Şimdi Ara

Ram İle ekran kartı sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum bir sürü konu var uygun burayı gördüm :)

benim eski pc nin internetten online oynanırken donma veya kasma gibi şeyler oluyor bunun ekran kartı ile ilgili olduğunu düşününüyorum ve değiştirmeyi düşdm fakat ekran kartını 512MB yapıp ram değiştirmesem pc de herhangi bir sorun olurmu ? ram değiştirmek zorundamıyım değiştirirsem de kaç olarak tavsiye edersiniz

bu arada pc özellikleri

ram 512 MB
    ekran 128MB

Not : sadece internette basit oyunlar için

birde ekran kartında 64 bit / 32 bit olayı var onu tam çözemedim nedir bu !

• Bana Sorarsanız Ekran Kartının Hafızasına Değil Özelliklerine (Çekirdek-Saat Hızları , Kaç Bit , DDR Kaç?) Bakın Derim. 512 Mb Ekran Kartı + 512 Mb Ram Darboğaz Yapabilir. Bende 1 gb ram + 512 mb ekran kartı vardı gayet rahat çalışıyordu. Kısacası 1 gb ram öneririm.
    Birde Bildiğim Kadarıyla Bit GPU İle Ekran KArtı Belleği Arasındaki Arayüz Genişliğidir.Bit Değeri Ne Kadar Yüksek Olursa O Kadar İyi olur.
  • alacağınız ekran kartının kaç mb olduğu okadar da önemli değildir.alacağınız kart en az günümüz şartlarında 128 bit olmalı ve gpu hızı ve bellek hızları yüksek olanlar tercih edilmelidir.ayrıca ekran kartını değiştirseniz bile remler darboğaz yaratacaktır. çünkü hangi oyun u oynarsanız oynayın bellek kullanımı artacaktır.bu yüzden rem takviyeside yaparsanız daha iyi olur.hangi online oyunu oynadığını bilmediğimden dolayı söyleyebilceklerim bunlardır.ekran kartıyla beraber yanına 1 gb daha rem eklersiniz en basitinden knight online silk road gibi oyunları donmadan sorunsuz oynatır.
  • yorumlarınız için teşekkür ederim online derken benim kassetiğim flash türlü oyunlar, çünkü laptop olduğunduğundan ve özellikleri normel pcden 10 kat yüksek :D

normal pcyi fazla kullanmıyorum aileme verdim onlarda bu tür oyunlardan anlıyo tavla vs. ama laptop hiç yavaş olmadığından dolayıda laptobu kullanmaya başladılar :D

peki ekran kartı hangisini tavsiye edersiniz ati mi nvidia yada başka varsa
  • DirectX 11 de Ati Açık Ara Önde Götürüyor. Bana Sorarsanız İyi Bir Ati Derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.