Şimdi Ara

RAM DEĞİŞİMİ İÇİN TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Msi Mpg z390 Gaming pro carbon anakart,

Mevcutta kullandığım ramlar Corsair Vengeance 3200 mhz 16 gb white,

Size sormak istediğim şu;

Ramleri yükseltmek istiyorum fakat ramlerim eski seri ve 3200 yerine 3600 alsam daha yararlı olur mu benim için ? Aynı ramlardan 1 çift buldum sadece. Yeni al derseniz önerebileceğiniz ram var mıdır ? Teşekkürler.

• Hocam gercekten rame ihtiyacınız var mı 16gb üstü her kullanıcı için gerekli degil bunu bilin ayrıca aynı marka ve chips sahip ramlerden ekleme yapabilirsiniz 3600 olması önemli değil hepsi 3200 çalışır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İhtiyacım olduğundan değil de bir tek değiştirmediğim ram ve fanlar kaldı kasa onları da yenilemek istiyorum hocam, bazen takılmalar donmalar oluyor ram' den kaynaklı olacağını düşündüm ikinci olarak.. Nzxt Razer Edition kasaya sahibim warzone gibi oyunlarda ekran kartım çok yüksek sıcaklıklara geliyor cam açık kullanıyorum fikrimi değiştirip fan mı alsam bilemedim..

• Merhaba. Sizin aslında sadece ram değil gibi.
    Warzone icin 32 gb daha iyi olur. Aslında 16 gb ramde yeterli oluyor ama ram tamamen doluyor. Ben yasamadim ama küçük takilmalar olabilir. Çünkü her yeni getirdiği haritayla falan daha da optimizasyon özürlüsü oluyordu oyun.
    Siz sisteminizin özelliklerini yazarsanız daha çok yardımcı olabiliriz.
    Kasaniz kaç fanli. Fanlar nerede takılı.
    İşlemci ve ekran kartınız nedir.
    Ram tek parca 16 gb mi yoksa 2x8 mi? Tek parca yanina ayni ramden bir tane daha alabilirsiniz. Aynı sından yoksa 2x16 alin elinizdekini satin.
    Ekran kartı çok yuksek sıcaklıkta çalışıyor soyut bir kavram. Kaç derecelerde çalışıyor. 75 size coktur. Ama normal olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.vatanbilgisayar.com
    NZXT S340W-TH ELITE SPECIAL EDITION Mid TOWER ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/nzxt-s340w-th-elite-special-edition-mid-tower-atx-siyah-kasa.html

Kasaniz bu mu. Bu kasa nereden hava alıyor anlamadım. On paneli mesh yapabilirsiniz fan almaktan daha mantıklı olur.

• Kasanın önünde toz filtresi var görünüyor. Eğer öyleyse en azından havalar serinleyene kadar ön kapak açık kullanın. On panel mesh olmayan kasa icin inanılmaz mantıklı bir tasarım olmuş(!).

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.