|
Corolla, SUV dünyasıyla buluştu: İşte karşınızda yeni Toyota Corolla Cross
-
-
200bin olsa tüp takılsa alırım, tabi güvenlik donanımı onemli
-
Bagaj Tucson ile aynı gibi, 1 litre eksik sadece. Ön Panjur çerçevesi de Tucson gibi yapılı göstermiş. Çok güzel olmuş araç. Fiyatı 300 binden başlar gibi, Hayırlısı.
ilk çıktığında 3008-c5 ac gibi uygun fiyatlardan başlayıp birkaç ay sonra siparişler yetişmeyince 50-100 bin arası zamlanır gibi. şu an piyasa öyle çünkü.
Herkes deli gibi SUV alırken de çok satar, Toyota gibi bir marka. CHR çok küçük kalıyordu ve rav4 çok pahalıydı, ona rağmen iyi sattı ilk başta CHR.
+fazladan yılda 1500 lira mtv olması 1.8 hibrit satışlarını baltalıyor. az km yapan adam almıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 9 Temmuz 2020; 11:41:25 > -
tayland fiyatı 225bin tl, biz bunu alamayız
-
çok alçak olmuş 1600 nedir bari 1700 felan olsun yukseklıgı suv diye araba üretiyolar alçak üretiyolar onuda ne yapm bunu ama toyota sevmeyen ben bıle ılgımı cektı
-
Japon araçlar alçak olur.
Toyota’ya bir suv araç lazımdı ama hybridlerin ötv epey yüksek. Elektriğe yavaş yavaş geçildiği şu zamanlarda devletin hybrid araçların ötvsini desteklemesi gerekiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Corollanın etinden sütünden yününden...
Fena değil Hyundai Kia havası sezdim biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 9 Temmuz 2020; 13:10:27 > -
başıma bir iş gelmeyecekse chr'den daha çok beğendim.
-
Tüp tankı neresine takılacak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Chr kadar güzel olmasada buda güzel.
289 binden başlayan lansman fiyatlarıyla.... (Çok iyimserim 😊)
Türkiye'de vergilerin durumu ortadayken 1.8 litre yazısından sonra okumaya bile gerek yok maalesef. Corolla Hibrid'in yıllık mtv'si yaklaşık 3.600 TL. Aracın sigortası, kaskosu (çoğu araç sahibi yaptıramıyor bile) ve mtv'si kabaca 5000 TL'den fazla tutar tutuyor. Yani arabaya hiç binmeden aylık 400 TL'den fazla masrafı var. Böyle düşününce değil 1.8 litrelik aracı herhangi bir aracı almak bile mantıksız hale geliyor. Bize bu durumları layık görenlere yazıklar olsun..
-
Fiyat’ına göre değerlendirilebilir
Kardeşim neredeyse “yürürken kaldırımı aşındırdın” diye vergi alınacak durumdayken ben devletimizin asla destek olacağını düşünmüyorum.
tüp taksak sorun olur mu acaba :)))
-
Sen yeterki ustaya söyle ite ite takar :)
hocam sıfır arabada değilki ikinci el arabayı bile bize layık görmüyorlar 9 yaşında poloya yıllık 730 tl vergi + 220 tl muayne + 1100 tl sigorta + ağır bakıma 8300 tl para verdim. bu şekilde yıllık 10.350 tl para verdim 12 ay böl 862 tl hadi bakalım asgari ücretli nasıl binsin bu araca.
-
Yaris Cross'u da çok beğenmiştim, bu da çok güzel.
Bir de şu çirkin dashboard tasarımından vazgeçebilseler..
-
Keşke Plug-in Hybrid versiyonu olsaydı...
-
Bize layık görülmeyen daha bir çok şey var aslında ama asgari ücretlilerden bahsedince sözlerimi yutmak zorunda kaldım. Türkiye'de bu şartlarda bir asgari ücretli değil arabaya binmek düzgün bir şekilde karnını doyurabiliyorsa ne ala. Onlarınki yaşamak değil nefes alıp vermek bir nevi.
Türkiye'de vergilerin durumu ortadayken 1.8 litre yazısından sonra okumaya bile gerek yok maalesef. Corolla Hibrid'in yıllık mtv'si yaklaşık 3.600 TL. Aracın sigortası, kaskosu (çoğu araç sahibi yaptıramıyor bile) ve mtv'si kabaca 5000 TL'den fazla tutar tutuyor. Yani arabaya hiç binmeden aylık 400 TL'den fazla masrafı var. Böyle düşününce değil 1.8 litrelik aracı herhangi bir aracı almak bile mantıksız hale geliyor. Bize bu durumları layık görenlere yazıklar olsun..
|
başıma bir iş gelmeyecekse chr'den daha çok beğendim. |
Kardeşim neredeyse “yürürken kaldırımı aşındırdın” diye vergi alınacak durumdayken ben devletimizin asla destek olacağını düşünmüyorum.
|
Japon araçlar alçak olur.
Toyota’ya bir suv araç lazımdı ama hybridlerin ötv epey yüksek. Elektriğe yavaş yavaş geçildiği şu zamanlarda devletin hybrid araçların ötvsini desteklemesi gerekiyor. |
Corollanın etinden sütünden yününden... Fena değil Hyundai Kia havası sezdim biraz. |
Benzer içerikler
- 1 telefonda 2 whatsapp
- instagram hesap çalma
- instagram hesabım çalındı
- instagram"da takip isteği attığım kişileri nasıl görebilirim 2024
- google fotoğraflar kilitli klasör
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X