Şimdi Ara

Rakip değil sıkı dostuz..Nissan Qashqai&Mitsubishi Asx (İki sıkı dostun araçları) SS içerir! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
4.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: texaas16

quote:

Orijinalden alıntı: wind06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Pazar günü sizin güzergah civarlarindaydim.

Trilye'de balık yedik.

Güzel yerler.

Paylaşım için teşekkürler.

Araçlarınızı güle güle kullanın. :)

Teşekkürler Haluk abi.
    Trilye güzel yerdir,İstanbul'dan 2 saatliğine gelirler Balık yiyip dönerler.Bir çok da dizi çekimi olur şuan Al Yazmalım dizisi Trilye'de ve Kumyaka'da çekiliyor :)

çok güzel yermiş. neredeyse her sene çeşme'ye giderim. şairin dediği gibi gemliğe doğru denizi görüyorum ama yine de her seferinde şaşırıyorum. trilye'yi ilk defa duydum, en kısa zamanda balık yemek için gitmek isterim. var mı önerebileceğiniz güzel mekanlar, balık lokantaları, ailecek kalmak için oteller?

Gerçekten güzeldir..Eski bir rum köyüdür Trilye.Sakinliği,temiz havası,dinginliği başkadır.Oteli,pansiyonu mevcuttur.Sahildeki restoranları güzeldir.
    Ntv'nin Trilye ile ilgili güzel incelemesi mevcut zamanınız varsa bir göz gezdirmenizi tavsiye ederim.
    http://arsiv.ntvmsnbc.com/modules/yakinyerler/trilye.asp

o kadar muhabbetini yaptık, bugün haberi çıktı, ismi tekrar trilye olmuş. haberin linki aşağıda:

49 Yıl Sonra Eski Adına Kavuştu

• ASX'in yakıt tüketimi gerçekten mükemmel.
  • MaaşAllah.

Araçlar çok güzel.
    Kazasız belasız sürüşler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

Arabayı satıp bi asx mi alsam

tavsiye ederim... yerden yüksek olmak, insanların size dönüp bakması hoşunuza gidecektir.

Kardeş güncel arabamlada dikkat cekiyorum zaten :)
  • fotoğraflar da araçlar da çok güzel , keşke iç mekandan da biraz foto atsaydınız canım çekti
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Trilye'de balık yedik.

Güzel yerler.

Teşekkürler Haluk abi.
    Trilye güzel yerdir,İstanbul'dan 2 saatliğine gelirler Balık yiyip dönerler.Bir çok da dizi çekimi olur şuan Al Yazmalım dizisi Trilye'de ve Kumyaka'da çekiliyor :)

çok güzel yermiş. neredeyse her sene çeşme'ye giderim. şairin dediği gibi gemliğe doğru denizi görüyorum ama yine de her seferinde şaşırıyorum. trilye'yi ilk defa duydum, en kısa zamanda balık yemek için gitmek isterim. var mı önerebileceğiniz güzel mekanlar, balık lokantaları, ailecek kalmak için oteller?

Gerçekten güzeldir..Eski bir rum köyüdür Trilye.Sakinliği,temiz havası,dinginliği başkadır.Oteli,pansiyonu mevcuttur.Sahildeki restoranları güzeldir.
    Ntv'nin Trilye ile ilgili güzel incelemesi mevcut zamanınız varsa bir göz gezdirmenizi tavsiye ederim.

o kadar muhabbetini yaptık, bugün haberi çıktı, ismi tekrar trilye olmuş. haberin linki aşağıda:

Yıllar sonra nihayet :) Resmi adı Zeytinbağı idi fakat bu isim farklılığı sadece Trilye'ye özgü değil saydığım diğer yerler Kumyaka ve Güzelyalı için de böyle. Eski isimleri 'Sigi' ve 'Burgaz' umarım bu yerlerinde isimleri değişir.Burgaz'da senelerdir babanem oturur bu isimle tanıyıp,büyüdük bu şekilde telaffuz ederiz.Umarım bigün yolunuz düşer de bu yerleri gezip görme fırsatını yakalarsınız.Saygılar..

• Araçlar çok güzel. Güle güle kullanın. Araçlar arasında sınıf farkı yoktu değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kodadı:tyln

Araçlar çok güzel. Güle güle kullanın. Araçlar arasında sınıf farkı yoktu değil mi?

Teşekkürler.Araçlar aynı sınıfta biri dizel diğeri benzinli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

MaaşAllah.

Araçlar çok güzel.
    Kazasız belasız sürüşler :)

Sağol Doğan kardeşim seninkinin de maşallahı var Allah kaza bela vermesin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Trilye'de balık yedik.

Güzel yerler.

Teşekkürler Haluk abi.

Yıllar sonra nihayet :) Resmi adı Zeytinbağı idi fakat bu isim farklılığı sadece Trilye'ye özgü değil saydığım diğer yerler Kumyaka ve Güzelyalı için de böyle. Eski isimleri 'Sigi' ve 'Burgaz' umarım bu yerlerinde isimleri değişir.Burgaz'da senelerdir babanem oturur bu isimle tanıyıp,büyüdük bu şekilde telaffuz ederiz.Umarım bigün yolunuz düşer de bu yerleri gezip görme fırsatını yakalarsınız.Saygılar..

gezmeyi seviyoruz, artık öğrendikte triye'yi. inş. geliriz.

• güzel fotolar elinize sağlık ben tasarımdan dolayı qq ye hiç bakmadım.donanımdan dolayıda asx i elemiştim.Allah herkesin gönlüne göre versin
  • ikinizinde araçları çok güzel kazasız belasız güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

güzel fotolar elinize sağlık ben tasarımdan dolayı qq ye hiç bakmadım.donanımdan dolayıda asx i elemiştim.Allah herkesin gönlüne göre versin

Amin tabi ki..Merak ettim Asx i donanımdan dolayı neden elediniz eksik olan neydi sizin için? Esp,Start stop,Hill Holder yokuş kalkış dsteği,Cruse control,Tam otomatik klima,Far ve yağmur sensörleri,Anlık tüketim çubuklu renkli yol bilgisayarı,Sis farları,ön kol dayama.Direksiyondan düğmelerle kontrol.Deri direksiyon vites topuzu. aklıma gelenler bunlar araç baya dolu bide intense paketi var Asx'in.
  • quote:

quote:

güzel fotolar elinize sağlık ben tasarımdan dolayı qq ye hiç bakmadım.donanımdan dolayıda asx i elemiştim.Allah herkesin gönlüne göre versin

Amin tabi ki..Merak ettim Asx i donanımdan dolayı neden elediniz eksik olan neydi sizin için? Esp,Start stop,Hill Holder yokuş kalkış dsteği,Cruse control,Tam otomatik klima,Far ve yağmur sensörleri,Anlık tüketim çubuklu renkli yol bilgisayarı,Sis farları,ön kol dayama.Direksiyondan düğmelerle kontrol.Deri direksiyon vites topuzu. aklıma gelenler bunlar araç baya dolu bide intense paketi var Asx'in.

sidik yarıştırma gibi olmasın.asx çok güzel bir araç ve asx dede güzel özellikler var. benim araçta olupta asx te olmayan şeyleri aklıma geldiğince yazayım.yanılgılarda olabilir asx i inceleyeli 1-2 ay oldu.

Hyundai İX 35 Style Plus

-ön arka ısıtmalı deri koltuk (asx de intense sadece ön )
    -anahtarsız giriş ve çalıştırma ( asx de intense sadece çalıştıma)
    -bluetooth sesli kontrol
    -yokuş iniş desteği
    -uv korumalı camlar
    -hava kalite kontrol ünitesi
    -geniş bagaj
    -led yan aynalar
    -lastik basınç kontol
    -orjinalle aynı,basınç sensörlü alaşım stepne
    -2. akıllı yedek anahtar
    -sunroof

bunlara ek olarak 5 yıl garanti,senede 1 chek up,servis sayısı fazla,tasarımı bana göre daha sportif ve genç işi,beygir gücü daha fazla ve tüm bunlara ek olarak asx intense şuan 8 milyar daha pahalı.gerçi ben baktığım zamanlarda aynı fiyattalardı.

asx te olup benim araçta olmayanlar ( daha fazla olabilir kafadan yazıyorum)

- start-stop (gerçekten bendede olmasını isterdim fabrika verilerine göre şehir içinde 0,7 lt az yaktırıyor)

• Kazasız belasız sürüşler 2 nizede.Valla bir balık yemeye gitmek lazım oralara

DEğerler iyiymiş.Benimki biraz zor yakalar o değerleri
  • quote:

quote:

quote:

sidik yarıştırma gibi olmasın.asx çok güzel bir araç ve asx dede güzel özellikler var. benim araçta olupta asx te olmayan şeyleri aklıma geldiğince yazayım.yanılgılarda olabilir asx i inceleyeli 1-2 ay oldu.

Hyundai İX 35 Style Plus

-bluetooth sesli kontrol
    -yokuş iniş desteği
    -uv korumalı camlar
    -geniş bagaj
    -led yan aynalar
    -lastik basınç kontol
    -2. akıllı yedek anahtar
    -sunroof

bunlara ek olarak 5 yıl garanti,senede 1 chek up,servis sayısı fazla,tasarımı bana göre daha sportif ve genç işi,beygir gücü daha fazla ve tüm bunlara ek olarak asx intense şuan 8 milyar daha pahalı.gerçi ben baktığım zamanlarda aynı fiyattalardı.

- start-stop (gerçekten bendede olmasını isterdim fabrika verilerine göre şehir içinde 0,7 lt az yaktırıyor)

Kusura bakmayın söz konusu aracın ix 35 olabileceğini tahmin etmemiştim sözün bittiği yer.Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hyundai İX 35 Style Plus

-bluetooth sesli kontrol
    -yokuş iniş desteği
    -uv korumalı camlar
    -geniş bagaj
    -led yan aynalar
    -lastik basınç kontol
    -2. akıllı yedek anahtar
    -sunroof

Kusura bakmayın söz konusu aracın ix 35 olabileceğini tahmin etmemiştim sözün bittiği yer.Hayırlı olsun güle güle kullanın.

teşekkürler hocam aynı para sonuçta sizde alabilirsiniz.hatta dediğim gibi son zamdan sonra asx intense 8 bin daha pahalı hale geldi.tam bilmiyorum ama qq nin üst donanımlısıda daha pahalı galiba.aklıma gelen bir kaç artı donanım daha

- dikiz aynası üzerinde geri görüş kamerası

- devrilme önleyici sistem (ROP)

- kendi kendine park

- aktif koltuk başlıkları ( asx te olabilir galiba tam hatırlamıyorum)

• hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız sürmek nasip olur inşallah.
  • Gerçekten birbirlerine çok yakın araçlar ikisi arasında çok gidip geldik. Dizel olursa qq benzinli olursa asx deyip tercihimizi benzin+lpgli asx olarak kullandık. İnvite donanımı yeterli ama intense de güzel özellikler mevcut. Elektrikli ve ısıtmalı deri koltuk, anahtarsız giriş ve çalıştırma, katlanabilir led sinyalli yan aynalar, karartılmış arka camlar ve 17" jantlar özellikle de led aydınlatmalı cam tavan en güzel yanı.
    Tek problemim ben söylenilen yakıt tüketim değerlerine ulaşamadım o yüzden lpg yi tercih ettim şimdi çok mutluyum :D
    Bir de yalıtım zayıf yalıtımın biraz desteklenmesi gerekiyor o da yaza kaldı. Donanımda aklıma gelen bir eksiği de bu kadar şey var ama xenon far yok. Allahtan farlar mercekli o işi çözmek kolay.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.