Bildirim
RAM alacağım ama nasıl ? | Yardımcı Olurmusunuz Lütfen
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
4gb DDR3 1600 CL 11 1.5V SODIMM ram alacaksınız alacagınız ramınde ustunde elınızdekı gıbı 8 bellek yongası olması uyum ıcın saglıklı olur -
Alacağın ram ddr3 olduktan sonra çokta fark etmez 1600mhz daha sağlıklı olur fiyat farkı yoktur bütcen 2GB yerinde 4 gb ye yetiyorsa 4 al dual çalışabilir daha iyi olur. 8GB almak işin havasına girer HD7950 ile 6GB ram kullanıyorum ekran kartının yetip, ramın yetmediği bir oyun daha görmedim. -
hocam zaten şuandaki kullandığım ram in aynısından almayı düşünüyorum. Piyasada aynı marka bulamadım farklı marka da iş görürmü acaba -
O biraz şans işi gibi ramların dual çalışması örneğin bende 2adet Corsair vengeance var dual çalıştırıyorum kingstonlarla dual çalışmıyor denedim ama zamanında zeppeline diye bir ram geçmişti elime kingstone ile dual çalışmıştı. Hız konusunda açıkcası çok bariz bir fark yok ama yinede psikolojik olarak mıdır bilmem dual çalışınca biraz daha hızlı gibi hissediyorum -
takip
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X