Şimdi Ara

Rakipsiz oyun performansı! Razer Huntsman v3 Pro - inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuncu klavyeleri özellikle son yıllarda iyice seviye atlamış durumda ve analog switch bu konuda klavyelere artı yazan bir durum oldu. Razer Huntsman v3 Pro da özellikle oyun konusunda sunmuş olduğu özelliklerle birlikte kesinlikle oyun konusunda birçok kişinin deneyimlemek isteyeceği bir klavye. ''Eksisi yok mu?'' derseniz elbette var. Özellikle günlük kullanımda bazı eksi kısımları var. Tüm detayları videomuzda bulabilirsiniz.

• Top seviye oyuncular için tercih edilebilir ancak günlük kullanım için hem ses hem de ergonomi açısından çok kötü. Ayrıca fiyatı da oldukça pahalı m

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • retro klavyelere geçiş :))) pentium bilgisayarların olduğu yıllarda üretilen klavyeleri hatırlayanlar bilir. Özellerikle internet kafelerde canter strike oyununu :)

• Eskiden ekranlı klavyeler vardı. Şu an hala onlardan birini kullanıyorum. CPU/GPU/RAM kullanımı, sıcaklıkları vs klavye ekranından takip ediyorum, çok da işe yarıyor. Neden artık ekranlı klavyeler üretilmiyor? Ben mi denk gelmedim yoksa

• 13.000 TL maşallah hem de kablolu bir kere daha maşallah.

• Ne klavye ne de mouse oynadığın bir oyundan 50 liralık bir donanımla bile keyif alabiliyorsan o yeterli benim için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.