Şimdi Ara

Ralli Pilotu Olmak? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
8.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Caipirinha

20 yaşınadn sonra ralli pilotu olman imkansız

Ayrıca şu mesajı atan kişinin sponsorsuz bu işe girişmesi imkansız

quote:

Orijinalden alıntı: Çok Sarhoşum Gel Beni Al

Arkadaşlar sıfır araba bakınıyorduk uzun zamandır benim için.Özel üniversiteye gideceğimden dolayı Dacia ile idare etmem lazımdı.Okul çok pahalı bir de yeni bir araba istemek bana yakışmaz dedim Ama bu akşam güzel bir haber aldım
    Annem özel bir şirkette yönetici.Şirket her sene başında 0 araba tahsis ediyor ve bu sene anneme de çıkmış.Annem istemem demiş ama kazanılmış haktan dolayı yine de bizde kalması gerektiğini söylemişler.Annemde oğlum kullansın o zaman demiş.Kim kullanırsa kullansınlar araba 1 sene boyunca tamemen sizin,yakıtı bakımı vs. size ait demişler.
    Ocak ayının ortalarına doğru teslim alacağız.Fluence Bold Edition 1.6 110 bg modeliymiş araçlar.Yine benzin yuzunden sıkıntıya gireceğim ama öğrenci olduğum için onu da bizimkilere hallettirmeyi düşünüyorum.Çok yakar mı bu araç?Benim Sandero da benzinli İllallah etmiş durumdayım. Ondan çok yakar mı bu meret

Caipirinha çok sert vurmuşsun kesin öldü

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

quote:

quote:

hangi şehirdesin? Ankara'daysan Gazi.Üni. Müh. Fak. motorsporları topluluğu (GAZİMOST) bu eğitimi vermektedir. Pilotluğun yolu ko-pilot olmaktan başlar, uzun süren bir eğitimdir; direksiyon başına geçmek uzun zaman ister. Benim sana tavsiyem, g25 tarzı bir direksiyon setiyle RBR oynayarak kendini geliştirmendir, pist yarışları için de LFS öneririm. Ülkemiz koşullarında ralli pilotu olmanın hiçbir getirisi yoktur. Sadece hobi olarak yapılabilir. Bu işte para yok malesef ülkemizde, çünkü destek yok, popüler değil, reklam yok, sponsor sıkıntısı var.

Dostum sponsora falan hiç gerek yok maddi yönden sıkıntı yaşamıyorum çok şükür.İstanbuldayım üni. hazırlanıyorum.Eğitim falan almak istiyorum.İleride büyük yarışlara katılıp ülkemizi temsil etmek istiyorum

Öncelikle senin dostun değilim bir, ikincisi sponsora ihtiyacım yok diyecek kadar zengin ailen varsa, git Volkan Işık'tan özel ders al, tabi İngilizce bilmeyene ders vermez onu da bil.

Iki de tokat çarpsaydìn tam olacakti

• Rallide şampiyonluklarıyla efsane olamasa da tam bir adrenalin aracı. Fiyatını görünceye kadar sahip olmayı isterdim.

http://www.rally24.com/rally-cars-for-sale/metro-6r4-31171.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kick down

o kadar iyi reflekslerin olduğuna inanıyomusun yoksa ölü bi kedinin refleskleri kadar mı iyi bide yaşın büyük çok zor inan bana her kişinin harcı değildir ralli pilotu olmak

Kendini övdü gibi olacak belki ama gerçekten reflekslerimin iyi olduğuna inanıyorum ve aşırı rahatım heyecanlanmam.Zoru başarmak istiyorum

@drahte 1905
    Hocam ben öyle mah. arası rallilerden bahsetmiyorum.Gerçekten bu işin hakkını verip Dünya'ya açılmak istiyorum.Ailemde bu işlerle ilgilenen yok evet çünkü hepsi işinde gücünde meşgul insanlar.Bu bir tutku gibi bir şey

WRC'de yarismak istiyorsan, WRC arabalarinin TANESI 100 ila 250K EURO

Bunlar ikinci el rakamlari, ama arabanin yedekleri cok cok daha pahali, bir camurluk ici yaklasik 30K Euro [Fren, Amortisor, Jant] [Evet sadece bir camurluk]

Ya sirf antremanlarda yakacagin benzin ve lastik giderleri 6 basamakli cikacaktir...

Ve bir WRC takiminin yillik butcesi sezon basina 10 ila 5 M Dolar civarinda

Yillik 5 ila 10M dolarin varsa, git Ibiza'dan bir ev al dunyaya acilirsin oradan...

çok zekice bir yorum yapmışsın. Eğerki gerçekten hevesliysenhttp://www.volkanisikakademi.com/ sitesine girip araçtırabilirsin. Belli mi olur belki ilerleyen zamanda bir yarışa katılacak kadar kendini geliştirirsin.

• WRC ye girsen yarım sezon bile sürdüremessin Rahmetli olursun
    Loeb ,hirvonen,latvala, varken Ken block gibi hüsrana uğrarsın sende
    Sen aracın benzinini düşünüyorsun eee böylemi mücadele edeceksin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkooo -- 6 Kasım 2012; 15:12:34 >
  • enteresan bi konu olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

quote:

quote:

XXX

Dostum sponsora falan hiç gerek yok maddi yönden sıkıntı yaşamıyorum çok şükür.İstanbuldayım üni. hazırlanıyorum.Eğitim falan almak istiyorum.İleride büyük yarışlara katılıp ülkemizi temsil etmek istiyorum

Maddi yonden sikintin yoksa zaten ailende / etrafinda bu islerle ugrasan birileri olmasi lazim, ailende / etrafinda bu kisilerden yoksa korkarim ki maddi olarak sikinti icerisindesin, en azindan ralli yapamayacak kadar...

Bindigin arabanin sifir km parasini bir yilda yersin

Yani Fiesta / C2 ile yarisirsan 20K euro, Evo ile yarisirsan 40K euro en az cebinden cikar bunlar yillik masraflarin...

Evo'nun sanzumani diffransiyeli kac para bir bak, kirarsan sen odersin...

Yaris sigortalari genelde 5.000 euro'ya kadar muafiyetsizdir, arabayi vurursan ilk 5.000 euro senden cikar ustunu sigorta karsilar ama sigortala pahali...

konuyu rastgele buldum tepeden okumaya başlamıştım ki bunu sormam gerekti ? Bu nedir yaa?? Her para sahibi ralli meraklısı mı olması lazım yada çevresinde bi rallici mi olması lazım ? forumda neler gördüm bu kadar kötüsünü, anlamsızını görmedim. Bir de olması "lazım" demişsin ya güldürdün akşam akşam

bu kişiler yoksa da meğersem zengin değilmişiz vay anasını yaa

• Çok Sarhoşum Gel Beni Al
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.