Şimdi Ara

Ram almalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NP350V5C-S09TR bişgisayarım var. 1 ram slotu boş sizce ram alsam bariz performans artışı olurmu. Yada ramin bilgisayarıma ne gibi katkısı olur. Genelde bilgisayarda oyun oynuyorum. En son crysis3 oynadım.

• Görev yöneticisinden kontrol edin ağır oyunlarda ram kullnımı ne şekilde oyunu açın ve kulnıma bakın,crysis3 yazılım olarak henüz oturmuş bir oyun değil ultrada en güçlü kartları bile kasıyor senin sistemide bu manada zorlamış olabilir ayrıca crysis ve diğer oyunlar 3gb üzerinde ram kullnımına ihtiyaç duyabilirler bu manada senin sistemi kasıyor da olabilir sonuçta işletim sistemide kullnıyor birde arka planda programların çalışmadığından emin olun.Ram kullnımını gözden geçirin öncelikle.Senin için bir sıkıntı teşkil etmiyorsada 4gb ram alıp takabilirsin ileriye dönük.
  • Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Ramde 500mb dan fazla boşluk olduğunu görmedim. İnternete girerken dahi full dolu oluyor. Hafta sonu vatanda %25 indirim var. 4gb bellek almaya karar verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozaman almalısın ram dolduğunda işlemciye yüklenir oda kasmalara ve ısınmaya neden olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.