Şimdi Ara

RAİNBOW SİX SİEGE ALİNİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCAMAYAN SARBİ -- 24 Aralık 2015; 0:08:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UCAMAYAN SARBİ kullanıcısına yanıt
    alinmaz.

• Bu soruyu soruyorsan alinmaz. Nedenini soyle aciklayabilirim bes kisilik iyi anlastigin bir arkadas grubun yoksa bu oyundan zevk alman cok zor bir ihtimal ama yok benim arkdaslarim hazir onlar aldi bende alsam mi tereddutteyim diyorsan oyunu kesin al derim. Suana kadar en cok begendigim ve eglendigim oyun bu oyun oldu

• Ben tek oynuyorum gayet zevk alıyorum.oyun mükemmel dostum, git endodan al 115 tl.

• zugu kullanıcısına yanıt
    Tek nadil oynuyorsun anlamadim cunku oyunun single modu yok haaa online tek takiliyorum diyorsan rainbow bi takim oyunudur tek tskilirsan tek atarlar sana yok ben lonewolf modunda offline takiliyorum diyosan o da bi sure sonra sikar zaten fazla haritada yok oyunda oyuzden bu oyun iyi bir grubun yoksa ALİNMAZZZZZ

• GAMER76 G kullanıcısına yanıt
    oyunda voice chat tuşu olduğunu ve azıcık ingilizce ile milletle iletişim kurup kordine olabildiğini biliyorsun herhalde?
    onu geçtim topluluk olarak baya düzgün adamlar oynuyor, 3 4 oyun at zaten takım olucak adamları bulursun
  • UCAMAYAN SARBİ kullanıcısına yanıt
    yok hocam oyunun gideri en fazla 60 kağıt. bana anakart ile hediye geldi o yüzden hava hoş ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 maçta bir donma, maç sonlarında puan vermeme problemlerini de bi çözseler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.