Şimdi Ara

Ralli Pilotu Olmak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
8.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ralli dünyasına girmek istiyorsan TOSFED'in gözetmenlik seminerlerine katılarak başlarsın. Zamanla çevre edinirsin. Eğitimini de alınca co-pilot olarak yarışlara katılırsın, ciddi seviyede copilot eksikliği var şu an. Ondan sonra da gerisini zaman gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

Yorumları okudum da, adama neden azarlar gibi cevaplar yazıldığını anlamadım. Eğer bilginiz varsa, söyleyin geçin. Sanki kabahatli bir iş yapmak istiyor.. Sürekli bir eleştiri, bir küçük görme çabaları falan. Yakışmıyor arkadaşlar.

Bak arkadaşım, hiçbir şey için geç değildir. Evet, biraz geç kalmış olabilirsin ama dediğim gibi geç değil. Volkan Işık ralli işine girdiğinde 19, başladığında 22 yaşındaydı. Şimdi ise dünyaca ünlü bir ralli pilotu. İsteyince olabiliyor. Ama arkadaşların söyleyiş tarzı biraz sert olsa da haksız değiller. Bu iş için cidden sağlam bütçen olması lazım. Ayrıca bu kadar ciddi bir iş olarak yapmak istiyorsan bu senin mesleğin olacaktır. WRC gibi hedeflerin varsa hayatını buna göre yönlendirmelisin. Geçici heves ile yapılacak bir iş değil. Çalışma şartları ağırdır. Her bünye kaldıramayabilir.

Maddi durumunun çok iyi olduğunu varsayıyorum. Yaptığın yorumlardan bu anlaşılıyor.

Cevabınız için çok çok saolun.Akşamdan beri bunu yazmak zor geldi arkadaşlara.Çok şükür maddi durumumuz baya iyi ve kendime güveniyorum.Bu işi gelip geçici bir heves değilde gerçekten meslek olarak yapmak istiyorum.Zira hız yapmak bana sexten daha çok zevk veriyor o derece.
    Yarın Volkan IŞIK akademiyi arayacağım.Görüştükten sonra belki yerine bile giderim.Bu işin üstüne dusucem sonuna kadar gitmek ıstıyorum.

Tekrar tesekkur ederım.Iyı forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Çok Sarhoşum Gel Beni Al

quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

Yorumları okudum da, adama neden azarlar gibi cevaplar yazıldığını anlamadım. Eğer bilginiz varsa, söyleyin geçin. Sanki kabahatli bir iş yapmak istiyor.. Sürekli bir eleştiri, bir küçük görme çabaları falan. Yakışmıyor arkadaşlar.

Bak arkadaşım, hiçbir şey için geç değildir. Evet, biraz geç kalmış olabilirsin ama dediğim gibi geç değil. Volkan Işık ralli işine girdiğinde 19, başladığında 22 yaşındaydı. Şimdi ise dünyaca ünlü bir ralli pilotu. İsteyince olabiliyor. Ama arkadaşların söyleyiş tarzı biraz sert olsa da haksız değiller. Bu iş için cidden sağlam bütçen olması lazım. Ayrıca bu kadar ciddi bir iş olarak yapmak istiyorsan bu senin mesleğin olacaktır. WRC gibi hedeflerin varsa hayatını buna göre yönlendirmelisin. Geçici heves ile yapılacak bir iş değil. Çalışma şartları ağırdır. Her bünye kaldıramayabilir.

Maddi durumunun çok iyi olduğunu varsayıyorum. Yaptığın yorumlardan bu anlaşılıyor.

Cevabınız için çok çok saolun.Akşamdan beri bunu yazmak zor geldi arkadaşlara.Çok şükür maddi durumumuz baya iyi ve kendime güveniyorum.Bu işi gelip geçici bir heves değilde gerçekten meslek olarak yapmak istiyorum.Zira hız yapmak bana sexten daha çok zevk veriyor o derece.
    Yarın Volkan IŞIK akademiyi arayacağım.Görüştükten sonra belki yerine bile giderim.Bu işin üstüne dusucem sonuna kadar gitmek ıstıyorum.

Tekrar tesekkur ederım.Iyı forumlar

Ankarada ralli pilotlugu icin nereye basvurmak gerekiyo ogrenebilirmisiniz istanbuldaki yeri ararsaniz go kart tan itibaren olacak sekilde

• dostum bu foruma böyle bir sormakla hata yapmışsın..

maddi durumun iyiyse bu forumda azarlanır dışlanırsın,millet dalga geçer yapamazsın edemezsin der ama sen kimseyi takma ve hedefinin peşinden gitmeyi bil..

kıskanç tipler de çok gördüğün gibi

neyse bence

http://www.rally-sport.com/

bu tarz sitelere sor danış bu konuyu derim

not:gerçekten maddi durumun iyi ve bu konunun da fake olmadığını varsayıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 15 Ocak 2012; 22:52:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

dostum bu foruma böyle bir sormakla hata yapmışsın..

maddi durumun iyiyse bu forumda azarlanır dışlanırsın,millet dalga geçer yapamazsın edemezsin der ama sen kimseyi takma ve hedefinin peşinden gitmeyi bil..

neyse bence

Ben burada kimsenin kıskançlık ettiğini düşünmüyorum, terbiyeli ve adabına uygun konuşmalı insan ki saygı görsün.
    Eğer bir konu aklına takılırsa insanın, önce google'a yazsın bir zahmet, sayısızca döküman bulunabilecek bir konu. Üniversiteye başlamamış birinin açtığı bir konudayız. Üç mesajın ikisinde para dert değil zenginim yazmak yerine, neymiş ne değilmiş öğrenir, sonra kendi durumuna göre karar verir. Arkadaşa başarılar, yol gösterdik; gerisi ona kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

quote:

neyse bence

Ben burada kimsenin kıskançlık ettiğini düşünmüyorum, terbiyeli ve adabına uygun konuşmalı insan ki saygı görsün.
    Eğer bir konu aklına takılırsa insanın, önce google'a yazsın bir zahmet, sayısızca döküman bulunabilecek bir konu. Üniversiteye başlamamış birinin açtığı bir konudayız. Üç mesajın ikisinde para dert değil zenginim yazmak yerine, neymiş ne değilmiş öğrenir, sonra kendi durumuna göre karar verir. Arkadaşa başarılar, yol gösterdik; gerisi ona kalmış.

hocam haklısınız ancak,bu kadar sert çıkmanıza gerek yoktu bence arkadaşa daha yumusak davranabilirdiniz..zaten yanlış yerde bu bilgileri almak için anlamıştır o da hatasını..

böyle şeyler için birbirimizi kırmaya gerek yok diye düşünüyorum

• quote:

quote:

neyse bence

+1

Rally değil de pist yarışları için kartingle mi başlamak lazım? Bir de yukarıda oyun söylemiştiniz LFS değil de diğeri ne idi?

• pist yarışı için lfs bence ideal bir oyun, online yarışabiliyorsunuz hem de ücretsiz. Rbr - richard burns rally - bence en iyi ralli oyunudur fizik motoru en gerçekçi oyunlardan biridir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

quote:

quote:

neyse bence

+1

Rally değil de pist yarışları için kartingle mi başlamak lazım? Bir de yukarıda oyun söylemiştiniz LFS değil de diğeri ne idi?

karting ralli, pist yarışlarının altı değildir. karting kendi başına dünya çapında yarışları olan bir spor dalıdır. yani pist yarışlarına katılmak için asdece bulundugun ildeki piste (varsa) yada biraz araştırarak mahalli dediğimiz, bu işin ilk adımıyla başlayabilirsin. ancak arkadaşlarında dediği gibi biraz masraflı oluyor bu işler. yaklaşık 4 yıl önce bende internette aradıgımda bu iş ile ilgili bir veri, muhattap bulamadım. eger ciddi ilgileniyorsan yardım etmeye çalışabilirim bildiğimce.

• arkadaşlar merhaba ralli pilotu olmak zor birşey değildir. sadece maddi imkanlara o yoksada iyi sponsörlere bakar(sponsör bulabilmek içinde yarışmak şart tabi ) ama maddi durumum yok diyorsanız bu işe benim gibi en alttan, hakemlikten başlayıp önce orda yükselip sora co-pilot ve daha sonrasında da azıcık kesenin agzını açarak yarışma imkanınız var pekala. izmirdeki arkadaşlarıma birebir yardımcı olabilirim, dışardaki arkadaşlarımada aklındaki soruları cevaplayarak, bilmediklerimi bu işte üstadlarımızdan öğrenip aktarabilirim. yarışmak zordur, yarış kuralları da zordur o yüzden tavsiyem en alttan başlayıp devam etmektir. detaylar içinhttp://www.tosfed.org.tr/ ye göz atmanızı tavsiye edebilirim. ama illa direk pilotluk derseniz arkadaşlarında dediği gibi volkan ışık, taner şengezener gibi büyük pilotların kurslarına katılarak lisans alıp yarışabilir, yada yarış arabalarını hazırlayan garajlarla irtibata geçip, ordan sezonluk yada yıllık araba kiralayıp yarısabilirsiniz. son olarak şu konuya dikkat çekeyim; grup N olarak adlandırılan seviyede bir araç kirası yarış başı ortalama 5.000tl (palio). bu ücretin içinde servis elemanı, servisi,lastigi gibi bütün gereksinimleri mevcut. ancak 3 yarışta 3x5.000=15.000tl yapıyorki bu fiyata güzel bir palio toparlayabilirsiniz en ufak yarış, bu işe başlangıç ücreti yaklaşık böyle 3-5 değişebilir ama genelde böyledir. pist yarışları çok az daha altında olsada bu ücretlerden o da pahalı bir spordur. maddi durumum iyi değil, ama yarışmak istiyorum diyen arkadaşlarıma KARTİNG! konusunda düşünmelerini isterim. çünkü 2011 yılı mahalli karting yarışı ücreti yıllık 5.00tl+aracın benzini+aracın lastikleri olarak alındı. 3-4 kişi yarışılna bu yarış en az 6 saat olmakla birlikte bu konuda sponsör bulunması daha olası ve daha kolaydır.bu konuda sıkıntı sadece karting aracı bulmaktır ki 0ı 10-12bi tl dolaylarındadır. Ancak bununda 2.elleri yarış pistlerinde satılmaktadır ki ben de bunlardan birini 3.000tl ye almak için ugraşıyorum.yani 5.000tl yıllık kayıt ücreti+3.000tl araç ücreti(bunu ilk sene için sölüyorum)+2.000tl yıllık yarışlra gidiş-geliş, yarış olan yerde konaklama vs. ücreti dersek toplamda=10.000tl yapıyorki bu ilk yıl, devamında bunu 5.000tl sadece kayıt ücretine düşürebilirsiniz(konaklama ve kartingi aldıktan sonraki masraflarını sanayideki eş-dosttan bedavaya yaptırma gibi.not:yıllık sadece 5.000tl kayıt ücretini karşılayıp yarışan, arkadaşlarım var). otomobil sporlarına harcadıgınız ücreti faturalayıp vergiden %100 düşülebildiğinden büyük firmalar sıcak bakmktadır bu işe. yani diğer bir değişle, bedavaya reklamını yapma bu oluyor . zor ama bir o kadarda keyifli olan bu işe, bu spora ilgisi olan herkezin katılmasını kesinlikle tavsiye ederim. hiç olmazsa en azından ortamı görmek için yaşadıgınız şehirdeki ralliye seyirci olarak gidip gözlemleyin derim.. son olarak katıldığım yarışlardan bir kaç fotoyla işin keyfini belirtmek istiyorum

Ralli Pilotu Olmak?

Ralli Pilotu Olmak?

Ralli Pilotu Olmak?

Ralli Pilotu Olmak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capus35 -- 16 Ocak 2012; 6:06:21 >

• 1.

Ralli Pilotu Olmak?

Ralli Pilotu Olmak?

Ralli Pilotu Olmak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capus35 -- 16 Ocak 2012; 5:59:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: capus35

1.

Ralli Pilotu Olmak?

Ralli Pilotu Olmak?

Ralli Pilotu Olmak?

2.

Ralli Pilotu Olmak?

Ralli Pilotu Olmak?

Ralli Pilotu Olmak?

Ralli Pilotu Olmak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capus35 -- 16 Ocak 2012; 6:02:19 >

• ve son olarak 3.

Ralli Pilotu Olmak?

Ralli Pilotu Olmak?
  • quote:

arkadaşlar merhaba ralli pilotu olmak zor birşey değildir. sadece maddi imkanlara o yoksada iyi sponsörlere bakar(sponsör bulabilmek içinde yarışmak şart tabi ) ama maddi durumum yok diyorsanız bu işe benim gibi en alttan, hakemlikten başlayıp önce orda yükselip sora co-pilot ve daha sonrasında da azıcık kesenin agzını açarak yarışma imkanınız var pekala. izmirdeki arkadaşlarıma birebir yardımcı olabilirim, dışardaki arkadaşlarımada aklındaki soruları cevaplayarak, bilmediklerimi bu işte üstadlarımızdan öğrenip aktarabilirim. yarışmak zordur, yarış kuralları da zordur o yüzden tavsiyem en alttan başlayıp devam etmektir. detaylar içinhttp://www.tosfed.org.tr/ ye göz atmanızı tavsiye edebilirim. ama illa direk pilotluk derseniz arkadaşlarında dediği gibi volkan ışık, taner şengezener gibi büyük pilotların kurslarına katılarak lisans alıp yarışabilir, yada yarış arabalarını hazırlayan garajlarla irtibata geçip, ordan sezonluk yada yıllık araba kiralayıp yarısabilirsiniz. son olarak şu konuya dikkat çekeyim; grup N olarak adlandırılan seviyede bir araç kirası yarış başı ortalama 5.000tl (palio). bu ücretin içinde servis elemanı, servisi,lastigi gibi bütün gereksinimleri mevcut. ancak 3 yarışta 3x5.000=15.000tl yapıyorki bu fiyata güzel bir palio toparlayabilirsiniz en ufak yarış, bu işe başlangıç ücreti yaklaşık böyle 3-5 değişebilir ama genelde böyledir. pist yarışları çok az daha altında olsada bu ücretlerden o da pahalı bir spordur. maddi durumum iyi değil, ama yarışmak istiyorum diyen arkadaşlarıma KARTİNG! konusunda düşünmelerini isterim. çünkü 2011 yılı mahalli karting yarışı ücreti yıllık 5.00tl+aracın benzini+aracın lastikleri olarak alındı. 3-4 kişi yarışılna bu yarış en az 6 saat olmakla birlikte bu konuda sponsör bulunması daha olası ve daha kolaydır.bu konuda sıkıntı sadece karting aracı bulmaktır ki 0ı 10-12bi tl dolaylarındadır. Ancak bununda 2.elleri yarış pistlerinde satılmaktadır ki ben de bunlardan birini 3.000tl ye almak için ugraşıyorum.yani 5.000tl yıllık kayıt ücreti+3.000tl araç ücreti(bunu ilk sene için sölüyorum)+2.000tl yıllık yarışlra gidiş-geliş, yarış olan yerde konaklama vs. ücreti dersek toplamda=10.000tl yapıyorki bu ilk yıl, devamında bunu 5.000tl sadece kayıt ücretine düşürebilirsiniz(konaklama ve kartingi aldıktan sonraki masraflarını sanayideki eş-dosttan bedavaya yaptırma gibi.not:yıllık sadece 5.000tl kayıt ücretini karşılayıp yarışan, arkadaşlarım var). otomobil sporlarına harcadıgınız ücreti faturalayıp vergiden %100 düşülebildiğinden büyük firmalar sıcak bakmktadır bu işe. yani diğer bir değişle, bedavaya reklamını yapma bu oluyor . zor ama bir o kadarda keyifli olan bu işe, bu spora ilgisi olan herkezin katılmasını kesinlikle tavsiye ederim. hiç olmazsa en azından ortamı görmek için yaşadıgınız şehirdeki ralliye seyirci olarak gidip gözlemleyin derim.. son olarak katıldığım yarışlardan bir kaç fotoyla işin keyfini belirtmek istiyorum

arkadaşın maddi durum iyi, halleder.

Ben de düşündüm. Zira solak olmam ve reklexlerimin çok iyi olmasından dolayı daha bir yatkındım. Ruhumda zaten bi otomobil hastalığı var.
    Ama maddi durum maalesef ki yok. En iyisi iyi bir iş sahibi olunca go-kart ile uğraşmak. Yarışlara yatırılan paralar ciddi düzeyde. Onun yerine subaru imp. - maxda rx8 - insignia 2,8 v6 opc gibi araçlar alıp modifikasyon ile pistlerde yarışmak bizim için olabilitesi en yüksek ihtimal. Ama türkiyede pist bulmak da sorun. istanbul park kirası günlük 30bin euro. herkese de verirler mi o ayrı mesele.

Sırf araba tutkum yüzünden ileride yurt dışında yaşamayı bile düşünüyorum. iş için yurt dışına gidip orada iyi bir maddi durum yakalayınca pist bulmak daha kolay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 16 Ocak 2012; 6:33:38 >

• haha dostum orada da herşeyleri okul okuyarak yapıyolar ya senden de okul istemesinler? karting güzel bir başlangıç ve bence eger agzın laf yapıyor ve elinden bu işler (tamirat vs. ) geliyorsa ufaktan başlayabilirsin bence. yoksa subaruya yaptıgın modifiyeyle pist yarışlarında yarışmaktan çok draglara katılırsın ki o da nereye kadar keyif verir bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

quote:

arkadaşlar merhaba ralli pilotu olmak zor birşey değildir. sadece maddi imkanlara o yoksada iyi sponsörlere bakar(sponsör bulabilmek içinde yarışmak şart tabi ) ama maddi durumum yok diyorsanız bu işe benim gibi en alttan, hakemlikten başlayıp önce orda yükselip sora co-pilot ve daha sonrasında da azıcık kesenin agzını açarak yarışma imkanınız var pekala. izmirdeki arkadaşlarıma birebir yardımcı olabilirim, dışardaki arkadaşlarımada aklındaki soruları cevaplayarak, bilmediklerimi bu işte üstadlarımızdan öğrenip aktarabilirim. yarışmak zordur, yarış kuralları da zordur o yüzden tavsiyem en alttan başlayıp devam etmektir. detaylar içinhttp://www.tosfed.org.tr/ ye göz atmanızı tavsiye edebilirim. ama illa direk pilotluk derseniz arkadaşlarında dediği gibi volkan ışık, taner şengezener gibi büyük pilotların kurslarına katılarak lisans alıp yarışabilir, yada yarış arabalarını hazırlayan garajlarla irtibata geçip, ordan sezonluk yada yıllık araba kiralayıp yarısabilirsiniz. son olarak şu konuya dikkat çekeyim; grup N olarak adlandırılan seviyede bir araç kirası yarış başı ortalama 5.000tl (palio). bu ücretin içinde servis elemanı, servisi,lastigi gibi bütün gereksinimleri mevcut. ancak 3 yarışta 3x5.000=15.000tl yapıyorki bu fiyata güzel bir palio toparlayabilirsiniz en ufak yarış, bu işe başlangıç ücreti yaklaşık böyle 3-5 değişebilir ama genelde böyledir. pist yarışları çok az daha altında olsada bu ücretlerden o da pahalı bir spordur. maddi durumum iyi değil, ama yarışmak istiyorum diyen arkadaşlarıma KARTİNG! konusunda düşünmelerini isterim. çünkü 2011 yılı mahalli karting yarışı ücreti yıllık 5.00tl+aracın benzini+aracın lastikleri olarak alındı. 3-4 kişi yarışılna bu yarış en az 6 saat olmakla birlikte bu konuda sponsör bulunması daha olası ve daha kolaydır.bu konuda sıkıntı sadece karting aracı bulmaktır ki 0ı 10-12bi tl dolaylarındadır. Ancak bununda 2.elleri yarış pistlerinde satılmaktadır ki ben de bunlardan birini 3.000tl ye almak için ugraşıyorum.yani 5.000tl yıllık kayıt ücreti+3.000tl araç ücreti(bunu ilk sene için sölüyorum)+2.000tl yıllık yarışlra gidiş-geliş, yarış olan yerde konaklama vs. ücreti dersek toplamda=10.000tl yapıyorki bu ilk yıl, devamında bunu 5.000tl sadece kayıt ücretine düşürebilirsiniz(konaklama ve kartingi aldıktan sonraki masraflarını sanayideki eş-dosttan bedavaya yaptırma gibi.not:yıllık sadece 5.000tl kayıt ücretini karşılayıp yarışan, arkadaşlarım var). otomobil sporlarına harcadıgınız ücreti faturalayıp vergiden %100 düşülebildiğinden büyük firmalar sıcak bakmktadır bu işe. yani diğer bir değişle, bedavaya reklamını yapma bu oluyor . zor ama bir o kadarda keyifli olan bu işe, bu spora ilgisi olan herkezin katılmasını kesinlikle tavsiye ederim. hiç olmazsa en azından ortamı görmek için yaşadıgınız şehirdeki ralliye seyirci olarak gidip gözlemleyin derim.. son olarak katıldığım yarışlardan bir kaç fotoyla işin keyfini belirtmek istiyorum

arkadaşın maddi durum iyi, halleder.

Ben de düşündüm. Zira solak olmam ve reklexlerimin çok iyi olmasından dolayı daha bir yatkındım. Ruhumda zaten bi otomobil hastalığı var.
    Ama maddi durum maalesef ki yok. En iyisi iyi bir iş sahibi olunca go-kart ile uğraşmak. Yarışlara yatırılan paralar ciddi düzeyde. Onun yerine subaru imp. - maxda rx8 - insignia 2,8 v6 opc gibi araçlar alıp modifikasyon ile pistlerde yarışmak bizim için olabilitesi en yüksek ihtimal. Ama türkiyede pist bulmak da sorun. istanbul park kirası günlük 30bin euro. herkese de verirler mi o ayrı mesele.

Sırf araba tutkum yüzünden ileride yurt dışında yaşamayı bile düşünüyorum. iş için yurt dışına gidip orada iyi bir maddi durum yakalayınca pist bulmak daha kolay olur.

haha dostum orada da herşeyleri okul okuyarak yapıyolar ya senden de okul istemesinler? karting güzel bir başlangıç ve bence eger agzın laf yapıyor ve elinden bu işler (tamirat vs. ) geliyorsa ufaktan başlayabilirsin bence. yoksa subaruya yaptıgın modifiyeyle pist yarışlarında yarışmaktan çok draglara katılırsın ki o da nereye kadar keyif verir bilemem

• ağzım iyi laf yapar. Biriyle hafif tanışıklığım olsun bazı konularda rahat ikna ederim. Tamir konusunda elimden bazı işler geliyor. Artık aracın bazı bakımlarını kendim yapıyorum. Alet edevat olsa sanayiye bile girmem.
    Subaru ile dragtan çok 4çekeri ile drift olabilir.

Ama karting için ciddi masraf söz konusu ki maddi durum onun için yok. İzmirde zorlanmadan okuyorum. Ama karting için 3-5 bi şeyler ayarlamak zor. Anca gidip saatlik ücret verip pistte go-kart sürecek para çıkar.
  • quote:

ağzım iyi laf yapar. Biriyle hafif tanışıklığım olsun bazı konularda rahat ikna ederim. Tamir konusunda elimden bazı işler geliyor. Artık aracın bazı bakımlarını kendim yapıyorum. Alet edevat olsa sanayiye bile girmem.
    Subaru ile dragtan çok 4çekeri ile drift olabilir.

Ama karting için ciddi masraf söz konusu ki maddi durum onun için yok. İzmirde zorlanmadan okuyorum. Ama karting için 3-5 bi şeyler ayarlamak zor. Anca gidip saatlik ücret verip pistte go-kart sürecek para çıkar.

o zaman önce kendine kafadar yarışmayı seven arkadaşlar bulup sponsör arama yoluna gitmelisin (illa yarıştıracam ben seni bu gün galiba ) elinden geliyorsa zaten ufak masraflara bile halledebilirsin bence. subaru ile drif kulag açok hoş geliyor ancak ülkemizde o kültür maalesef yayılmamış drumda :( keşke daha yaygın olsa..

bence maddi durumdan çok atılımlarla ilgili. sponsör olabilecek alanlar keşvetmen durumunda külfeti kalmıyacaktır. izmirde ege üniversitesinde okuyorsan EMOST (ege üniversitesi motor sporları toplulugu)u kurduk oraya davet ederim seni böylelikle karting yarışlarınla bizimle amatörden başlamış olur ve yarış konusunda çevre edinmiş olrsun

• Arkadaşlarım TV'den maç seyretmeyi spor zanneden bir kitle Daha çok arabayı ulaşım aracından ibaret görüyorlar. Ben ise aracı bir sevda, bir hobi, bir yaşam parçası olarak görüyorum. Ulaşım 2.plandadır.
    İzmiri pek tanımıyorum ama bazı organizasyonlara katılıp kendimi gösterdikten sonra sporsor belki bulunur.

Subaru bizim ülkemizden çin malı gibi gözükür. Çünkü o bir prestij arabası, bir spor araba değildir. Subaruya vereceğim para ile BMW alırım düşüncesi olduğu sürece ülkemiz sadece araba pazarı olur. Ne ülkemizden oto sporcu çıkar ne de adını tarihe yazdıracak biri.
  • quote:

Arkadaşlarım TV'den maç seyretmeyi spor zanneden bir kitle Daha çok arabayı ulaşım aracından ibaret görüyorlar. Ben ise aracı bir sevda, bir hobi, bir yaşam parçası olarak görüyorum. Ulaşım 2.plandadır.
    İzmiri pek tanımıyorum ama bazı organizasyonlara katılıp kendimi gösterdikten sonra sporsor belki bulunur.

Subaru bizim ülkemizden çin malı gibi gözükür. Çünkü o bir prestij arabası, bir spor araba değildir. Subaruya vereceğim para ile BMW alırım düşüncesi olduğu sürece ülkemiz sadece araba pazarı olur. Ne ülkemizden oto sporcu çıkar ne de adını tarihe yazdıracak biri.

hay ağzına sağlık ne güzel bir tanım oldu bu . sende bizdensin, senin kanında da yarıs askı var ve bence bi yerden baslaman gerekiyo. bunu TOSFED e girerek baslatmalısın ve ilerlemelisin bence

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.