Şimdi Ara

Samsung, %50 hız artışı sunan 990 EVO Plus SSD'lerini tanıttı: İşte özellikleri ve fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung, %50 hız artışı sunan 990 EVO Plus SSD'lerini tanıttı: İşte özellikleri ve fiyatları
    Samsung, 990 EVO'ya göre %50 hız artışı sunan 990 EVO Plus Gen4 SSD'lerini piyasaya sürdü.

Samsung 990 EVO Plus'ın özellikleri

7.250 MB/sn'ye kadar sıralı okuma hızı ve 6.300 MB/sn'ye kadar yazma hızı sunan 990 EVO Plus, sırasıyla 1.050K IOPS ve 1.400K IOPS rastgele okuma ve yazma performansına sahip. Maksimum performans için Samsung TurboWrite 2.0 ile donatılan SSD'ler, yüksek yazma hızının yanında düşük gecikme süreleri de sunuyor.

Samsung, %50 hız artışı sunan 990 EVO Plus SSD'lerini tanıttı: İşte özellikleri ve fiyatları

Ayrıca Bkz.Samsung'dan otomotiv sektöründe bir ilk: 8. Nesil V-NAND tabanlı SSD

Samsung'un en son 8. nesil V-NAND TLC yongalarına ve 5 nm denetleyicisine sahip olan DRAM'siz SSD'ler, yenilikçi nikel kaplamalı ısı kalkanı sayesinde aşırı ısınmayı en aza indirerek selefinden %73 daha yüksek güç verimliliği sunmayı başarıyor.

Üç kapasite seçeneğine sahip olan Samsung 990 EVO'nun 1 TB modeli 110 dolar, 2 TB modeli 185 dolar ve 4 TB modeli 350 dolar fiyattan yakında satışa sunulacak.

Kaynak:https://wccftech.com/samsung-990-evo-plus-gen4-ssds-launch/

• Kingston candır. Ram ve Ssd Kingston alın arıza dert tasa yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • %50 artış sağladık dediği 990 PRO seviyesine çıkmışlar .

Muhtemelen yeni PRO ları da GEN5 olarak yakında duyururlar 13000 okuyup, 11000 yazan .

• Dramsiz SSD mi? Biz kingstondan devam

• Sakınan diskte bad sektör çıkar. :-)

• 2 tb renegade ssd ile bende memnunum.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar aldığım hiçbir Kingston marka üründe en ufak pişmanlık yaşamadım. Çamaşır makinesinde yıkanmasına rağmen :))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde aynı ramler hep kingstondu hala öyle

• Kingston bunun getir götürünü yapamaz piyasada bir dönem en çok arızalanan bozulan ssd'ler kingston'undu.

• Samsung Magician desteği mi, yazılımı daha doğru düzgün çalışmıyor. Performans ve o/y sekmesi veri alamıyor, sistemden. Alete sözüm yok ama Samsung iyice boş verdi, yazılım işine; anca reklam gösterir uygulamanın üstünden.

• Dramsız NVme almam artık, Samsung ve Koaxia aldım. Birden bire anlık bir takılma yapıp, devam ediyorlar ve sanırım dramsızlıktan dolayı biraz daha fazla ısınıyorlar (sürekli o/y yapıyor, sistem belleğini tampon olarak kullandığı için; zira, eğer yapmaz ise sistem arızasında veri kaybı demektir).

• lterlemez L kullanıcısına yanıt
    Kullanım yerine göre ve çiplere göre değişir. DRAM cache için kullanılıyor ve hemen hemen bir çok cache teknik olarak veri kaybına yol verir. DRAM'de duran ama daha diske yazılmamış bir veri yeterli güç olmamsı durumanda kaybolur. Performansa bağlı yüke dayanamama başka bir problem.Günün sonunda bu performansa bağlı problemleri DRAM ile de yaşamak güç olsa da mümkün.

• cryptdlg kullanıcısına yanıt
    15 16 sınırını zorlayan SSD yaparlar mı acaba gen5 diye çıkan SSDler hep 10 12 arası okuma yazma sunuyor

• Apsny A kullanıcısına yanıt

Soğutma işi problem yoksa şimdiden o seviyelere gelmişlerdir.

• Konu dışı:

Samsung PM893 serisi ünitelerin satış fiyatı, Kasım 2023'e göre 2,5 katına ulaştı.

• raxetul kullanıcısına yanıt

Doğru ama asıl sistem belleği üzerinde tamponlanıp da bir çok ara işlemcinin üstünden geçirmektense, doğrudan disk üzerinde tamponlanıp, en kısa sürede diskin kalıcı bellek çiplerine yazılmasının daha verimli ve güvenli olacağı düşüncesindeyim, ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 28 Eylül 2024; 1:20:51 >
  •  %73 daha yüksek güç verimliliği 

doğruysa güzel iş çıkarmışlar.

• raxetul kullanıcısına yanıt

geçen aylarda sistem açılmamıştı bios ekranında donuyordu ben de reset tuşuna bastım baktım ssd'deki verilerin yarısı uçmuş EFI de hasar gördüğü için çareyi formatta bulmuştum

• DWPD = 2400 TB / 4 TB / (365 gün/yıl x 5 yıl) = 0,33

1 bile değil, 0,6 bile değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 29 Eylül 2024; 0:37:4 >
  • lterlemez L kullanıcısına yanıt

Bu daha verimli, hatta daha kontrollü. Disk üstündeki DRAM'e kapasitör ile belli bir süre daha enerji sağlanıp dirty bit'i 1 olan veriler ön bellekten katı hal disk kısmına aktarılabilir. Ama yine de ön bellek önbellektir, uğraştırır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.