntısız oynamaktayım..Benim teşhisime göre bu sıkıntı Ana Kurulumdaki " CONTENT " Dosya Klasöründen geliyor..Editörde hiç bir iş yaptırmayan bu yeni oyun yapmış olduğum bir uygulama ile sıkıntısız çalışmaktadır...Yine de kesin olmamakla beraber " RAİLWORKS 2 'nin "CONTENT " Dosya klasörünü RAİLWORKS 3'e kopyalarsanız düzelir diyorum..Fakat her PC için durum farklı olabilir, emin değilim..Deneyebilirsiniz..Zira bende RAİLWORKS 2 kuruluydu ve bilgisayarından kaldırmamıştım..Bunun " CONTENT " Dosya Klasörünü RAİLWORKS 3 taşıdım oyun rahatladı...RAİLWORKS 3 ' ün " CONTENT " i se başka bir klasör içinde şimdilik bekletiyorum..Bilgilerinize sunulur..

NOT : Daha önce hazırlayıp paylaşıma sunduğum "HTACHİ HAGEN-SİEGEN " Railworks 2 'nin Editöründe hazırladım ve sizlerde Railworks 3 'e bunu kurup çalıştırdınız..Editör çalışmalarımı malesef Railworks 3 ' de tam randımanlı yapamıyorudum..Şimdi yapıyorum..

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 11 Ekim 2011; 2:22:06 >

• Arkadaşlar Link Varmı İndirmek İçin Torrent Dahi İyi Olur.. TEŞEKKÜRLER!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayabi

Arkadaşlar Link Varmı İndirmek İçin Torrent Dahi İyi Olur.. TEŞEKKÜRLER!

mamunda da var :D
  • SANBERNARDİNO İSTİKAMETİNDE GECE SÜRÜŞÜ DOWNLOAD

http://hotfile.com/dl/132054922/6455627/Sanbernardino_stikametinde_Gece_Sir.rar.html

ARKADAŞLAR..SİZLERE GECE SÜRÜŞÜ EDİTÖRDE BİR OYUN PROJESİ KAZIRLADIM..RARI AÇTIKTAN SONRA " BUNU OKU METİN BELGESİ" İNDE KURULUM AÇIKLAMASINI YAZDIM...

İDEALİST..ARKADAŞIM..Şimdilik bu gece sürüşü ile idare et, gece yapma programını Resimli bir daha hazırlarım..Diğer arkadaşlarda bundan faydalanırlar...

Sami Samioğlu

• İlgi Ve Yardımların İçin Çok Teşekkür Ederim Hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 11 Ekim 2011; 22:16:13 >

• Arkadaşlar ...ortadaki resimde gece veya mevsim ayarlarını yaptıktan sonra " Save " kaydı gerekir..Sağ alt köşede kilidin yanındaki kavuniçi "Üçgen " Simgeye tıkladığınızda, ekrana Save Kayıt yazısı gelir..Buradan " YES " e tıklayınca RAİLWORKS görüntüyü kapatıp açar..Tekrar açıldığında " GECE " İşlemi bitirimiş demektir.. ( ortadaki resimde bunun açıklaması var fakat save kaydı ile ilgili yazıya çizgi koymayı unutmuşum )..

Gece yapılan oyun bölge Rotası : Newcastle to York...

Gece yapılan oyun seçeneği : Free Roam : Darlington in Sümmer

Sami Samioğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Railworks 2 Yorum -- 11 Ekim 2011; 23:07:27 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.