Şimdi Ara

Ram Arttırma Hakkında 2012-Mid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2012 middle 13.3' macbook kullanıyorum 4 gb ram var şu anda cihazda,en fazla kaç yapabilirim ben bunu bu model için 16 gb uygun olur mu yoksa 8 gb max mı yapabilirim ağğle sitesi 8 gb diyor,birde piyasadaki 1600 mhz ddr 3 ramlerden herhangi birini satın alabilir miyim uygunlukta bir problem yaşar mıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Merhaba bende 2012 mid 15" var. Aldığımda 4gb ram vardı,8+8 şeklinde yükselttim çok şükür stabil olarak 2 yıla yakın kullanıyorum fakat siz yine de araştırın ne olur ne olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm-@

Merhaba bende 2012 mid 15" var. Aldığımda 4gb ram vardı,8+8 şeklinde yükselttim çok şükür stabil olarak 2 yıla yakın kullanıyorum fakat siz yine de araştırın ne olur ne olmaz.

aynı olucağını düşünüyorum hemen hemen çok teşekkür ederim
  • 2 slotta 2+2 vardı. tek 8 aldım şimdilik. eski 2gb' lık ramlerden birisini söküp 8 taktım. toplamda 10gb oldu ve sorunsuz çalışıyor. sistem tercihlerinden baktığımda 10gb olarak görünüyor.
  • sarslan724 S kullanıcısına yanıt
    Tek 8 de bana mantıklı geliyor aldığınız ram hangisi acaba önerebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı bende var. 1600 mhz 8x2 şeklinde aldım ve çok memnunum . Ayrıca 250 gb samsung pro 850 ssd takviyeside imkanın varsa yapmanı tavsiye ederim.
  • N11'den samsung ram aldim uygun fiyatliydi. Samsung, kingston sorun cikarmaz diye dusunuyorum. Ancak cruical'i cok tavsiye ediyorlar hem ssd hem de ram icin. Bu degisiklikle birlikte ssd de taktim kingston v300 240gb. Trim enebler ile trim'i de aktif ettim. Resmen bilgisayar yeniden dogdu. Bu kadar farkedecegini tahmin etseydim kesinlikle ssd'li bir model alirdim bastan. Superdrive'i sokup yerine eski hdd'yi taktim. Superdrive icin de aliexpress'tenharici kutu siparis verdim. Henuz gelmedi gelince onu da harici kullanacagim. Kesinlikle ssd ve minimum 8gb ram upgrade yapmalisin. Bilgisayar ucusa geciyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.