Şimdi Ara

Rakip değil sıkı dostuz..Nissan Qashqai&Mitsubishi Asx (İki sıkı dostun araçları) SS içerir! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
4.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güle güle kullanın araçlarınız güzel görükle otobanında kendinizi tutabildiyseniz ne mutlu size
  • o test parkuruna aslında gündoğdu köyünden kurşunluya inicektiniz o parkurda arabanın stabilizesi gerçekten çok güzel ölçülüyor.

yada kumla gemlik kurşunlu gündoğdu köyü ordanda mudanya yolu şeklindeki parkuru tavsiye ederim atam sizin araçların yolu özellikle kurşunlu ve gündoğdu arasında dik ve virajlı yol...

Bu arada bi buluşma yapalım yahu bursada.
  • asx nasıl az yakmış ötekinden çok yakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

asx nasıl az yakmış ötekinden çok yakmış

ASX benzinli.

Dikkatli okuyun.
  • guzel bir dostluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: texaas16

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Pazar günü sizin güzergah civarlarindaydim.

Trilye'de balık yedik.

Güzel yerler.

Paylaşım için teşekkürler.

Araçlarınızı güle güle kullanın. :)

Teşekkürler Haluk abi.
    Trilye güzel yerdir,İstanbul'dan 2 saatliğine gelirler Balık yiyip dönerler.Bir çok da dizi çekimi olur şuan Al Yazmalım dizisi Trilye'de ve Kumyaka'da çekiliyor :)

çok güzel yermiş. neredeyse her sene çeşme'ye giderim. şairin dediği gibi gemliğe doğru denizi görüyorum ama yine de her seferinde şaşırıyorum. trilye'yi ilk defa duydum, en kısa zamanda balık yemek için gitmek isterim. var mı önerebileceğiniz güzel mekanlar, balık lokantaları, ailecek kalmak için oteller?

• Vallahi güzel dostluk Güle güle kazasız belasız kullanmanız dileği ile.
    ASX'in plakası güzelmiş benim istediğim plaka ama 34 olanı tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Anneme de söz vermem vasıtasıyla bir sonraki aracımız ASX olacak

benimi takip ediyosun yahu :) Aynı zamana denk getirirsek beraber alalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

o test parkuruna aslında gündoğdu köyünden kurşunluya inicektiniz o parkurda arabanın stabilizesi gerçekten çok güzel ölçülüyor.

yada kumla gemlik kurşunlu gündoğdu köyü ordanda mudanya yolu şeklindeki parkuru tavsiye ederim atam sizin araçların yolu özellikle kurşunlu ve gündoğdu arasında dik ve virajlı yol...

Bu arada bi buluşma yapalım yahu bursada.

Tabi ki memnuniyetle.. Ben Balıkesir'de,arkadaşımda İstanbul'da okuyor sömestr bitmeden ayarlayalım güzel olur.
    Havalar biraz ısınsın dediğiniz güzergah benim de kafam da var hatta fıstıklıya kadar genişletmeyi düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wind06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Pazar günü sizin güzergah civarlarindaydim.

Trilye'de balık yedik.

Güzel yerler.

Paylaşım için teşekkürler.

Araçlarınızı güle güle kullanın. :)

Teşekkürler Haluk abi.
    Trilye güzel yerdir,İstanbul'dan 2 saatliğine gelirler Balık yiyip dönerler.Bir çok da dizi çekimi olur şuan Al Yazmalım dizisi Trilye'de ve Kumyaka'da çekiliyor :)

çok güzel yermiş. neredeyse her sene çeşme'ye giderim. şairin dediği gibi gemliğe doğru denizi görüyorum ama yine de her seferinde şaşırıyorum. trilye'yi ilk defa duydum, en kısa zamanda balık yemek için gitmek isterim. var mı önerebileceğiniz güzel mekanlar, balık lokantaları, ailecek kalmak için oteller?

Gerçekten güzeldir..Eski bir rum köyüdür Trilye.Sakinliği,temiz havası,dinginliği başkadır.Oteli,pansiyonu mevcuttur.Sahildeki restoranları güzeldir.
    Ntv'nin Trilye ile ilgili güzel incelemesi mevcut zamanınız varsa bir göz gezdirmenizi tavsiye ederim.
    http://arsiv.ntvmsnbc.com/modules/yakinyerler/trilye.asp

• Guzel paylasim elinize saglik. Valla forum boyle konularla guzel tartismasiz ohh miss
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Guzel paylasim elinize saglik. Valla forum boyle konularla guzel tartismasiz ohh miss

Sağolasın kardeşim yanlız laf aramızda bende sıkı bir hondacıyım Ek kasa civic'im vardı qashqaiden önce püüff
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Guzel paylasim elinize saglik. Valla forum boyle konularla guzel tartismasiz ohh miss

Sağolasın kardeşim yanlız laf aramızda bende sıkı bir hondacıyım Ek kasa civic'im vardı qashqaiden önce püüff

Tamam aldim mesaji

Honda hayat onda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 25 Ocak 2012; 2:19:30 >

• evet arkadaşlar konunun başlığı çok güzel olmuş dostuma öncelikle teşekkür ederim.
    SS lerdeki Siyah 16 EC 014 plakalı 1.6 L DOHC 16 Valve Mıvec ASX benim aracım. Aracımı almadan çok araştırma yaptım". Neredeyse tüm c sınıfı araçları inceledim. Megane III, Citroen C4 ve yeni Astra dizel motorlarıyla son üçe kalmışlardı. Aklımda crossover sınıfında bir araç yoktu. Bursa'yı bilenler için konuşuyorum Renault Mais bayisinin karşısındaki Sevtaş Mıtsubıshı bayisine girişimizle aracı alıp çıkmamız bir oldu diyebilirim. Şuan 556 km deyim detaylı bir inceleme yapmam biraz zor fakat akılma ilk gelenleri söyleyeyim.

Araç şehiriçinde yüksek oturuş pozisyonu ve konforuyla tercih edilebilecek bir Compackt Suv.
    Yakıt tüketimi oldukça makul düzeyde. Şehir içinde 8 Litrenin kıyısında 7,5 ile 7,9 arasında gezilebilir çok yormadan aracı.
    İç mekanın kalitesi oldukça tatminkar Deri Direksiyon en çok hoşuma giden detay. Gözüme çarpan bir işçilik hatası henüz olmadı.
    Havalandırma tertibatı gayet başarılı mevsimden ötürü Soğutma performansından bahsedemiyorum ama aracın içi süratle sizi kış soğuklarından sıcacık bir kabine ulaştırabiliyor.
    Start-stop sistemi oldukça randımanlı çalışıyor, tasarruf için güzel bir alternatif, özellikle ışıklarda onun varlığı beni ayrı bir mutlu ediyor.
    Hill Hold yani yokuş kalkış destek sistemi çok işime yarıyor, verimli çalışıyor.
    Aracımın süspansiyon sisteminden çok memnunum sizi yol üstündeki kasis ve çukurlarla kaderinize terk etmiyor ama yol tutuşundan da ödün vermiyor.
    Bagaj hacmi oldukça iyi.
    Orta bölmedeki eşya gözleri ihtiyacınızı rahatlıkla karşılar. Çift hazneli kol dayama güzel bir detay.
    Ses sistemi gayet başarılı ayarlar menüsünden yapacağınız küçük dokunuşlarla daha da etkin bir hale getirmek mümkün en çok sevdiğim nokta bu aracımda, ses sisteminden çok memnunum
    Kendimce gördüğüm eksilerde şunlardır.

Öncelikle sustalı anahtar olmaması beni çok üzdü, yaklaşık 52 000 tl verdikten sonra bir sustalı anahtarım olmalıydı diye düşündüm, fakat sanıyorum japon üreticilerin geleneği bu arkadaşımın qq su da sustalı anahtarsız. Fakat Intense pakete geçerseniz Anahtarsız çalıştırmaya sahip olabilirsiniz.
    Yol sesini aldığını düşünüyorum aracımın pütürlü asfaltta biraz yol sesi oluyor kabinde.
    Yağmur sensörü bazen camdaki tozlardan etkilenip kendisi çalışabiliyor bazende yağmurun ritmine ayak uyduramayabiliyor.
    Cruise Control araç devirden düşünce devreden çıkıyor özellikle yokuşlu yollarda.

Aracımda gördüğüm artı ve eksiler şimdilik bunlar. ilerde paylaşımlarımız sürecek. Genel bir değerlendirmeyle noktalamak gerekirse; eğer yerden yüksek bir araç arıyorsanız fakat 60000 tl leri aşamayacaksanız ve dizelleri kıskandıracak tüketim değerleri arıyorsanız ASX sizin için biçilmiş bir kaftan. Bu sınıfın söz sahibi aracı elbetteki qq fakat etrafa bakarsanız ne kadar çok olduklarını görebilirisiniz farklı bir soluk olarak ASX alternatif olabilir bu sınıfta. INVITE donanım paketi gayet yeterli, fakat cam tavan deri koltuk anahtarsız çalıştırma koltuk ısıtma ve bir kaç dış dokunuş farkıyla INTENSE paketide mevcut.
    Bu aracın bir artısıda lpg seçeneğinin oluşu. Gaza uyumlu bir motora sahip.

Merak ettikleriniz olursa memnuniyetle cevaplayabilirim.

Cihad KÂHYA

• quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Asx az yakmış gerçekten. Şehiriçi yakıt performansını da merak ettim.

7,5 ile 7,9 arasında gidip geliyor dur kalklar çok artarsa 8,5 civarlarında. tüketim değerlerini güncel olarak paylaşmaya çalışacağım.
  • hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

Arabayı satıp bi asx mi alsam

tavsiye ederim... yerden yüksek olmak, insanların size dönüp bakması hoşunuza gidecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Anneme de söz vermem vasıtasıyla bir sonraki aracımız ASX olacak

hocam benimde c sınıfı bir dizelden cayıp ASX almam annem hasebiyle olmuştu. ASX annelerin çok sevdiği bir araba sanırım
  • Qashqai her zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Asx az yakmış gerçekten. Şehiriçi yakıt performansını da merak ettim.

7,5 ile 7,9 arasında gidip geliyor dur kalklar çok artarsa 8,5 civarlarında. tüketim değerlerini güncel olarak paylaşmaya çalışacağım.

Cok iyi gercekten. Gerci o benim kullanimimla 9un altina dusmez ama yine de iyi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.