Şimdi Ara

Ram'den mi kaynaklı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mavi ekran sorununu bilmeyen yoktur.İlk başta sıcaklıktan zannettim ama değilmiş.Sorun sanırım Ram'de.Şimdi oyuna giriyorum bazen 30 saniye içinde bazen 1 saat içinde mavi ekran alıyorum. İnternet'te dolaşırken bir kere mavi ekran verdi. Bütün güncellemeleri yaptım. Bunun yüzünden oyun oynayamaz oldum. Slotları değiştirme şansım var 4x1 şeklinde Ram'ler.Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: IronCable

Arkadaşlar Mavi ekran sorununu bilmeyen yoktur.İlk başta sıcaklıktan zannettim ama değilmiş.Sorun sanırım Ram'de.Şimdi oyuna giriyorum bazen 30 saniye içinde bazen 1 saat içinde mavi ekran alıyorum. İnternet'te dolaşırken bir kere mavi ekran verdi. Bütün güncellemeleri yaptım. Bunun yüzünden oyun oynayamaz oldum. Slotları değiştirme şansım var 4x1 şeklinde Ram'ler.Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.

RAM'leri teker teker takın. Sırayla takın hepsini ve memtest programıyla test edin.
  • Deneyeceğim. teşekkürler.
  • Harddisk kaynaklı da sorun yaşıyor olabilirsiniz.
  • Harddiske baktım hiç bir sorun yok.Ekran kartım yeni.Ramlerde öyle sanırım.Babam almıştı.Anakart eski ondan olurmu diye şüpheleniyorum.
  • tüm ihtimalleri sıra ile denemelisin ancak öyle bulunur ramleri dene disk sektörlerini tara
  • mavi hata kodu kaç ?
    dumping physical memory to disk
    ise ramlerdendir tek tek deneyebilirseniz iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ramleride yazarmısın detayını
  • Ballistix Tracer 4x1 4GB Ram 1066 olması lazım.
  • Yarın tek tek deneyeceğim.
  • dediğin ramlere baktım iyi görünüyo ama sen bi dene tek tek bakalım ne olacak ramleri tek tek hirren cd ile tara hata varsa gösterir belki ramlerden birinde sorun olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

dediğin ramlere baktım iyi görünüyo ama sen bi dene tek tek bakalım ne olacak ramleri tek tek hirren cd ile tara hata varsa gösterir belki ramlerden birinde sorun olabilir

Hocam görünüşe bakmayın. Dışı güzel, özellikleri iyi, bozulmayacak diye bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

dediğin ramlere baktım iyi görünüyo ama sen bi dene tek tek bakalım ne olacak ramleri tek tek hirren cd ile tara hata varsa gösterir belki ramlerden birinde sorun olabilir

Hocam görünüşe bakmayın. Dışı güzel, özellikleri iyi, bozulmayacak diye bir şey yok.

doğrudur bende öyle dedim genede denemek lazım test edince belli olur
  • Bu sabah itibiri ile oyunlardan atma ve mavi ekran sorunu çözüldü.Nasıl olduğunu bilmiyorum ama artık oyunlarda mavi ekran almıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IronCable -- 23 Ağustos 2012; 1:29:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.