Geil Ram ve Diğer Bütün Orjinal Ram fiyatlarını güncelbir şekilde takip etmek için
www.alestabilgisayar.com
Hocam bu fiyatlar artmaktan çok azalmaya başlamış görünüyor. Fiyatı yüksek sadece GX22GB6400PDC GEIL 2*1 GB, 800 MHz, DDR II Kit Ram- 2 Adet 1GB Top. 2GB Kit Ram 400,00 USD + KDV var bu da sanırım eski fiyatı.
CL değerleri düşünce ve MHZ değerleride artınca artması mümkün böyle
GA2S5300-1GB GEIL 1GB, 667 MHz, DDR2 II SODIMM Apple Seri 86,00 USD + KDV
Yukarıdaki ram sadece Apple bilgisayarlaramı uyumlu? Notebooklarda kullanılabiliyor mu?
İğrenç 2 gündür hasta etti beni bu geil 2*512 667 Ultra serisi var ve 667 mhz de çalışması gerekirken 630 da çalışıyor.
Bahsettiğim artış önümüzdeki günlerde yurtdışı piyasada ram fiyatlarının artacağı ve bunun da yakın bi zamanda fiyatlara yansıyacağı konusunda bilgilendirmek istedim. Bilginize
Ultra serileri güzel;ama 800MHZ lerden öncesi zaten value kit ramler gibi
512 mb ram alacam hangi markayı travsiye edersiniz? grafik programı kullanıyom makinayı yormaması için
quote:
Orjinalden alıntı: hastaX
İğrenç 2 gündür hasta etti beni bu geil 2*512 667 Ultra serisi var ve 667 mhz de çalışması gerekirken 630 da çalışıyor.
37 mhz nin lafını yapma şimdi Ayarını yapamamışsındır abicim
@hastax
o problem ramle değil senin işlemcinle alakalı çarpandan dolayı öle küsürlü çıkıyo amd lerde ddr2 ramler biraz araştırsaydın öğrenirdin..
quote:
Orjinalden alıntı: aktas
quote:
Orjinalden alıntı: hastaX
37 mhz nin lafını yapma şimdi Ayarını yapamamışsındır abicim
bence pahalı şuanda artacaksada hiç almam 1 gb xp de şuan mükemmel zaten buyıl 2. yarıdan sonra ddr2 biticek intelde bunlar son zamanları bence düşücektir yakında
evet arkadaşlar tavsiyeleriniz nelerdir? Aynı dert bende de var
quote:
Orjinalden alıntı: shadow35
512 mb ram alacam hangi markayı travsiye edersiniz?
ram bilgisayar sektörünün borsa ürünüdür
nirvana16 arkadaşın dediğinden yola çıkarsak bu aralar benim 1x2 gb ram almam yararıma olacaktır sanırım öyle değilmi
peki sizce elimdeki ramleri şimdiden satışa çıkarayımmı yoksa elimde bekletip fiyatlar yükselince mi satışa çıkarıyım
alacağın ram da pahalanacak ne gerek var
quote:
Orjinalden alıntı: bulent35220
alacağın ram da pahalanacak ne gerek var
biraz daha açarsan sevinirim ne demek istediğini anlamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme