Şimdi Ara

Rakip Bulunamıyor, cember dönüyor fakat rakip gelmiyor, sistemim xp (videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun başlıkta yazdığı gibi arkadaslar. Çember dönüyor, rakip buluyor, iletisim hazırlanıyor sonra rakip gelmiyor cember sürekli dönüyor haftalardır bu hata ile ugrasıyorum bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.Akla gelinebilecek herşeyi yaptım ama yok.Oyunu kaldırıp tekrar kurdum, ağ ayarlarını sıfırladım,yönetici olarak hesap actım yok yok yok olmuyor... Çözümünü bulan arkadaslar lütfen buraya yazsınlar bu durumdan cok mağdurum, sistemim xp...

Buda videosu arkadaslar;

http://www.youtube.com/watch?v=cglHHPCOexw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buko59 -- 6 Şubat 2014; 18:20:44 >

• buko59 kullanıcısına yanıt
    bu sanırım maç engelinden dolayı oluyor.master lig oynamadım master ligi bilmiyorum ama ya seni maç engelliler listesine eklemiş birisi cıkıyor karsına ya da senin maç engelliler listesine ekledigin biri cıkıyor.sonucta da eşleştirmiyor sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeeswaX87

bu sanırım maç engelinden dolayı oluyor.master lig oynamadım master ligi bilmiyorum ama ya seni maç engelliler listesine eklemiş birisi cıkıyor karsına ya da senin maç engelliler listesine ekledigin biri cıkıyor.sonucta da eşleştirmiyor sistem.

sanmıyorum hocam çünkü benim maç engel listemde kimse yok ki üstelik bu sadece bir bölümde olmuyor her online kategorisinde oluyor; sıralama maçında da aynısı oluyor, master lig online da da, dostluk lobisinde de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.