Şimdi Ara

Ram Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklaşık 3-4 yıldır linkteki bilgisayarı kullanmaktayım.
    http://www.sonyvaio-servisi.com/tanitim/Sony-vaio-VPCF12M1E-H-ozellikleri.html

Son dönemde bazı oyunları kasarak çalıştırmaya başladı(AC black Flag gibi). Ancak, bilgisayarımdan aşırı derecede memnunum. Bilgisayarımın RAM'ini yükselterek bu bilgisayarı 1-2 yıl daha kullanmam mümkün olabilir mi? (Watchdogs gibi oyunları çalıştırma konusunda).

ne yapmamı tavsiye edersiniz?

• Öncelikle soğutucu al iyi bir marka olsun ram 8 den aşağı olmasın ram kanal hızı da çok önemli en az 1600 mhz olsun sorun olmaz ekran kartın iyi değil ama fena sayılmaz soğutma önemli düzenli fan temizliğini unutma temiz stabil bir makina :)
  • Donanım değişikliğine gitmeden önce temiz bir format atın daha sonra bilgisayarın içini açtırıp temizletin bilgisayarcıda bi, macunlarını yeniletin, o bilgisayar çok ısınıyordur muhtemelen. Özellikle işlemci fanı kısmı toz içindedir. Bu işlemlerden randıman alamazsanız, o zaman donanım değişikliğine gidilebilir ancak oyunlar için ram değiştirmek veya eklemek aman aman bir getiri sağlamayacaktır. bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faradayy

Donanım değişikliğine gitmeden önce temiz bir format atın daha sonra bilgisayarın içini açtırıp temizletin bilgisayarcıda bi, macunlarını yeniletin, o bilgisayar çok ısınıyordur muhtemelen. Özellikle işlemci fanı kısmı toz içindedir. Bu işlemlerden randıman alamazsanız, o zaman donanım değişikliğine gidilebilir ancak oyunlar için ram değiştirmek veya eklemek aman aman bir getiri sağlamayacaktır. bilginize.

+1

sen fanboyluk yapıyordun ama mantıklı şeyler yazıyorsun

• İhtiyacı olana her zaman yardımcı oluruz. Benim fanboyluğum sadece dünyaya at gözlüğüyle bakan AMD'cilere hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faradayy

İhtiyacı olana her zaman yardımcı oluruz. Benim fanboyluğum sadece dünyaya at gözlüğüyle bakan AMD'cilere hocam.

arada yaz böyle

fena güldürüyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.