Şimdi Ara

RAM alacağım ama nasıl ? | Yardımcı Olurmusunuz Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim laptop un ram 4GB . Ek 4GB daha ram almak istiyorum sanırım var olan ram in aynısından almam gerekiyor ama pek bilgim yok.

Ram in kendisi :

CPU-Z den bilgiler bu şekilde :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ns_Lion -- 9 Ocak 2017; 13:26:49 >

• 4gb DDR3 1600 CL 11 1.5V SODIMM ram alacaksınız alacagınız ramınde ustunde elınızdekı gıbı 8 bellek yongası olması uyum ıcın saglıklı olur
  • Alacağın ram ddr3 olduktan sonra çokta fark etmez 1600mhz daha sağlıklı olur fiyat farkı yoktur bütcen 2GB yerinde 4 gb ye yetiyorsa 4 al dual çalışabilir daha iyi olur. 8GB almak işin havasına girer HD7950 ile 6GB ram kullanıyorum ekran kartının yetip, ramın yetmediği bir oyun daha görmedim.
  • Rain Bi kullanıcısına yanıt
    hocam zaten şuandaki kullandığım ram in aynısından almayı düşünüyorum. Piyasada aynı marka bulamadım farklı marka da iş görürmü acaba
  • Ns_Lion N kullanıcısına yanıt
    O biraz şans işi gibi ramların dual çalışması örneğin bende 2adet Corsair vengeance var dual çalıştırıyorum kingstonlarla dual çalışmıyor denedim ama zamanında zeppeline diye bir ram geçmişti elime kingstone ile dual çalışmıştı. Hız konusunda açıkcası çok bariz bir fark yok ama yinede psikolojik olarak mıdır bilmem dual çalışınca biraz daha hızlı gibi hissediyorum
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.