Şimdi Ara

Rakip değil sıkı dostuz..Nissan Qashqai&Mitsubishi Asx (İki sıkı dostun araçları) SS içerir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
4.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendi aracım Nissan Qashqai 2011 model 1.5 Dci Tekna Glassroof&Connect
    Aracımı Nisan ayında İstanbul Nissan Park Otomotiv'den almış bulunmaktayım.Aracım 17 bin kmdedir.
    Arkadaşımın aracı ise malumunuz Mitsubishi Asx 2011 model 1.6 Mivec invite paket henüz 400 kmdedir.Aracı geçtiğimiz cuma günü teslim aldık.
    İki araç aynı parkurda test amaçlı bir gezinti yaptık.Bilenler için söylüyorum Bursa'da Güzelyalı,Mudanya,Kumyaka ve Trilye gibi sahil şeritlerini gezdik.
    Gezintimize Ataevlerden başladık biraz yolu uzatalım dedik.Güzergahımız şu şeklide oldu Ataevlerden başladık İzmir yoluna çıktık Görükle'den Çevre yoluna girdik çevre yolundan Mudanya yoluna inip oradan sırasıyla Güzelyalı,Mudanya,Kumyaka ve Trilye'yi gezdik.
    Dönüşte ise Mudanya yolundan Şehir merkezine seyredip gezimizi noktaladık.
    Bilmeyenler için ise gezdiğimiz parkur gidiş dönüş yaklaşık 100 km'dir.
    Gezimize başlarken araçlarımızın yol bilgisayarlarını sıfırladık ve birbirimizle aynı hızda seyretmeye özen gösterdik.
    Gezintimizi noktaladığımızda yol bilgisayarımızda ortalama hız 38 km gösteriyordu.Kendi aracım 1.5 Dci Qashqai 4.7L/100km,Arkadaşımın aracı 1.6 Mivec benzinli Asx ise 5.8L/100km ile parkuru tamamladı.
    Arkadaşımda forumun takipçilerindendir nicki enrique.xs
    Sizler için araçlarımızın fotoğraflarını çektik.İç mekan resimlerini en kısa zamanda gündüz gözüyle çekip paylaşacağız.
    Qashqai ve Asx almayı düşünenler için her konuda yardımcı olmaya hazırız.

Rakip değil sıkı dostuz..Nissan Qashqai&Mitsubishi Asx (İki sıkı dostun araçları) SS içerir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texaas16 -- 24 Ocak 2012; 12:11:19 >

• Hayırlı olsun araçlarınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Hayırlı olsun araçlarınız.
    Güle güle kullanın. ASX , QQ ye oranla daha az yakmış sanki (benzinli hali ile)
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın ikiniz de
  • quote:

Asx in gerçekten şaşırtıcı bir yakıt tüketimi performansı var.Zaten fabrika değerlerinde de şehir dışı bazında 0.3 lt oynuyor arada.
  • Pazar günü sizin güzergah civarlarindaydim.

Trilye'de balık yedik.

Güzel yerler.

Paylaşım için teşekkürler.

Araçlarınızı güle güle kullanın. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: texaas16

quote:

Asx in gerçekten şaşırtıcı bir yakıt tüketimi performansı var.Zaten fabrika değerlerinde de şehir dışı bazında 0.3 lt oynuyor arada.

Alıntıları Göster
    Daha 400 km'de bir benzinli cross-over için yakıt tüketimi gerçekten çok iyi .

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Pazar günü sizin güzergah civarlarindaydim.

Trilye'de balık yedik.

Güzel yerler.

İki aracında yakıt değerleri çok iyi ; ayrıca plaka çerçevesini sökmeniz çok iyi olmuş QQ'nuzun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 24 Ocak 2012; 11:37:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Pazar günü sizin güzergah civarlarindaydim.

Trilye'de balık yedik.

Güzel yerler.

Teşekkürler Haluk abi.
    Trilye güzel yerdir,İstanbul'dan 2 saatliğine gelirler Balık yiyip dönerler.Bir çok da dizi çekimi olur şuan Al Yazmalım dizisi Trilye'de ve Kumyaka'da çekiliyor :)
  • ASX in yakıt tüketimi çok iyiymiş keza qq de öyle hayırlı olsun (aynı renk ASX ten bizdede var cidden hoş araba)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

ASX in yakıt tüketimi çok iyiymiş keza qq de öyle hayırlı olsun (aynı renk ASX ten bizdede var cidden hoş araba)
    kazasız belasız mutlu günlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NapoleonBonaparte

İki aracında yakıt değerleri çok iyi ; ayrıca plaka çerçevesini sökmeniz çok iyi olmuş QQ'nuzun

Teşekkür ederim.Aslında showroom plakalığı hiç takılmadı ben İstanbul'dan G plakayla çıkardım aracı Bursa'ya geldim plaka işlemlerini halledip çift taraflı bantla yapıştırdım kenarlarında da fosforlu bant var plakanın.
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim.Aslında showroom plakalığı hiç takılmadı ben İstanbul'dan G plakayla çıkardım aracı Bursa'ya geldim plaka işlemlerini halledip çift taraflı bantla yapıştırdım kenarlarında da fosforlu bant var plakanın.

Alıntıları Göster
    ikinizin de araçları hayırlı olsun çok başarılı tüketimler

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Araçlarınız çok güzel kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.....

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Araçlarınız çok güzel kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.....

Alıntıları Göster
    QQ şarap gibi gittikçe güzelleşiyor gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

QQ şarap gibi gittikçe güzelleşiyor gözümde.

Alıntıları Göster
    Qashqai bu sekmentte rakibi yok gercekten harika bir araç, umarım aracın tek eksigi iç tasarımın cok sadece olması bunuda güzelleştirirlerse cok iyi olur,asx se gercekten iyi bir alternatif mitsubishinin benzinli motorları gercekten dizel kıskandırır nitelikte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witchking34 -- 24 Ocak 2012; 13:46:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: witchking34

Qashqai bu sekmentte rakibi yok gercekten harika bir araç, umarım aracın tek eksigi iç tasarımın cok sadece olması bunuda güzelleştirirlerse cok iyi olur,asx se gercekten iyi bir alternatif mitsubishinin benzinli motorları gercekten dizel kıskandırır nitelikte..

Alıntıları Göster
    Arabayı satıp bi asx mi alsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: IV.MAN

Alıntıları Göster
    Anneme de söz vermem vasıtasıyla bir sonraki aracımız ASX olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: IV.MAN

Alıntıları Göster
    ASX'e siyah renk çok yakışmış hocam.. Qash-qai de hala diri duruyor, hayırlı ugurlu olsun kazasız-belasız sürüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Anneme de söz vermem vasıtasıyla bir sonraki aracımız ASX olacak

Alıntıları Göster
    Asx az yakmış gerçekten. Şehiriçi yakıt performansını da merak ettim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.