Şimdi Ara

Rakam Etiket YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA Bİ KONUDA ÇOK TAKILDIM YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR BULUNDUĞUM YERDE İMKANLARIM ÇOK KISITLI KIRTASİYE FELAN YOK BANA 50 TANE 50 RAKAMI 25 TANE 57 RAKAMI 12 TANE 35 RAKAMI 25 TANE 45 RAKAMI LAZIM ORTALAMA 2,5 3 CM BOYUNDA FALAN BEYAZ RENK BUNU KİME YAPTIRABİLİRİM YADA KİM YAPAR KİM SATAR YADA BEN YAPABİLİR MİYİM BUNU ÇOK İHTİYACIM VAR

• quote:

Orijinalden alıntı: DGSMAN

ARKADAŞLAR MERHABA Bİ KONUDA ÇOK TAKILDIM YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR BULUNDUĞUM YERDE İMKANLARIM ÇOK KISITLI KIRTASİYE FELAN YOK BANA 50 TANE 50 RAKAMI 25 TANE 57 RAKAMI 12 TANE 35 RAKAMI 25 TANE 45 RAKAMI LAZIM ORTALAMA 2,5 3 CM BOYUNDA FALAN BEYAZ RENK BUNU KİME YAPTIRABİLİRİM YADA KİM YAPAR KİM SATAR YADA BEN YAPABİLİR MİYİM BUNU ÇOK İHTİYACIM VAR

Hocam bunu yapabilmek için:
    -hemen hemen bütün kırtasiyelerde bulunabilecek etiketlere
    -bir yazıcıya ve etiket yazdırma programına (Word konusunda deneyimliyseniz oradan da yapabilirsiniz) gerek var.
    Bu arada hangi şehirde oturuyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİNGÖLÜN KÜÇÜK BİR İLÇESİNDEYİM BİRAZ DAHA AÇAR MISINIZ NASIL YAPARIM ELİMDE PC LAZER YAZICI VAR ETİKET YOK AMA NETTEN SİPARİŞ VEREBİLİRİM GELİR. BİRDE ZEMİNİ OLMAYACAK RAKAMIN SADECE RAKAM OLACAK SİYAH ZEMİN BEYAZ RENK RAKAM DEĞİL SADECE BEYAZ ?
  • Hocam ben saat 6 gibi evde olacağım. Bilgisayara geçince bir aksilik olmazsa elimden geldiğince yardım edeceğim size.
    Edit: aaa çok özür dilerim. Ben koyduğunuz resimlere dikkat etmedim. O tarzda etiketin nasıl yapılabileceği hakkında bir bilgim yok. Internette biraz daha araştırma yapmanızı öneririm. Belki istediğiniz miktarda istediğiniz sayılardan size gönderebilecek birini bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28772 -- 10 Kasım 2012; 16:40:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAĞOLASIN ALLAH RAZI OLSUN
  • lütfen yardım....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.